!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αφού δίνουν υλικό τα παιδιά
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Sid Vicious
Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
Με εχετε μάθει περισσότερο απ'τον εαυτό μου πια. Οντως ημουν/ειμαι ετοιμος να ανεβάσω κατι.
Ο Χέλης ανέβασε και φωτό, αλλά είναι λίγο μουρτζούφλης. Δεν χαμογελάει και δεν φαίνεται το χρυσό δόντι.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Sid Vicious
Νομίζω κόμμα πριν από αυτό το "αλλά" θα έμπαινε μόνο αν δήλωνε αντίθεση. Σε αφήνω έρμαιο στην οργή του.Bic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:55Ο Χέλης ανέβασε και φωτό, αλλά είναι λίγο μουρτζούφλης. Δεν χαμογελάει και δεν φαίνεται το χρυσό δόντι.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
το καυτο ερωτημα στην φωτο του Χελλη ειναι ποσο ψηλα ειναι τοποθετημενο το χερουλι της πορταςBic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:55Ο Χέλης ανέβασε και φωτό, αλλά είναι λίγο μουρτζούφλης. Δεν χαμογελάει και δεν φαίνεται το χρυσό δόντι.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 05 Μάιος 2023, 20:01το καυτο ερωτημα στην φωτο του Χελλη ειναι ποσο ψηλα ειναι τοποθετημενο το χερουλι της πορταςBic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:55Ο Χέλης ανέβασε και φωτό, αλλά είναι λίγο μουρτζούφλης. Δεν χαμογελάει και δεν φαίνεται το χρυσό δόντι.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42
Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων, ωραία πόζα και κίνηση αλλά πολύ φοβάμαι τώρα πως ο vantono θα ανεβάσει φώτο ημίγυμνος με κολάν βερμούδα, ο tanipteros φώτο όπου θα κάνει γυμνός γιόγκα, ο Άγις με γούνες και ο Hellegennes να ψάχνει τα συντακτικά σου λάθη.
Γι' αυτό και δεν τον έκανα ούτε παράθεση, ούτε mention. Μήπως και του διαφύγει το ποστ, αν έχω γράψει κάτι λανθασμένα.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 20:01Νομίζω κόμμα πριν από αυτό το "αλλά" θα έμπαινε μόνο αν δήλωνε αντίθεση. Σε αφήνω έρμαιο στην οργή του.Bic έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:55Ο Χέλης ανέβασε και φωτό, αλλά είναι λίγο μουρτζούφλης. Δεν χαμογελάει και δεν φαίνεται το χρυσό δόντι.Sid Vicious έγραψε: 05 Μάιος 2023, 19:42
ευλογη απορια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Βγήκα για λίγο υπαίθρια γυμναστική, με το εξής αουτφιτ

και φυσικά, μαύρη αμανικουμπα

και φυσικά, μαύρη αμανικουμπα
Spoiler
κάνοντας διάλειμμα από τις έλξεις, διαβάζοντας πχορουμ με σκεπτικισμό και χέρι στο πηγούνι
- Sid Vicious
Ρε συ vantonο με fullface έκανες σολαριουμ; 
- vantono
Δεν είμαι τόσο μαυρισμένος (ακόμα) στην πραγματικότητα. Ο περίεργος φωτισμός με δείχνει έτσι.
και φαίνεται σαν να φοράς 45 νούμερο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μα αν κάποιος παίζει τον τρέντυ Σταλόνε στο πχόρουμ, είσαι συ βρε μούτρο*.vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:39Οτι ειναι ενας υπεραπλούστατος συνδυασμός πλαστικού με πάνινου, που αν εχω λιγο ελευθερο χρόνο μπορώ κι εγω ο ίδιος να κατσω να τα φτιάξω, με μηδεν γνωσεις παπουτσοραπτικής.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:10Eνώ τα υπόλοιπα τα επεξεργάζονται καλοπληρωμένοι τεχνίτες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς θες να πεις βαντόνο. Ότι δεν γουστάρεις τα ολ σταρ λόγω προλεταριακής συνείδησης... ή κάτι άλλο;vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:21
Άλλο το νάικι, άλλο το ολ σταρ. Οποιαδηποτε αντιγραφή των ολ σταρ μόνο γεωμετρική πρόοδο σε σύγκριση με το πρωτότυπο , είναι καταδικασμένη να έχει. Χειρότερα από το ορίτζιναλ σαν ποιότητα, σαν στυλ, σαν ο,τι, δεν μπορείς να το πετυχεις ακόμα και να το θες.
Ένα 10χρονο βιετναμεζακι βγάζει σε 10 λεπτά ένα ζευγάρι ψευτο-ολσταρ τρώγοντας ταυτόχρονα το κολατσό του, ρυζακι με ντραγκον φρούτ.
Για την Κίνα δεν μιλάω καν. Εκεί τα σταρακια θα τα βγάζουν με ρομπότ στο 1 λεπτό ανά ζευγάρι.
Και σας εχουν πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδελες όλα αυτά τα χρόνια, όταν έγιναν ΤΑΣΗ (ξξξ) απο το Ρόκυ και μετά που τα φόραγε ο Σταλόνες και κοπανούσε γροθιές στα σφαχτάρια, και απλά τις εχετε αποδεχτεί μονο και μονο λόγω brand.![]()
*Το μούτρο πάει στο άβαταρ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη