Άσε, τόση χαρά τον Ιούνιο και τόση στεναχώρια τον Σεπτέμβριο.
Έτσι είναι η ζωή.
Γιατί κοροϊδεύεις; Κρίμα ήταν.
Εγώ είχα στεναχωρεθεί πολύ όταν είχε πεθάνει ο Φίλιππος και την έβλεπα έτσι μόνη της στην κηδεία. Μπορώ μόνο να φανταστώ πως είναι το να χάνεις τον άνθρωπο που αγαπάς μετά από τόσα χρόνια που ζήσατε μαζί.
Fairfax έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:17
Ανεξάρτητα από την γνώμη μας για τον θεσμό νομίζω ότι η όλη τελετή πήγε άψογα! Οι Βρετανοί είναι μοναδικοί στο pomp and circumstance!
Στο μεταξύ κοιτάω ξένα πρακτορεία και περιοδικά για να δω για την ελληνική παρουσία στη στέψη και συνέχεια βρίσκω δεκάδες φωτός της Άννας Μαρίας και του Παύλου.
Πουθενά δεν βρήκα φωτός της Σακελλαροπουλου αν και ήταν επίσημη προσκεκηλμενη ως Αρχηγός κράτους.
Τι κλάσιμο ήταν αυτό από τους φωτορεπόρτερ? Ποιο ενδιαφέρον είναι ο Παύλος από την Πρόεδρο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:37
Στο μεταξύ κοιτάω ξένα πρακτορεία και περιοδικά για να δω για την ελληνική παρουσία στη στέψη και συνέχεια βρίσκω δεκάδες φωτός της Άννας Μαρίας και του Παύλου.
Πουθενά δεν βρήκα φωτός της Σακελλαροπουλου αν και ήταν επίσημη προσκεκηλμενη ως Αρχηγός κράτους.
Τι κλάσιμο ήταν αυτό από τους φωτορεπόρτερ? Ποιο ενδιαφέρον είναι ο Παύλος από την Πρόεδρο?
Η κατερινα είναι κοντή και δεν την έπιασε η καμερα
Ήταν πολύ γλυκό το ότι, όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν από το μπαλκόνι, τους άφησε να περάσουν όλοι πρώτοι (έκανε και κίνηση με το χέρι), ενώ κανονικά πρώτος φεύγει ο Βασιλιάς. Η Ελισάβετ είχε φύγει πρώτη στις τελευταίες της εμφανίσεις, ήταν και κουρασμένη βέβαια η γυναίκα, αλλά ούτως ή άλλως προηγείται πάντα η Βασίλισσα/ ο Βασιλιάς.
Επίσης ήταν συγκινητικό το ότι πριν φύγει και αυτός, γύρισε και ξαναχαιρέτησε το πλήθος. Σήμερα τον συμπάθησα.
Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 20:18
Ήταν πολύ γλυκό το ότι, όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν από το μπαλκόνι, τους άφησε να περάσουν όλοι πρώτοι (έκανε και κίνηση με το χέρι), ενώ κανονικά πρώτος φεύγει ο Βασιλιάς. Η Ελισάβετ είχε φύγει πρώτη στις τελευταίες της εμφανίσεις, ήταν και κουρασμένη βέβαια η γυναίκα, αλλά ούτως ή άλλως προηγείται πάντα η Βασίλισσα/ ο Βασιλιάς.
Επίσης ήταν συγκινητικό το ότι πριν φύγει και αυτός, γύρισε και ξαναχαιρέτησε το πλήθος. Σήμερα τον συμπάθησα.
Ε, αφού Καρολίνα σε λένε. Δε θα συμπαθήσεις τον Κάρολο;
George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:37
Η κατερινα είναι κοντή και δεν την έπιασε η καμερα
Μπα δεν ηταν εκει. Θα φαινοταν οι γαλοτσες στις φωτο.
Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 20:18
Ε, αφού Καρολίνα σε λένε. Δε θα συμπαθήσεις τον Κάρολο;
Εγώ θέλω να ζήσω έναν τόσο μεγάλο έρωτα όπως αυτός που ζούνε ο Κάρολος και η Καμίλα τόσα χρόνια. Και ας μην είναι με βασιλιά. Καλύτερα δηλαδή, δεν θα ήθελα να σχολιάζεται η στέψη μου εδώ στο φόρουμ.