Αν συνταχθεί με το σύριζα, όλα άντερ κοντρόλ με τις εθνικιστικές εξάρσεις.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:31Juno έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:36Ο Φαήλος είναι ξεπουλημένος στη ΝΔ τελικά.Golden Age έγραψε: 30 Απρ 2023, 19:44
Υπάρχει και ο Τζήμερος. Δεν τον έχουν κόψει ακόμα. Διαφωνώ με τον νεοφιλευθερισμό του, αλλά θα είναι εθνική αντιπολίτευση στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό. Τώρα αν η μόνη επιλογή είναι...ΚΚΕ, καλύτερα αποχή.![]()
Θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα πλην ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ που θα μπει στη βουλή και δεν θα συνταχθεί με τη ΝΔ.
Αυτό το κόμμα-έκτρωμα πρέπει να τελειώνει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ
Re: Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βρε ναι, μαζί σου 100% για τα θεσμικά, εγώ όμως την βενζίνη που έγραψες σχολίασα. Μην μου την βγαίνεις πατησιώτηςΑρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:33Green Dragon έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:30Αν βγει ο Συριζα θα μοιράσει φτηνή βενζίνη;Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:29 Ψηφιστε Νουδουλα να σας παρουν τα σπιτια οι φιλελεδες και να πληρωνετε βενζινη 3 ευρω το λιτρο.
.
![]()
Δεν μιλαω για ΣΥΡΙΖΑ, απλα η ΝΔ πρεπει να τιμωρηθει που κατελυσε το πολιτευμα.
Αν δεν τιμωρηθει και ξαναβγει θα εχουμε χουντα επι 10.
.
Μάθετε να μην αλλάζετε θέμα χωρίς λόγο και ας βγείτε λάθος. Εγώ όπου βλέπω 2 μέτρα και 2 σταθμά θα τα κοπανάω αλύπητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Μάιος 2023, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί σε κόφτει τόσο κάθε φορά που κάποιος προσβάλλει την ΝΔ; Εσύ ΕΙΠΑΜΕ είσαι τζημερικια.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:34Αν συνταχθεί με το σύριζα, όλα άντερ κοντρόλ με τις εθνικιστικές εξάρσεις.![]()
Τζήμερο μόνο. Την ΝΔ την ξεγράψαμε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το θέμα δεν είναι τι κόφτει εμένα, βρε κουτό. Γιατί εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρη στο τι θα ψηφίσω.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:36Γιατί σε κόφτει τόσο κάθε φορά που κάποιος προσβάλλει την ΝΔ; Εσύ ΕΙΠΑΜΕ είσαι τζημερικια.
Τζήμερο μόνο. Την ΝΔ την ξεγράψαμε![]()
![]()
![]()
Εσείς είστε έτοιμοι για γλωσσόφιλα με τους άφτερ εθνικιστές και οι άφτερ εθνικιστές, το ίδιο.
Είστε αγαπησιάρικα πλάσματα και ψιλογουστάρεστε στην τελική, γιατί το κρύβετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Green Dragon έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:35Βρε ναι, μαζί σου 100% για τα θεσμικά, εγώ όμως την βενζίνη που έγραψες σχολίασα. Μην μου την βγαίνεις πατησιώτηςΑρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:33
Δεν μιλαω για ΣΥΡΙΖΑ, απλα η ΝΔ πρεπει να τιμωρηθει που κατελυσε το πολιτευμα.
Αν δεν τιμωρηθει και ξαναβγει θα εχουμε χουντα επι 10.
.
Μάθετε να μην αλλάζετε θέμα χωρίς λόγο και ας βγείτε λάθος. Εγώ όπου βλέπω 2 μέτρα και 2 σταθμά θα τα κοπανάω αλύπητα![]()
Γιατι ειχαμε ακριβοτερη βενζινη αλλοτε πριν τη ΝΔ του Κουλη;
.
Άντε πάλι με τον πληθυντικό ευγενείας. Με κακομαθαίνεις...ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:43Το θέμα δεν είναι τι κόφτει εμένα, βρε κουτό. Γιατί εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρη στο τι θα ψηφίσω.
Εσείς είστε έτοιμοι για γλωσσόφιλα με τους άφτερ εθνικιστές και οι άφτερ εθνικιστές, το ίδιο.
Είστε αγαπησιάρικα πλάσματα και ψιλογουστάρεστε στην τελική, γιατί το κρύβετε;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτές οι συκοφαντίες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν. Έχει ξεκαθαρίσει με κάθε δυνατό τρόπο ότι θα ψηφίσει ΤΖΗΜΕΡΟ.
Οπωσδήποτε. Αν όλοι αυτοί του φόρουμ που το λένε αυτό το έκαναν, ο τζήμερος και ο φαλλός θα έπαιρναν 20%.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:48Αυτές οι συκοφαντίες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν. Έχει ξεκαθαρίσει με κάθε δυνατό τρόπο ότι θα ψηφίσει ΤΖΗΜΕΡΟ.![]()
Απλά ντρέπονται να πούνε ότι είναι νδκοπρόσκυλα
Δεν είναι πληθυντικός ευγενείας. Παίζει στο κόνσεπτ "ένας για όλους και όλοι για έναν". Και ενικό να χρησιμοποιούσα, το ίδιο ακριβώς θα εννοούσα.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:45Άντε πάλι με τον πληθυντικό ευγενείας. Με κακομαθαίνεις...ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:43Το θέμα δεν είναι τι κόφτει εμένα, βρε κουτό. Γιατί εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρη στο τι θα ψηφίσω.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:36
Γιατί σε κόφτει τόσο κάθε φορά που κάποιος προσβάλλει την ΝΔ; Εσύ ΕΙΠΑΜΕ είσαι τζημερικια.
Τζήμερο μόνο. Την ΝΔ την ξεγράψαμε![]()
![]()
![]()
Είστε αγαπησιάρικα πλάσματα και ψιλογουστάρεστε στην τελική, γιατί το κρύβετε;![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πωπω, όλο ιδιοτροπίες είστε εσείς οι Τζημερικοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:51Δεν είναι πληθυντικός ευγενείας. Παίζει στο κόνσεπτ "ένας για όλους και όλοι για έναν". Και ενικό να χρησιμοποιούσα, το ίδιο ακριβώς θα εννοούσα.Bazoomba έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:45Άντε πάλι με τον πληθυντικό ευγενείας. Με κακομαθαίνεις...ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:43
Το θέμα δεν είναι τι κόφτει εμένα, βρε κουτό. Γιατί εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρη στο τι θα ψηφίσω.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 19 Απαντήσεις