Όχι σε μεγάλη πυκνότητα. Έχω ανεβάσει φωτογραφία κάπου εδώ μέσα, πάντως.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:56Έχεις και τρίχα, Χέλλη μας; Γιατί αλλιώς δεν φαίνεται ωραίο το φανελάκι.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:54Έχω και τέτοιες, αλλά παίζω και σε γκρι και μαύρο, ανάλογα τι άλλο φοράω.Sid Vicious έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:25
To wifebeater shirt είναι αποκλειστικά και μόνο λευκό. Μονάχα η κλασσική λευκή φανέλα εκφράζει υπερήφανη αρρενοτοξικότητα. Εξαιρετικό ένδυμα, με τις μεγάλες ζέστες συνδυάζεται άριστα με αρβύλες σαν αμφίεση εξόδου. Εννοείται απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχουν τρίχες στο στήθος ειδάλλως τζάμπα το ηρωικό φανελάκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- hellegennes
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχω λονδρέζικη φινέτσα και αισθητική, έχω ξαναπεί άλλωστε ότι ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Όσκαρ Γουάιλ.... χμμ... ουπς.foscilis έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:04Δηλαδή όταν έλεγες για το απαύγασμα της γκεοσύνης μιλούσες σαν ειδικός.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:53 Με την καμμία. Είπαμε, θα σωζόταν κάπως αν είχε μαύρα στοιχεία στο σύνολο, όπως μαύρα κουμπιά στο σακάκι, μανικετόκουμπα, μαύρη γραβάτα. Είναι μύθος ότι το μαύρο πάει με όλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζει μάτι και όντως πάει με όλα όταν είναι ένα με ένα, αλλά δεν ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Εδώ φοράει μπλε σακάκι και μπεζ παντελόνι. Πουθενά δεν κολλάει το μαύρο σ' αυτόν τον συγκεκριμένο συνδυασμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χωρίς τρίχα κόβεσαι δικές μου.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:11Όχι σε μεγάλη πυκνότητα. Έχω ανεβάσει φωτογραφία κάπου εδώ μέσα, πάντως.Καρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:56Έχεις και τρίχα, Χέλλη μας; Γιατί αλλιώς δεν φαίνεται ωραίο το φανελάκι.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:54
Έχω και τέτοιες, αλλά παίζω και σε γκρι και μαύρο, ανάλογα τι άλλο φοράω.
Κάνεις δε λέει πως το μαύρο πάει με όλα (πχ σε μπεζ ή πούρο σύνολο δε πάει). Στο συγκεκριμένο όμως πάει.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:53Με την καμμία. Είπαμε, θα σωζόταν κάπως αν είχε μαύρα στοιχεία στο σύνολο, όπως μαύρα κουμπιά στο σακάκι, μανικετόκουμπα, μαύρη γραβάτα. Είναι μύθος ότι το μαύρο πάει με όλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζει μάτι και όντως πάει με όλα όταν είναι ένα με ένα, αλλά δεν ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Εδώ φοράει μπλε σακάκι και μπεζ παντελόνι. Πουθενά δεν κολλάει το μαύρο σ' αυτόν τον συγκεκριμένο συνδυασμό.Ερμής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:46Μαύρο παπούτσι πάει με το συγκεκριμένο mix n match σύνολο που έχει επιλέξει ο ΣΕ.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:07
Μαύρο παπούτσι; Μαύρο παπούτσι με αυτά που φοράς; Είσαι τόσο άσχετος;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Εγώ εξήγησα γιατί δεν πάει. Εσύ θα μου εξηγήσεις με ποια αισθητική θεωρία πάει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το μαλακτικο, ειναι απολυτως απαραιτητο; δηλαδη αμα δε βαλουμε, τι κακο θα μας βρει;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 17:36![]()
![]()
![]()
Όλα τα απορρυπαντικά χεριού κάνουν για πλυντήριο. Το αντίθετο είναι που δεν ισχύει, γιατί υπάρχουν απορρυπαντικά που ερεθίζουν τα χέρια.
