!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
Re: H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;
υπενθυμίζω ότι άλλος ένας κύριος προφανώς του ιδίου δόγματος αφού φορούσε ίδια άμφια με την κυρία στεκόταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο.
Ομοίως ο μαύρος κύριος γλόμπος ποιού δόγματος ήταν;
υπενθυμίζω ότι άλλος ένας κύριος προφανώς του ιδίου δόγματος αφού φορούσε ίδια άμφια με την κυρία στεκόταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η Επίσκοπος του Λονδίνου μάλλον.Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:12 Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;
Χωρίς να έχω δει κάτι αλλά παραδοσιακά ο εκάστοτε Επίσκοπος Λονδίνου έχει ένα ρόλο στη στέψη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Toυ δικού σουLeporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:12 Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μα η κυρία και αυτός που ήταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο φορούσαν διαφορετικά άμφια από τους Αγγλικανούς.George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:16Η Επίσκοπος του Λονδίνου μάλλον.Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:12 Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;
Χωρίς να έχω δει κάτι αλλά παραδοσιακά ο εκάστοτε Επίσκοπος Λονδίνου έχει ένα ρόλο στη στέψη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ποιός από τους δύο;
1.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aυτη ήταν?Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:18Μα η κυρία και αυτός που ήταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο φορούσαν διαφορετικά άμφια από τους Αγγλικανούς.George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:16Η Επίσκοπος του Λονδίνου μάλλον.Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:12 Η γυναίκα αρχιερεύς ποιά ήταν, τίνος δόγματος; Ξέρει κανείς;

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και δύο, ανοχή και προώθηση της διαστροφής εννοώ ως δόγμα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι παιδί μου, στην κηδεία δεν ήμουν (αν με έβγαζε εκεί ο δρόμος, θα πήγαινα σίγουρα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:07Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:04Ομολογώ ότι έχω τρολλάρει κατά καιρούς, αλλά αυτό είναι αλήθεια.![]()
(Δεν πήγα μέσα στο παλάτι προφανώς, αν εννοείς αυτό. Ήμουν όμως εκεί εκείνη την ημέρα και μάλιστα σηκώθηκα και πολύ πρωί για να πιάσω καλή θέση. Τελικά δεν μπόρεσα να την δω από κοντά και είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα να ζήσω και τώρα δεν θα γίνει ποτέ.)![]()
Μιλάω για τον προηγούμενο Ιούνιο που ήταν το Platinum Jubilee.
Η φωτο είναι δική μου, η στιγμή που τα αεροπλάνα σχημάτισαν το νούμερο 70. Την βρήκα από τσατ που είχα στείλει σε φίλους στο βάιμπερ, έψαξα για πάρτη σου επειδή είσαι άπιστος Θωμάς. Έχω και άλλες πολλές, αλλά επειδή το λάπτοπ θα πάει για χειρουργείο, τις έχω βάλει σε ένα σωρό φακέλους και βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Επίσης είμαι και εγώ μέσα και δεν θέλω να χάσω το νέο μου προφίλ ως Σεξολενιώ και να φανεί ότι είμαι γυναίκα.

Αυτόν τον μήνα είμαι η Σεξολενιώ, τον επόμενο βλέπουμε (αναλόγως τι θα σκεφτούν τα μυαλά κάποιων).Μπίστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:08Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:00Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:57τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.![]()
Γερό τρολ![]()
όσο υπάρχει η φήμη πως είναι ο Γιάννης αποφεύγω να διαβάζω ...![]()
Λεσβία με σετ καρδινάλιου από τζάμπο ?
- Dwarven Blacksmith
Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:29Όχι παιδί μου, στην κηδεία δεν ήμουν (αν με έβγαζε εκεί ο δρόμος, θα πήγαινα σίγουρα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:07Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:04
Ομολογώ ότι έχω τρολλάρει κατά καιρούς, αλλά αυτό είναι αλήθεια.![]()
(Δεν πήγα μέσα στο παλάτι προφανώς, αν εννοείς αυτό. Ήμουν όμως εκεί εκείνη την ημέρα και μάλιστα σηκώθηκα και πολύ πρωί για να πιάσω καλή θέση. Τελικά δεν μπόρεσα να την δω από κοντά και είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα να ζήσω και τώρα δεν θα γίνει ποτέ.)![]()
Η φωτο είναι δική μου, η στιγμή που τα αεροπλάνα σχημάτισαν το νούμερο 70. Την βρήκα από τσατ που είχα στείλει σε φίλους στο βάιμπερ, έψαξα για πάρτη σου επειδή είσαι άπιστος Θωμάς. Έχω και άλλες πολλές, αλλά επειδή το λάπτοπ θα πάει για χειρουργείο, τις έχω βάλει σε ένα σωρό φακέλους και βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Επίσης είμαι και εγώ μέσα και δεν θέλω να χάσω το νέο μου προφίλ ως Σεξολενιώ και να φανεί ότι είμαι γυναίκα.![]()
![]()
θλιπcηc
Άσε, τόση χαρά τον Ιούνιο και τόση στεναχώρια τον Σεπτέμβριο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:34Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:29Όχι παιδί μου, στην κηδεία δεν ήμουν (αν με έβγαζε εκεί ο δρόμος, θα πήγαινα σίγουρα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:07
Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.![]()
Η φωτο είναι δική μου, η στιγμή που τα αεροπλάνα σχημάτισαν το νούμερο 70. Την βρήκα από τσατ που είχα στείλει σε φίλους στο βάιμπερ, έψαξα για πάρτη σου επειδή είσαι άπιστος Θωμάς. Έχω και άλλες πολλές, αλλά επειδή το λάπτοπ θα πάει για χειρουργείο, τις έχω βάλει σε ένα σωρό φακέλους και βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Επίσης είμαι και εγώ μέσα και δεν θέλω να χάσω το νέο μου προφίλ ως Σεξολενιώ και να φανεί ότι είμαι γυναίκα.![]()
![]()
![]()
θλιπcηc
Έτσι είναι η ζωή.
Οχι, λέμε δεν πρέπει να ήταν Αγγλικανή. Σε Σκωτία παίζει τίποτα;George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:19Aυτη ήταν?Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:18Μα η κυρία και αυτός που ήταν δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο φορούσαν διαφορετικά άμφια από τους Αγγλικανούς.George_V έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:16
Η Επίσκοπος του Λονδίνου μάλλον.
![]()
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 0 Απαντήσεις