!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική Δημιουργία
Re: Εθνική Δημιουργία
Για προσωπική χρήση, ναι, αλλά πώς το προμηθεύτηκαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:54 Μόνο τότε που έλεγε να μοιράσουν δωρεάν την πρέζα εξέφρασε ο τζημερος κάποιες φιλελεύθερος αντιλαικιστικες θέσεις, αλλά μούγκα από τότε, τόσο για την αποποινικοποιηση του χασίς, όσο και για ότι τρέχουν στα τμήματα και στα δικαστήρια πολίτες για προσωπική τους χρήση. Φιλελεύθερος του κωλου, μονο ρατσισμό πουλάει στην πλέμπα.
Ας αποποινικοποιηθεί και να το παίρνουν νόμιμα, αντί να τρέχουν στα εγχώρια γκέτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι τωρα εκοψε καπίστρι, πριν ηταν μια χαρα.
"ισλαμολοάτκι κομμουνόφικοι"
γαλή μια μετάφραση;
"ισλαμολοάτκι κομμουνόφικοι"
γαλή μια μετάφραση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Μάιος 2023, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όπως στην ΠεριφέρειαΝαύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:51Ο ίδιος είπε, στο βίντεο που έβαλες, ότι θα στηρίξει κυβέρνηση νουδου (με ψήφο ανοχής), αλλά εσύ ξέρεις οπωσδήποτε καλύτερα.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:20 'Ελα πίπες
Ο ρόλος του Τζήμερου εντός κοινοβουλίου
θα είναι ίδιος με αυτόν στην Περιφέρεια
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΖΗΜΕΡΟ - ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
δες τι γίνεται εκεί και θα καταλάβεις
πέραν, δεν ξέρω τι ζόρι βαράς για τους δεξιούς ψηφοφόρους
ψήφισε τον εγωπαθή της δραχμούλας-δημητρούλας που τον δέρνουν οι φασίστες της αριστεράς που γλύφει (οι γνωστοί μπράβοι
και μη μας πρήζεις τους όρχεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:07Αυτοί που τον ψηφίζουν όμως, είναι.Beria έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:46O Βαρουφ είναι επηρμενος, Νάρκισσος και επικίνδυνος.talaipwros έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:45 Σε σχεση με κατι τσιπροβαρουφοβελοπουλους, φανταζει γιγαντας της διανόησης
Μόνο βλαξ δεν είναι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
talaipwros
Το χειρότερο είναι πως οχι μονο ειναι ηλιθιοι, αλλα πιστεύουν οτι ειναι και εξυπνοι.
Dunning -Kruger φαση
τον Κυριακο λεει "ισλαμολοάτκι κομμουνόφικο" ο κ. Μπογδάνος;
talaipwros έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:23Το χειρότερο είναι πως οχι μονο ειναι ηλιθιοι, αλλα πιστεύουν οτι ειναι και εξυπνοι.
Dunning -Kruger φαση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Βρε ναι, εγώ θα ψηφίσω εκείνο που θέλω, καμιά αντίρρηση.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:13όπως στην ΠεριφέρειαΝαύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:51Ο ίδιος είπε, στο βίντεο που έβαλες, ότι θα στηρίξει κυβέρνηση νουδου (με ψήφο ανοχής), αλλά εσύ ξέρεις οπωσδήποτε καλύτερα.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:20 'Ελα πίπες
Ο ρόλος του Τζήμερου εντός κοινοβουλίου
θα είναι ίδιος με αυτόν στην Περιφέρεια
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΖΗΜΕΡΟ - ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ψήφισε τον εγωπαθή της δραχμούλας-δημητρούλας που τον δέρνουν οι φασίστες της αριστεράς που γλύφει (οι γνωστοί μπράβοι)
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο για να παρεξηγιέμαι όταν μού θίγουν τα κομματικά τοτέμ.
Κατά τα λοιπά, σε δημόσιο φόρουμ γράφεις, κοίτα να συνηθίσεις την δημόσια κριτική στο δεκανίκι.
Η στήριξη με ψήφο ανοχής δεν είναι δεκανίκι. Είναι κοινή λογική, και η πιο τίμια πολιτική που μπορεί να περιμένει κανείς από κόμμα στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:35Βρε ναι, εγώ θα ψηφίσω εκείνο που θέλω, καμιά αντίρρηση.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:13όπως στην ΠεριφέρειαΝαύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 10:51
Ο ίδιος είπε, στο βίντεο που έβαλες, ότι θα στηρίξει κυβέρνηση νουδου (με ψήφο ανοχής), αλλά εσύ ξέρεις οπωσδήποτε καλύτερα.
ψήφισε τον εγωπαθή της δραχμούλας-δημητρούλας που τον δέρνουν οι φασίστες της αριστεράς που γλύφει (οι γνωστοί μπράβοι)
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο για να παρεξηγιέμαι όταν μού θίγουν τα κομματικά τοτέμ.