Αυτό που έκανε ο φίλτατος Bazoomba είναι ότι μάλλον έγραψε στα αχαμνά του την γραμμή του μαλακτικού στο συρτάρι που λέει max, αν και κανονικά έπρεπε να λέει "μην βάζεις άλλο, βρε μάπα", αλλά δεν χωράει να το τυπώσουν στο πλαστικό. Ή αυτό ή έβαλε λίγα ρούχα σε πλυντήριο που έχει αυτόματο πρόγραμμα πλύσης με βάση το βάρος των ρούχων και έκανε σύντομο ξέβγαλμα. Αν το πλυντήριο έχει πρόγραμμα μόνο ξεβγάλματος, που συνήθως έχουν εκτός αν είναι από τα Lidl, γι' αυτόν τον σκοπό είναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχεις να πας στο Λονδίνο, αλλά μόνο πλέμπα κυκλοφορεί. Η φινέτσα είναι λέξη άγνωστη πλέον (τα παλιά καλά χρόνια υπήρχε, ναι).hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:13Έχω λονδρέζικη φινέτσα και αισθητική, έχω ξαναπεί άλλωστε ότι ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Όσκαρ Γουάιλ.... χμμ... ουπς.foscilis έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:04Δηλαδή όταν έλεγες για το απαύγασμα της γκεοσύνης μιλούσες σαν ειδικός.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 18:53 Με την καμμία. Είπαμε, θα σωζόταν κάπως αν είχε μαύρα στοιχεία στο σύνολο, όπως μαύρα κουμπιά στο σακάκι, μανικετόκουμπα, μαύρη γραβάτα. Είναι μύθος ότι το μαύρο πάει με όλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζει μάτι και όντως πάει με όλα όταν είναι ένα με ένα, αλλά δεν ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Εδώ φοράει μπλε σακάκι και μπεζ παντελόνι. Πουθενά δεν κολλάει το μαύρο σ' αυτόν τον συγκεκριμένο συνδυασμό.
Θα ψάξω άλλη στιγμή για την τριχοφωτο σου, τώρα δεν μπορώ να αντέξω τέτοια δυνατή συγκίνηση.
- hellegennes
Θα βάλω τότε μια φρέσκια (όχι με φανέλα), που τράβηξα μόλις.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καμπουριάζεις για να χωρέσεις στο φορμάτ;
- hellegennes
Βοηθάει τα ρούχα να μένουν απαλά και να μην τσαλακώνουν εύκολα μετά την πλύση, επίσης το άρωμα που μένει είναι από το μαλακτικό. Μπορείς όμως να πάρεις υγρό που είναι 2 σε 1, έχει πολλά και ειδικά μάρκες (Ariel, Skip). Αν δεν θες δεν βάζεις καθόλου μαλακτικό.Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:29 το μαλακτικο, ειναι απολυτως απαραιτητο; δηλαδη αμα δε βαλουμε, τι κακο θα μας βρει;
Επίσης τιπ όταν απλώνεις τα ρούχα: τίναζε τα πριν τα απλώσεις. Τις μπλούζες πιάνε τις μια από τα φτερά και τίναξε δυνατά και μια από την κάτω πλευρά και τίναξε. Δεν θα χρειάζονται καθόλου σιδέρωμα μετά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για να φαίνεται το πρόσωπό μου, αλλά ήθελε να πάω πιο πίσω την κάμερα και το έκοψα γιατί με κρόπαρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρέπει να είναι πολύ ψηλή αυτή η πόρτα. Το χερούλι της φτάνει στον αγκώνα σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραια συνδυασμένο σαν σύνολο, αλλά αυτο το λαδί ποτέ μου δεν το συμπάθησα σαν χρώμα. Από αποχρώσεις πρασίνου, μ'αρέσει μόνο αυτό που λέμε collegiate green και κυρίως οταν το συνδυάζω με μαύρα.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:41 Θα βάλω τότε μια φρέσκια (όχι με φανέλα), που τράβηξα μόλις.
![]()
σωστός, στο αριστερό χερι ο τρικέφαλος εχει πεταχτει ετσι φυσικά;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:45 Για να φαίνεται το πρόσωπό μου, αλλά ήθελε να πάω πιο πίσω την κάμερα και το έκοψα γιατί με κρόπαρε.
Κάνεις αποτρίχωση στα χέρια, τύπε;hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 19:41 Θα βάλω τότε μια φρέσκια (όχι με φανέλα), που τράβηξα μόλις.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4359 Προβολές