πατησιωτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:03
Μπορώ όμως να σας υποσχεθώ ότι θα ψηφίσω τον υποψήφιό σας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στον πρώτο γύρο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
Re: Εθνική Δημιουργία
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αυθόρμητη αντίδραση κλασσικών και πατριωτικών ζαίων:georgebi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:05πατησιωτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:03
Μπορώ όμως να σας υποσχεθώ ότι θα ψηφίσω τον υποψήφιό σας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στον πρώτο γύρο.![]()
![]()
Aυτοί ακριβώς είναι οι τζημερικοί. Γλείφουν τη ΝΔ για να τους ρίξει κάποια ψιχουλάκια. Αυτοί ακριβώς!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε καλα οκ αν ειναι να δουλευόσαστε μόνοι σας να το κλεισουμε.
Τί να κλείσουμε καλό μου;
Αφού επαναλαμβάνεστε συνέχεια, στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, σε ΟΛΑ τα θέματα.
Αν η κατηγορία σας ήταν παζλ, στην καλύτερη θα ήταν σε κουτί με 10-20 κομμάτια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στον ναυτη το ελεγα.
Τίμιος, αλλά θέλομε και την ψήφο σας στον πρώτο γύρο των βουλευτικώνπατησιωτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:03Δηλαδή πρέπει να ετεροπροσδιοριζόμαστε από όσα πιστεύουν οι αριστεροί και να πηγαίνουμε αντίθετα χωρίς άλλη εξέταση;Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:27 καλόπιστε φιλελεύθερε μεταρρυθμιστή πατριώτη αναγνώστη
πλέον, ο όποιος ενδοιασμός σου για ψήφο στην Εθνική Δημιουργία πρέπει να έχει καμφθεί
μετά από τα όσα διαβάζεις από τους αριστερούς εδώ μέσα
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ![]()
Δεν χρειαζόταν να αποκαλυφθούν,το ξέρουμε ότι η πραγματική δεξιά είναι κόκκινο πανί για αυτούς και όλα αυτά περί Κούλη ή διορισμών είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Εγώ πάντως ξεκαθάρισα τη θέση μου - εάν ήταν ο Μειμαράκης ακόμη αρχηγός της ΝΔ θα σας ψήφιζα και μάλλον θα το κάνω εάν και όταν αναλάβει κανένας Δένδιας εάν ακόμη υπάρχει η ΕΔ.Όχι όμως με Μητσοτάκη.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
τιποτα κατι ελεγα στην γαλή.
Αν και σαφώς σας συμπαθώLugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:19
Τίμιος, αλλά θέλομε και την ψήφο σας στον πρώτο γύρο των βουλευτικών![]()
οσο παίζει το ρίσκο να βγαίνουν τα κουκιά της δημοκρατικής συγκυβέρνησης
εγώ τα λεφτά μου να γίνουν Δημητρες δεν το ρισκάρω
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πρέπει στον πρώτο γύρο να δώσουμε στίγμα αυτοδυναμίας για τον δεύτερο.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:19Τίμιος, αλλά θέλομε και την ψήφο σας στον πρώτο γύρο των βουλευτικώνπατησιωτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 13:03Δηλαδή πρέπει να ετεροπροσδιοριζόμαστε από όσα πιστεύουν οι αριστεροί και να πηγαίνουμε αντίθετα χωρίς άλλη εξέταση;Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:27 καλόπιστε φιλελεύθερε μεταρρυθμιστή πατριώτη αναγνώστη
πλέον, ο όποιος ενδοιασμός σου για ψήφο στην Εθνική Δημιουργία πρέπει να έχει καμφθεί
μετά από τα όσα διαβάζεις από τους αριστερούς εδώ μέσα
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ![]()
Δεν χρειαζόταν να αποκαλυφθούν,το ξέρουμε ότι η πραγματική δεξιά είναι κόκκινο πανί για αυτούς και όλα αυτά περί Κούλη ή διορισμών είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Εγώ πάντως ξεκαθάρισα τη θέση μου - εάν ήταν ο Μειμαράκης ακόμη αρχηγός της ΝΔ θα σας ψήφιζα και μάλλον θα το κάνω εάν και όταν αναλάβει κανένας Δένδιας εάν ακόμη υπάρχει η ΕΔ.Όχι όμως με Μητσοτάκη.
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σιγά μη γίνουν Δήμητρες.
Να ξανατρουπώσει θέλει ο ο Βαρουφάκης και τίποτα παραπάνω. Αν γίνει κάτι σαν χιπστεράτο κκε με επίσης σταθερές ιδέες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτσε να βγουν και οι δημοσκοπήσεις με τον ιμιτασιόν Κασιδιαρη και επίσημα μέσα
και τα ξαναλέμε τοτε
Το ότι δεν έχει ρεύμα ο Τζημ και έχει ο Βελοπουλος και ο Κασιδιαρης ειναι τραγικό
αλλά ειναι αυτό που ειναι....
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 246 Απαντήσεις