!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Supreme leader Trump

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Supreme leader Trump

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Mole έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:18

http://archive.is/GjpLb

όχι χοτλινκ μανμου
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Τετοια καραγκιοζιλικια απο προεδρο των ΗΠΑ δεν εχουνε ξαναυπαρξει
να πιπωνεις υπαλληλο σου στο οβαλ γραφειο και να κυκλοφορει το φορεμα με τα χυσια ειναι τίτλος τιμης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Uppercut έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:17
Northern Spirit έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:52
Uppercut έγραψε: 21 Οκτ 2018, 18:51

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ!!!!ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ

Και τώρα θα γυρίσουμε στη δεύτερη από τις δύο αντιπολιτευτικές τακτικές που είναι "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ".
Παλι την μπαλλα στην εξεδρα;

Το σχολιο που εκανα αφορουσε το σανο που πουλουσατε προεκλογικα και μετα οτι η Χιλλαρι ητανε η...πολεμοχαρης που δηθεν θα εμπλεκε ΗΠΑ-Ρωσια σε πολεμο επειδη προτεινε ζωνη απαγορευσης πτησεων πανω απο Συρια..
Πουλουσατε επισης σανο οτι με Τραμπ ο κινδυνος αυτος θα τελειωσνε γιατι ο Τραμπ να'ουμ' ηεθελε φιλικες σχεσεις με την Ρωσια και οχι πολεμους..Τελικα ο τυπος και απο την Συρια δεν το κουναει, στην δε Ουκρανια ποθυ ο Ομπαμα δισταζε να πουλησει ακομη και αντιαρματικα, π Τραμπ οχι μονο οτυς πουλησε τετοια οπλα αλλα τωρα τους προτεινει και Αμερικανικες φρεγατες για τη Μαυρη Θαλασσα..Επισης αποσυρθηκε απο την πυρηγνθκη συμφωνια του Ρηγκαν..

Φαινεται οτι ο ..φιφας δεν ειναι τοσο Ρηγκανικος οπως μας ελεγε ο Lugozzi προσπαθωντας να πεισει τον εαυτο του οτι στηριζει μεγαλο..ηγετη.. :lol:

Και σε ολα αυτα απαντηση ποια ειναι; οτι φταινε αυτοι που τον κατηγορουσανε οτι κερδισει τις εκλογες με την πλατη του Πουτιν..
Μια στο καρφι και μια στο πεταλο δηλαδη..
Λες και τα δυο ειναι ασυμβιβαστα..

Αλλα επι της ουσιας αχνα...
Η ..ειρηνη ερχεται τωρα με Τραμπ λεμε!
H Xίλαρυ ήταν πολεμοχαρής, η δική τους στρατηγική και του Ομπάμα έφερε χάος στη ΜΑ και τη Βόρεια Αφρική, ήθελε περεταίρω εμπλοκή στη Συρία και να επιβάλει no fly zone που σύμφωνα με τους στρατηγούς θα οδηγούσε σε πόλεμο. Όταν τα λέγαμε αυτά, κάναμε τρομολαγνεία. Τώρα εσείς με την παραμικρή κίνηση του Τραμπ που δεν οδηγεί σε πόλεμο σύμφωνα με κανέναν ειδικό, σπέρνετε τον πανικό επειδή παύει να δουλεύει η ρητορική περί Kremlin's puppet κι οι λοιπές πίπες. Για φιλίες και τέτοια, κανείς δεν έλεγε εδώ. Κι εγώ κι ο χαμένος πλέον Scouser κι ο Λουγκ "ΝΤΠ ΙΣΧΥΡΗ" λέγαμε πάντα, τα άλλα είναι στη φαντασία σου. Επίσης λέγαμε ότι σε αντίθεση με τον αδύναμο Ομπάμα θα τους βάλει σε τάξη όλους.

