!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρειος Πάγος: Μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, «ναι» στον Κανελλόπουλο
Re: Άρειος Πάγος: Μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, «ναι» στον Κανελλόπουλο
Υπαρχει και το σεναριο οτι ο τωρινος ταλαιπωρος ειναι ενα τρολ που πηρε τη θεση του παλιου ταλαιπωρου οταν ειδε οτι ο παλιος δεν εκανε εγγραφη στο νεο πχορουμ.
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είδες πόσο γαμάτα το κάνει;hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:48 Αυτή η ψευδαίσθηση ότι ο Ταλαίπωρος τρολάρει δεν ξέρω από πού προέκυψε.
Άλλη μια φορά έχω δει μόνο τόσο καλό τρολάρισμα, καμουφλαρισμένο, αόρατο: Από τον Edmund στο παλιό.
- hellegennes
Καμμία σχέση. Είναι ο παλιός, κακός Ταλαίπωρος και δεν τρολάρει καθόλου.Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:52Είδες πόσο γαμάτα το κάνει;hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:48 Αυτή η ψευδαίσθηση ότι ο Ταλαίπωρος τρολάρει δεν ξέρω από πού προέκυψε.
Άλλη μια φορά έχω δει μόνο τόσο καλό τρολάρισμα, καμουφλαρισμένο, αόρατο: Από τον Edmund στο παλιό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είπα ότι είναι άλλος, ο Αρίστος το έγραψε αυτό. Εγώ ανέφερα ένα παράδειγμα άψογου τρολαρίσματος.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:56Καμμία σχέση. Είναι ο παλιός, κακός Ταλαίπωρος και δεν τρολάρει καθόλου.Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:52 Είδες πόσο γαμάτα το κάνει;
Και ναι, τρολάρει. Ούτε ο Μητσοτάκης δεν θα τα έγραφε αυτά. Εγώ τον αντιλαμβάνομαι σαν αποστασιοποιημένο συντηρητικό πλέον, με αρκετή πικρία για τη ΝΔ μέσα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 03 Μάιος 2023, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝαιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:50αυτό είναι από το σκεπτικό του ΑΠ;Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:21 Το ξαναβαζω:
[img]https://i.postimg.cc/GpGmK3dc/FB-I ... .jpg[/img]
Beria
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σιγά το δύσκολο να βρει υποψήφιους από τους πεταμένους νδ,λαος,ανελEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 21:36 https://www.facebook.com/photo?fbid=355 ... 1138891802
θα το σκεφτει ο γκολντεν![]()
![]()
![]()

"Μαχόμενη Δημοκρατία"Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:21 Το ξαναβαζω:
[img]https://i.postimg.cc/GpGmK3dc/FB-I ... .jpg[/img]
Beria
Όταν η κυβέρνηση σε αναγκάζει να βγάλεις την απόφαση που θέλει, αλλά δεν μπορεί να σε αναγκάσει να γράψεις και επαρκές σκεπτικό.
Το σκεπτικό είναι τόσο εκτός νομικής και συνταγματικής βασης, που μόνο ως τρολαρισμα προς την κυβέρνηση μπορεί να εκληφθεί
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο edmund ήταν ένας χρήστης που είχε άβαταρ τον μίστερ μπιν που έπαιζε σε μια ταινία ντυμένος φαντάρος or smth;Green Dragon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:52Είδες πόσο γαμάτα το κάνει;hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2023, 16:48 Αυτή η ψευδαίσθηση ότι ο Ταλαίπωρος τρολάρει δεν ξέρω από πού προέκυψε.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ήξερα ότι το τουίτερ έχει όριο χαρακτήρων για κάθε ανάρτηση έτσι ώστε οι αναρτήσεις να είναι μικρές εξού και το tweet
τι έγινε τώρα, επιτρέπονται και τα σεντόνια;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η αμήχανη στιγμή μπου ο ναζί επικαλείται τη δημοκρατία...και έχει δίκιο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε καλά και ο Χίτλερ το ίδιο έκανε και τελικά την έθαψε.Beria έγραψε: 03 Μάιος 2023, 18:49 Η αμήχανη στιγμή μπου ο ναζί επικαλείται τη δημοκρατία...και έχει δίκιο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να φερει τροπολογια ο κουλης στην βουλη να μπει οριο 3 χαρακτηρων σε αναρτησεις του κασιδιαρηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 18:42ήξερα ότι το τουίτερ έχει όριο χαρακτήρων για κάθε ανάρτηση έτσι ώστε οι αναρτήσεις να είναι μικρές εξού και το tweet
talaipwros έγραψε: 03 Μάιος 2023, 00:38Η ΝΔ δεν εβαλε καμια τρικλοποδια, η ανεξαρτητη δικαιοσυνη αποφασισε μετα απο καταγγελιες αλλων.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;!!!!

https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... st_41.html
3/05/2023
Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας: Στην 107η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην ελευθερία του Τύπου η Ελλάδα του Μητσοτάκη.

https://www.olympia.gr/1541322/media/pa ... mitsotaki/
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
adon99 έγραψε: 03 Μάιος 2023, 18:55Να φερει τροπολογια ο κουλης στην βουλη να μπει οριο 3 χαρακτηρων σε αναρτησεις του κασιδιαρηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 18:42ήξερα ότι το τουίτερ έχει όριο χαρακτήρων για κάθε ανάρτηση έτσι ώστε οι αναρτήσεις να είναι μικρές εξού και το tweet
![]()
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις