!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tο Κούλα κόλλησε επίτηδες κορονοιο τον Παναθηναϊκό.Αρρώστησε όλη η ομάδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Tο Κούλα κόλλησε επίτηδες κορονοιο τον Παναθηναϊκό.Αρρώστησε όλη η ομάδα.
Οι άμπαλοι διεκδικητές πρωταθλητισμου ειναι ικανοί να κανουν μεχρι και τον ΠΟΥ να άρει την άρση έκτακτης ανάγκης.
vantono έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:49 Οι άμπαλοι διεκδικητές πρωταθλητισμου ειναι ικανοί να κανουν μεχρι και τον ΠΟΥ να άρει την άρση έκτακτης ανάγκης.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ασχολουμαι σοβαρα με λίγδα εδω και ίσα με 15ετία, ποτέ μου δεν με εντυπωσίαζε ουτε καν σε βαθμό που να ειχα "αγαπημενη ομαδα", αλλά ενω ο βαζελος μου ειναι οριακά συμπαθέστερος της κούλας, με το να κλαψομουνιάζει για κορώνες που τον κόλλησαν επίτηδες ή κατι τετοιο, φτάνει το πουστριλίκι σε level too high to measure.ik_90 έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:34 Πλέον ο βάζελος κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποστηρίζει ΑΕΚ για κατάκτηση.
Και ποδοσφαιρικά θα είναι άδικο να το πάρει αυτή η ομάδα, η ΑΕΚ πολύ καλύτερη.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο αλαφουζιακος εχει μετοχες σε στοιχηματικεςGoBack έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:48Τι να το κάνεις.Μοναδα θα πληρωθειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:34δεν προλαβε ο μαδουραιος το διπλο
τυχεροι οσοι προλαβαμε![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάτι μου λέει ότι άλλος δίνει τις εντολές και χορευει ο αλαφουζος
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει να μην βγηκε καλη αποδοση στην μαλαισιαjason0 έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:57 Κάτι μου λέει ότι άλλος δίνει τις εντολές και χορευει ο αλαφουζος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πες αλήθεια,ik_90 έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:25Π.Α.Ο.Κ είμαι ρε μόγλη και έχω πει και για ΑΕΚ με μεζούρες, μεθυσμένους διαιτητές κ.λπ. Αλλά τώρα φαίνεται ξεκάθαρα τι κάνετε και γιατί το κάνετε. Να είμαστε αντικειμενικοί.Μαδουραίος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:23 Χάρτινοι.
[img]https://i.postimg.cc/QCVpYVRP/Fvbz ... .jpg[/img]
Συγκρίνονται οι δικές μας ομορφιες
Με τους χάρτινους πράσινους;;;
Που τους σπρωχνει ο Περαιας, το Καθεστώς Μητσοτάκη κι όλος ο ντουνιάς;;
Να είμαστε δίκαιοι...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Μαδουραίος
Το ξαναλέμε.Οπαδοί που υποστηρίζουν ομάδα που έφυγαν σαν τις κότες εξαιτίας των δοκαριών δεν δικαιούνται να ομιλούν .
Τα λέγαμε, αλλά ΔΕΝ μας πίστευαν...vantono έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:52Δεν ασχολουμαι σοβαρα με λίγδα εδω και ίσα με 15ετία, ποτέ μου δεν με εντυπωσίαζε ουτε καν σε βαθμό που να ειχα "αγαπημενη ομαδα", αλλά ενω ο βαζελος μου ειναι οριακά συμπαθέστερος της κούλας, με το να κλαψομουνιάζει για κορώνες που τον κόλλησαν επίτηδες ή κατι τετοιο, φτάνει το πουστριλίκι σε level too high to measure.ik_90 έγραψε: 06 Μάιος 2023, 12:34 Πλέον ο βάζελος κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να υποστηρίζει ΑΕΚ για κατάκτηση.
Και ποδοσφαιρικά θα είναι άδικο να το πάρει αυτή η ομάδα, η ΑΕΚ πολύ καλύτερη.
Μιλάμε έχουν σπάσει το χαρτο-μετρο...
Άλλος έχει το όνομα (λόγω ΠΑΟΚ και ανταγωνισμού στην Αττική με τους άλλους 2 μισητους) κι αλλος την πραγματικη χάρη: ΟΣΦΠ (πρασινος)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ο τελευταιος των Μοικανων ντρεπεται καθολου;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
μετά τον τελικό θα γίνει ο αγώνας
- Μαδουραίος
Καλα αυτο με τα 24 κρουσματα δεν το πιστευουν ουτε οι παναθηναικοι. Τοσα κρουσματα μεσα σε 3 μερες δεν ειχαμε ουτε οταν γινοταν της μουρλης στο αποκορυφωμα της πανδημιας.
Winter is coming
- Μαδουραίος
Lestat έγραψε: 06 Μάιος 2023, 13:26 Καλα αυτο με τα 24 κρουσματα δεν το πιστευουν ουτε οι παναθηναικοι. Τοσα κρουσματα μεσα σε 3 μερες δεν ειχαμε ουτε οταν γινοταν της μουρλης στο αποκορυφωμα της πανδημιας.
Σίγουρα θα υπάρχουν αποδείξεις.
Άλλοι είναι οι χάρτινοι και οι πετσινοι

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 0 Απαντήσεις