Κι η τελευταία μου φράση με φέρνει στο επόμενο που είναι η Συρία. Δεν υπήρξε συνέχιση της ηλίθιας στρατηγικής της ανατροπής του Άσσαντ(άσχετα από τη ρητορική), παρά μόνο υπήρξε εξουδετέρωση του ISIS στον πρώτο χρόνο της θητείας του Τραμπ όπως είχε υποσχεθεί. Όταν χρειάστηκε από τον άλλη και υπήρξε παραβίαση των κόκκινων γραμμών της Αμερικής, ο Τραμπ χτύπησε. Σε αντίθεση με το γελοίο ο Ομπάμα που μιλούσε και μετά έκανε πίσω. Θυμίζω ότι και εσύ και ο ZTEO προβλέπατε αποβάσεις σε Συρία και Ιράν κι άλλα τέτοια χαριτωμένα, εγώ έλεγα ότι θα τελειώσει τον ISIS.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τα όπλα που δίνει στην Ουκρανία, για την απόσυρση από τη συμφωνία, απλά ενισχύεις αυτό που λέω για την κωλοτουμπάρα σου που κάνεις αβαβά. Ήτοι, τη ρητορική που είχατε αναπτύξει περί πράκτορα του Κρεμλίνου, σε σύμπλευση με τους ψεκασμένους χρυσαυγίτες. Κι εγώ ήμουν που στο αντίστοιχο νήμα, έλεγα ότι μετά από έναν χρόνο αυτοί θα κλαίνει και θα λένε ότι τους πρόδωσε και τέτοια. Κι εσύ ήσουν εκεί και το ξέρεις πολύ καλά. Οπότε μη μου πετάς εμένα τέτοιας μαλακίες. Επειδή η αντίληψη τους ήταν παιδιάστικη σα την δική σου.
Ότι ο Πούτιν εργάστηκε σκληρά για να βγει ο Τραμπ είναι αναμφισβήτητο.
Εν μέρει δουλεύει, ο Τραμπ έχει καταστήσει τις ΗΠΑ αναξιόπιστες διεθνώς και έχει θέσει τα θεμέλια για την εκθρόνιση του δολλαρίου.
Οι κόντρες του με τη Ρωσία τι είναι; Περισσότεροι πύραυλοι που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Οκ εντάξει.

Εγώ δεν πιστεύω πια ότι οι ΗΠΑ θα συνέλθουν εγκαίρως από αυτή την Προεδρία.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:31

Το σχολιο που εκανα αφορουσε το σανο που πουλουσατε προεκλογικα και μετα οτι η Χιλλαρι ητανε η...πολεμοχαρης που δηθεν θα εμπλεκε ΗΠΑ-Ρωσια σε πολεμο επειδη προτεινε ζωνη απαγορευσης πτησεων πανω απο Συρια..
Πουλουσατε επισης σανο οτι με Τραμπ ο κινδυνος αυτος θα τελειωσνε γιατι ο Τραμπ να'ουμ' ηεθελε φιλικες σχεσεις με την Ρωσια και οχι πολεμους..Τελικα ο τυπος και απο την Συρια δεν το κουναει, στην δε Ουκρανια ποθυ ο Ομπαμα δισταζε να πουλησει ακομη και αντιαρματικα, π Τραμπ οχι μονο οτυς πουλησε τετοια οπλα αλλα τωρα τους προτεινει και Αμερικανικες φρεγατες για τη Μαυρη Θαλασσα..Επισης αποσυρθηκε απο την πυρηγνθκη συμφωνια του Ρηγκαν..

Φαινεται οτι ο ..φιφας δεν ειναι τοσο Ρηγκανικος οπως μας ελεγε ο Lugozzi προσπαθωντας να πεισει τον εαυτο του οτι στηριζει μεγαλο..ηγετη.. :lol:

Και σε ολα αυτα απαντηση ποια ειναι; οτι φταινε αυτοι που τον κατηγορουσανε οτι κερδισει τις εκλογες με την πλατη του Πουτιν..

H Xίλαρυ ήταν πολεμοχαρής, η δική τους στρατηγική και του Ομπάμα έφερε χάος στη ΜΑ και τη Βόρεια Αφρική, ήθελε περεταίρω εμπλοκή στη Συρία και να επιβάλει no fly zone που σύμφωνα με τους στρατηγούς θα οδηγούσε σε πόλεμο. Όταν τα λέγαμε αυτά, κάναμε τρομολαγνεία. Τώρα εσείς με την παραμικρή κίνηση του Τραμπ που δεν οδηγεί σε πόλεμο σύμφωνα με κανέναν ειδικό, σπέρνετε τον πανικό επειδή παύει να δουλεύει η ρητορική περί Kremlin's puppet κι οι λοιπές πίπες. Για φιλίες και τέτοια, κανείς δεν έλεγε εδώ. Κι εγώ κι ο χαμένος πλέον Scouser κι ο Λουγκ "ΝΤΠ ΙΣΧΥΡΗ" λέγαμε πάντα, τα άλλα είναι στη φαντασία σου. Επίσης λέγαμε ότι σε αντίθεση με τον αδύναμο Ομπάμα θα τους βάλει σε τάξη όλους.

