ότι οι γυναίκες τσεκάρουν τον ανδρικό κώλο
ή μπορεί να το λέει ένας φίλος τ στον Χανκς - αυτό δεν το θυμάμαι
μου είχε κάνει εντύπωση πάντως
Γιατί;neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:15ότι οι γυναίκες τσεκάρουν τον ανδρικό κώλο
ήμουν μικρός και άδολος στην ηλικία όταν το είδα και άπειρος στον έρωταΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:17Γιατί;neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:15ότι οι γυναίκες τσεκάρουν τον ανδρικό κώλο
Μόνον οι άντρες έχουν σκάνερ;
Αυτό δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα είναι όταν εκλαμβάνεται ως κάτι περίεργο και στους εμπΥρους.neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:19ήμουν μικρός και άδολος στην ηλικία όταν το είδα και άπειρος στον έρωταΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:17Γιατί;neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:15
Μόνον οι άντρες έχουν σκάνερ;
Από πρωτοχρονιάτικο στόρυ της Βανδή, η φωτό

εσυ τι κοιτας χαρα μου?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:21Αυτό δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα είναι όταν εκλαμβάνεται ως κάτι περίεργο και στους εμπΥρους.neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:19ήμουν μικρός και άδολος στην ηλικία όταν το είδα και άπειρος στον έρωτα
neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:15 ή μπορεί να το λέει ένας φίλος τ στον Χανκς - αυτό δεν το θυμάμαι
Όξω με της καρχιας το ίνστα. Γω είμαι καλλίτερη γκόμενα απ'την πλαστικιά. Όχι να το παινευτώ, αλλά βάζω κάτω πολλές δήθεν.
ακριβώς!enaon έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:47neon imposter έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:15 ή μπορεί να το λέει ένας φίλος τ στον Χανκς - αυτό δεν το θυμάμαι
καλα τώραΠασιφάη έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:50Όξω με της καρχιας το ίνστα. Γω είμαι καλλίτερη γκόμενα απ'την πλαστικιά. Όχι να το παινευτώ, αλλά βάζω κάτω πολλές δήθεν.![]()
Ο άνθρωπας είναι ασίκης. Θέλει το ανάλογο ''περπατητό'' δίπλα του. Όχι ''δεύτερες''.
Καλάμια ρε μπαγλαμά. Πάνε να κάνεις κανα τρισάγιο δίπλα.βοθρατζης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:53καλα τώραΠασιφάη έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:50Όξω με της καρχιας το ίνστα. Γω είμαι καλλίτερη γκόμενα απ'την πλαστικιά. Όχι να το παινευτώ, αλλά βάζω κάτω πολλές δήθεν.![]()
Ο άνθρωπας είναι ασίκης. Θέλει το ανάλογο ''περπατητό'' δίπλα του. Όχι ''δεύτερες''.
και άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήτανε τρόλευ
![]()
Ωπα ωπαΠασιφάη έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:57Καλάμια ρε μπαγλαμά. Πάνε να κάνεις κανα τρισάγιο δίπλα.βοθρατζης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:53καλα τώραΠασιφάη έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:50
Όξω με της καρχιας το ίνστα. Γω είμαι καλλίτερη γκόμενα απ'την πλαστικιά. Όχι να το παινευτώ, αλλά βάζω κάτω πολλές δήθεν.![]()
και άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήτανε τρόλευ
![]()
![]()
Σε έβαλα νταβατζή στα γούστα μου και δεν το πήρα χαμπάρι; Για πάρτο εσύ αλλιώτικα, που θα μου υποδείξεις πως θα καυλώνω με έναν άντρα.βοθρατζης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 14:58Ωπα ωπα
μανταμίτσα πόρτο αλλιώς γιατί βρήκες
μπερδεύεις την ποιότητα με την ποσότητα κάθε φορά;
στου γιαλού τα βοτσαλάκια κλαίγονται δυο καβουράκιαΠασιφάη έγραψε: 03 Μάιος 2023, 15:02Σε έβαλα νταβατζή στα γούστα μου και δεν το πήρα χαμπάρι; Για πάρτο εσύ αλλιώτικα, που θα μου υποδείξεις πως θα καυλώνω με έναν άντρα.![]()