!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω τη γνώμη σας
Re: Θέλω τη γνώμη σας
Η πλάκα είναι ότι τώρα είδα την ημερομηνία. Κάτι σαν γράμμα σε μπουκάλι. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Πήγα ρε και τελικά εργάστηκα στο πόστο μου στην ρεσεψιόν και μάλιστα προϊστάμενος,αφού ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από το τημ και με το πιο γεμάτο βιογραφικό.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 01 Μάιος 2023, 11:34
Τι έγινε τελικά![]()
Κοντά στη Λίνδο ήμουν και περνούσα γαμάτα,μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου που έσκασε το τηλεφώνημα από τον αδερφό μου που μου ανακοίνωσε ότι η μάνα μας έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό και βρίσκεται στην εντατική.
Στη Ρόδο δεν μου κάνει καρδιά να ξαναπάω γενικά γιατί την έχω συνδέσει για πάντα με το γεγονός αυτό.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου πάντωςΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2023, 14:54 Η πλάκα είναι ότι τώρα είδα την ημερομηνία. Κάτι σαν γράμμα σε μπουκάλι.![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Λυπάμαι φίλε.BigChiefWahoo έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:42Πήγα ρε και τελικά εργάστηκα στο πόστο μου στην ρεσεψιόν και μάλιστα προϊστάμενος,αφού ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από το τημ και με το πιο γεμάτο βιογραφικό.
Κοντά στη Λίνδο ήμουν και περνούσα γαμάτα,μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου που έσκασε το τηλεφώνημα από τον αδερφό μου που μου ανακοίνωσε ότι η μάνα μας έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό και βρίσκεται στην εντατική.
Στη Ρόδο δεν μου κάνει καρδιά να ξαναπάω γενικά γιατί την έχω συνδέσει για πάντα με το γεγονός αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 0 Απαντήσεις