Κι η τελευταία μου φράση με φέρνει στο επόμενο που είναι η Συρία. Δεν υπήρξε συνέχιση της ηλίθιας στρατηγικής της ανατροπής του Άσσαντ(άσχετα από τη ρητορική), παρά μόνο υπήρξε εξουδετέρωση του ISIS στον πρώτο χρόνο της θητείας του Τραμπ όπως είχε υποσχεθεί. Όταν χρειάστηκε από τον άλλη και υπήρξε παραβίαση των κόκκινων γραμμών της Αμερικής, ο Τραμπ χτύπησε. Σε αντίθεση με το γελοίο ο Ομπάμα που μιλούσε και μετά έκανε πίσω. Θυμίζω ότι και εσύ και ο ZTEO προβλέπατε αποβάσεις σε Συρία και Ιράν κι άλλα τέτοια χαριτωμένα, εγώ έλεγα ότι θα τελειώσει τον ISIS.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τα όπλα που δίνει στην Ουκρανία, για την απόσυρση από τη συμφωνία, απλά ενισχύεις αυτό που λέω για την κωλοτουμπάρα σου που κάνεις αβαβά. Ήτοι, τη ρητορική που είχατε αναπτύξει περί πράκτορα του Κρεμλίνου, σε σύμπλευση με τους ψεκασμένους χρυσαυγίτες. Κι εγώ ήμουν που στο αντίστοιχο νήμα, έλεγα ότι μετά από έναν χρόνο αυτοί θα κλαίνει και θα λένε ότι τους πρόδωσε και τέτοια. Κι εσύ ήσουν εκεί και το ξέρεις πολύ καλά. Οπότε μη μου πετάς εμένα τέτοιας μαλακίες. Επειδή η αντίληψη τους ήταν παιδιάστικη σα την δική σου.
Ότι ο Πούτιν εργάστηκε σκληρά για να βγει ο Τραμπ είναι αναμφισβήτητο.
Εν μέρει δουλεύει, ο Τραμπ έχει καταστήσει τις ΗΠΑ αναξιόπιστες διεθνώς και έχει θέσει τα θεμέλια για την εκθρόνιση του δολλαρίου.
Οι κόντρες του με τη Ρωσία τι είναι; Περισσότεροι πύραυλοι που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Οκ εντάξει.

Εγώ δεν πιστεύω πια ότι οι ΗΠΑ θα συνέλθουν εγκαίρως από αυτή την Προεδρία.
Εσύ πιστεύεις πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι πύραυλοι δεν είναι για να χρησιμοποιηθούν απαραίτητα, είναι για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό κι είναι σε πλαίσιο μακροπρόθεσμων σχεδιασμών για την αλλαγή των σχέσεων ισχύος υπέρ της Αμερικής. Άμεσα, δε θα σημάνει κάτι, πέρ από το σοκ της ανατροπής μίας καθιερωμένης συμφωνίας. Από κει και πέρα τα πλαίσια που τέθηκαν επί Ρήγκαν σε άλλες συνθήκες δε θα υπάρχουν για πάντα, ούτε είναι θρησκεία.

Όσο για τον Πούτιν, αν έχει ρίξει δουλειά για κάτι είναι για να φαίνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών, στα πλαίσια της πανίσχυρης εικόνας που επιμελώς χτίζει (πολλές φορές με κιτσαριές) για τον εαυτό του. Οι Δημοκρατικοί στα πλαίσια της μικροπολιτικής που υποκαθιστά την ανύπαρκτη πολιτική τους, είναι καλοί του σύμμαχοι σ' αυτό. Όλα αυτά θα σπάσουν, όταν καταρεύσει και το αφήγημα του blue wave στις ενδιάμεσες, που το ακούμε όλο και λιγότερο και θα καταλάβουν ότι αυτή η τακτική δε δουλεύει.

Τέλος, σττη πράξη και γενικά ο Τραμπ έχει ενισχύσει την Ουκρανία όσο κανείς άλλος και προωθεί ακόμα στενότερη συνεργασία με Πολωνία, όπου ίσως δούμε και βάση. Εκεί που πονάει η Ρωσία, δεν υποχωρεί αλλά πιέζει. Τα περί αναξιοπιστίας των ΗΠΑ, τα ακούει σαν αστείο γιατί υπάρχουν μόνοι σε όσους μπερδεύουν το θόρυβο των μέσων και των δηλώσεων εντυπωσιασμού με την ουσία των διεθνών σχέσεων.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Η μονομερής αποχώρηση από συμφωνίες και συνθήκες δεν είναι "δηλώσεις εντυπωσιασμού".
Θα τα πληρώσουν οι ΗΠΑ αυτά όσο καλός και να είναι ο επόμενος Πρόεδρος.