Κατά τα λοιπά, σε δημόσιο φόρουμ γράφεις, κοίτα να συνηθίσεις την δημόσια κριτική στο δεκανίκι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τρίχες, αγαπητέ μου φίλε.Scouser έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:45Η στήριξη με ψήφο ανοχής δεν είναι δεκανίκι. Είναι κοινή λογική, και η πιο τίμια πολιτική που μπορεί να περιμένει κανείς από κόμμα στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:35Βρε ναι, εγώ θα ψηφίσω εκείνο που θέλω, καμιά αντίρρηση.Lugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:13
όπως στην Περιφέρεια
Υποτίθεται ότι οι φαηλοτζήμεροι με τη νουδου έχουν θεμελιώδεις διαφορές, αγεφύρωτες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο μεν Τζήμερος κατηγορεί τη νουδου του Μητσοτάκη ως "σοσιαλίζουσα" (κι εδώ μπορείς να καταλάβεις για τι είδους βαρύ περιστατικό μιλάμε), ο δε Κρανιδιώτης κατηγορεί τη νουδου για εθνικές μειοδοσίες.
Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι είναι στημένο ή εν πάση περιπτώσει έτσι νομίζουν τα επιτελεία της νουδου (και οι χαζομαρίες των φαηλοτζήμερων).
Δολίως προσπαθούν να κατευθύνουν την λεγόμενη "αντισυστημική" δεξιά ψήφο προς τους φαηλοτζήμερους, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει δημοσίως ότι θα στηρίξει κυβέρνηση νουδου (αν εκλεγεί και εάν χρειαστεί).
Τα υπόλοιπα τζημερικά φληναφήματα είναι προς χρήση των ιθαγενών.
Νά 'χουμε να λέμε είναι η συζήτηση, πάντως, καθότι ο τύπος είναι τόσο φαιδρός που (και πάλι) δεν θα ξεπεράσει το 1,5%.
Μα είναι σαφές ότι η ΝΔ κεντροαριστερίζει. Το ότι τα αριστερά αλλοπαρμένα θεωρούν τον συγκεκριμένο κεντροαριστερισμό ως δεκσά, συντηρητική και κατάφωρα ρατσιστική τάση, είναι άλλο θέμα.Ναύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:51 Υποτίθεται ότι οι φαηλοτζήμεροι με τη νουδου έχουν θεμελιώδεις διαφορές, αγεφύρωτες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο μεν Τζήμερος κατηγορεί τη νουδου του Μητσοτάκη ως "σοσιαλίζουσα" (κι εδώ μπορείς να καταλάβεις για τι είδους βαρύ περιστατικό μιλάμε), ο δε Κρανιδιώτης κατηγορεί τη νουδου για εθνικές μειοδοσίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα σημείο από τις πολιτικές του θέσεις που να μπορείς να απαντήσεις επί της ουσίας. Τώρα για το ότι είναι φαιδρός κτλ, ΟΚ, οι χαρακτηρισμοί και οι αοριστίες είναι το μόνο εύκολο.Ναύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:51Τρίχες, αγαπητέ μου φίλε.Scouser έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:45Η στήριξη με ψήφο ανοχής δεν είναι δεκανίκι. Είναι κοινή λογική, και η πιο τίμια πολιτική που μπορεί να περιμένει κανείς από κόμμα στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 03 Μάιος 2023, 11:35
Βρε ναι, εγώ θα ψηφίσω εκείνο που θέλω, καμιά αντίρρηση.
Υποτίθεται ότι οι φαηλοτζήμεροι με τη νουδου έχουν θεμελιώδεις διαφορές, αγεφύρωτες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο μεν Τζήμερος κατηγορεί τη νουδου του Μητσοτάκη ως "σοσιαλίζουσα" (κι εδώ μπορείς να καταλάβεις για τι είδους βαρύ περιστατικό μιλάμε), ο δε Κρανιδιώτης κατηγορεί τη νουδου για εθνικές μειοδοσίες.
Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι είναι στημένο ή εν πάση περιπτώσει έτσι νομίζουν τα επιτελεία της νουδου (και οι χαζομαρίες των φαηλοτζήμερων).
Δολίως προσπαθούν να κατευθύνουν την λεγόμενη "αντισυστημική" δεξιά ψήφο προς τους φαηλοτζήμερους, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει δημοσίως ότι θα στηρίξει κυβέρνηση νουδου (αν εκλεγεί και εάν χρειαστεί).
Τα υπόλοιπα τζημερικά φληναφήματα είναι προς χρήση των ιθαγενών.
Νά 'χουμε να λέμε είναι η συζήτηση, πάντως, καθότι ο τύπος είναι τόσο φαιδρός που (και πάλι) δεν θα ξεπεράσει το 1,5%.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αναφορικά δε με τα ποσοστά που θα πιάσει, με ΤΙ ακριβώς συγκρίνετε για να κρίνετε τη φαιδρότητα;
Έτσι, για να το τυλίξουμε.
Έτσι, για να το τυλίξουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-