Όσο για τα midterms, είμαι διαθέσιμος για στοιχηματάκια.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:46 Η μονομερής αποχώρηση από συμφωνίες και συνθήκες δεν είναι "δηλώσεις εντυπωσιασμού".

Δεν αναφερόμουν σ' αυτό, αλλά στις αντιδράσεις και τις σοκαρισμένες/οργισμένες δηλώσεις όταν κάνει κάτι έξω απ' τα συνηθισμένα ο Δόναλδ. Τι θα πληρώσουν και με τι;

Ο επόμενος πρόεδρος θα είναι πάλι ο Τραμπ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Uppercut έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:49
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2018, 20:46 Η μονομερής αποχώρηση από συμφωνίες και συνθήκες δεν είναι "δηλώσεις εντυπωσιασμού".

Δεν αναφερόμουν σ' αυτό. Τι θα πληρώσουν και με τι; Ο επόμενος πρόεδρος θα είναι πάλι ο Τραμπ.
Την αναξιοπιστία αυτή θα πληρώσουν. Σε απώλεια δύναμης. Και όταν θα έρθει η κρίση χρέους, θα δουν πως είναι και τι σημαίνει να μην είσαι το κέντρο του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Uppercut έγραψε: 21 Οκτ 2018, 18:51

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ!!!!ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ

Και τώρα θα γυρίσουμε στη δεύτερη από τις δύο αντιπολιτευτικές τακτικές που είναι "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ".

H Xίλαρυ ήταν πολεμοχαρής, η δική της στρατηγική και του Ομπάμα έφερε χάος στη ΜΑ και τη Βόρεια Αφρική, ήθελε περεταίρω εμπλοκή στη Συρία και να επιβάλει no fly zone που σύμφωνα με τους στρατηγούς θα οδηγούσε σε πόλεμο. Όταν τα λέγαμε αυτά, κάναμε τρομολαγνεία. Τώρα εσείς με την παραμικρή κίνηση του Τραμπ που δεν οδηγεί σε πόλεμο σύμφωνα με κανέναν ειδικό, σπέρνετε τον πανικό επειδή παύει να δουλεύει η ρητορική περί Kremlin's puppet κι οι λοιπές πίπες. Για φιλίες και τέτοια, κανείς δεν έλεγε εδώ. Κι εγώ κι ο χαμένος πλέον Scouser κι ο Λουγκ "ΝΤΠ ΙΣΧΥΡΗ" λέγαμε πάντα, τα άλλα είναι στη φαντασία σου. Επίσης λέγαμε ότι σε αντίθεση με τον αδύναμο Ομπάμα θα τους βάλει σε τάξη όλους.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τα όπλα που δίνει στην Ουκρανία, για την απόσυρση από τη συμφωνία, απλά ενισχύεις αυτό που λέω για την κωλοτούμπα σου που κάνεις αβαβά. Ήτοι, τη ρητορική που είχατε αναπτύξει περί πράκτορα του Κρεμλίνου, σε σύμπλευση με τους ψεκασμένους χρυσαυγίτες. Κι εγώ ήμουν που στο αντίστοιχο νήμα, έλεγα ότι μετά από έναν χρόνο αυτοί θα κλαίνει και θα λένε ότι τους πρόδωσε και τέτοια. Κι εσύ ήσουν εκεί και το ξέρεις πολύ καλά. Οπότε μη μου πετάς εμένα τέτοιας μαλακίες. Επειδή η αντίληψη τους ήταν παιδιάστικη σα την δική σου.
Τι περαιτερω εμπλοκη ηθελε; Αφου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν θα στελνανε επιπλεον στρατευματα στην Συρια παρα μονο προτεινε δημιουργια ζωνης απαγορευσης πτησεων στο βορρα της χωρας, κατι το οποιου συμβαινει σε μεγαλο βαθμο και επι Τραμπ αφου οι Ρωσοι δεν βομβαρδιζουνε περιοχες υπο Αμερικανικο ελεγχο..

Τα περι πολεμου για το no fly zone δεν ισχυουνε..Ποιος θα εκανε πολεμο; ο Βλαδιμηρος; Εδω δεν κανει για την ουκρανια που ειναι σιπλα στη Ρωσια.

Για τις κινησεις του Τραμπ στην Κινεζικη θαλασσα ενα σωρο αναλυθτες εχουνε προειδοποιησει για κινδυνο συγκρουσης..

Τπ ΙΚ δεν το εξουδετερωσε κανεας Ασαντ..Το πιο μεγαλο μερος το ειχε τελειωσει ο Ομπαμα..Επι Ομπαμα καθαρισε η Μοσουλη και ολο σχεδον το Ιρακ ενω στην Συρια οι Κουρδους επεκταθηκε σε μεγαλο κομματι της Βορειας και Ανατολικης Συριας με βοηθεια των Αμερικανων. Ο Τραμπ απλα ολοκληρωσε το σχεδιο ποθυ ειχε κανει ο Ομπαμα και οι στρατηγοι...

Η μονη αλλαγη που εκανε ο τρα,μπ στη Συρια σε παραβαση των προεκλογικων του δεσμευσεων ητανε οτι ανακοινωσε παραμονη στη Συρια ακομη και μετα το τελος του ΙΚ για να ελγχθει το Ιραν...Αυτο δεν το ειχε σχεδιασει ο Ομπαμα ουτε ο τραμπ το ειχε υποσχεθει..

Για την Ουκρανια ας αφησουμε τις συζητησεις για τα πρακτοριλικια εδω συζηταμε τις κινησεις εξωτερικης πολιτικης..

Προχωραει επιθετικα στην Ουκρανια ναι η οχι; Απο τη στιγμη που προχωραει ενω ελεγε αλλα το θεμα ληγει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Eξαιρετικος ο μπροεδρος..Και νεες δηλωσεις για αυξηση κατασκευης πυρηνικων οπλων..Η ειρηνη..ερχεται με Τραμπ...Οχι σαν τους Ομπαμα, Μπους, Χιλαρι κλπ που θελανε να βομβαρδισουνε κατι μπανανιες της Μεσης Ανατολης...

Ο μπροεδρος θα τους δειξει και τι σημαινει..πολεμος..
Ροξτους π[υρηνικα μπροεδρε μεχρι να...συνελθουνε.Εγκρινει και ο..Περσεας.. :smt005:
Trump threatens nuclear buildup until other nations 'come to their senses'

Washington (CNN)President Donald Trump told reporters Monday that the United States would increase its nuclear arsenal until other nations "come to their senses," threatening an arms race days after he said he would withdraw the US from a Cold War nuclear treaty.

"Until people come to their senses, we will build it up," Trump said from outside the White House.
https://edition.cnn.com/2018/10/22/poli ... index.html
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Απο ολους τους προεδρους που ειχανε οι ΗΠΑ απο το 45 και μετα, ο Τραμπακουλας ειναι ο μονος που ειναι ικανος να διαταξει εκτοξευση πυρηνικων χωρις προβλημα..

Τετοιο καλλο στον εγκεφαλο δεν ειχε αλλος προεδρος των ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Northern Spirit έγραψε: 23 Οκτ 2018, 01:10 Eξαιρετικος ο μπροεδρος..Και νεες δηλωσεις για αυξηση κατασκευης πυρηνικων οπλων..Η ειρηνη..ερχεται με Τραμπ...Οχι σαν τους Ομπαμα, Μπους, Χιλαρι κλπ που θελανε να βομβαρδισουνε κατι μπανανιες της Μεσης Ανατολης...

Ροξτους π[υρηνικα μπροεδρε μεχρι να...συνελθουνε.Εγκρινει και ο..Περσεας.. :smt005:

Washington (CNN)President Donald Trump told reporters Monday that the United States would increase its nuclear arsenal until other nations "come to their senses," threatening an arms race days after he said he would withdraw the US from a Cold War nuclear treaty.

"Until people come to their senses, we will build it up," Trump said from outside the White House.
Ας τον δολοφονήσει κάποιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2018, 02:08
Northern Spirit έγραψε: 23 Οκτ 2018, 01:10 Eξαιρετικος ο μπροεδρος..Και νεες δηλωσεις για αυξηση κατασκευης πυρηνικων οπλων..Η ειρηνη..ερχεται με Τραμπ...Οχι σαν τους Ομπαμα, Μπους, Χιλαρι κλπ που θελανε να βομβαρδισουνε κατι μπανανιες της Μεσης Ανατολης...

Αυτόν και όλη την ελίτ γύρω από τη CIA. :p2:
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

hellegennes έγραψε: 23 Οκτ 2018, 02:08

αυτοί είστε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Γι αυτό σας λέω ότι ο επόμενος Πρόεδρος δεν θα μπορέσει να ανοικοδομήσει όλη την εμπιστοσύνη που έχτιζαν οι ΗΠΑ επί δεκαετίες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”