Πασιφάη, να η ευκαιρία σου να δείρεις. Σου θίγουν τον Βασίλαρο.enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:57 ασχετο λιγο, εκει που λεει οτι μονο κοκκινομάλες γουσταρουν τις κοιλιτσες κλπ, την βανδή εννοει; την λεει στην πασιφάη για τον μπισμπίκη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
- hellegennes
Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:58 επειδή ξέρω ότι περιμένεις να πάει το θέμα εκεί, σε ρωτάω ευθέως, πόσο φτηνότερα το δίνεις από Σκλαβενίτη?
Ο Σκλαβενίτης, όπως και τα περισσότερα ΣΜ έχουν συμφωνία με τον Γιώτης, που στήνει κώλο για να πουλάνε τα προϊόντα του φθηνότερα. Οπότε τέτοιες μάρκες τις σνομπάρουν γιατί δεν μπορούν να τις έχουν ανταγωνιστικές τιμές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς. Ναι, μπορεί να είχα τα χάλια μου από 7 χρόνων και μετα όταν οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα. Αυτό βέβαια δεν έχει και καμιά σημασία, οι γυναίκες δεν λειτουργούν σαν του άνδρες δυστυχώς. Αν ήμουν γκει, θα είχα επιτυχίες. Δυστυχώς είμαι στρειτ, άρα... Έπρεπε να έρθει το φβ, για να κάνουμε επιτυχίες, με το μπλα μπλα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- tanipteros
αρχίζει να μου περνά από το μυαλό ότι ο Σφιχτοχέρης είναι ο Έκτωρ...
... εεε τι λέτε .... ?
... εεε τι λέτε .... ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η δεξιά φταίει για τις αποτυχίες μου, και ο οικογενειακός θεσμος. Όχι εγώ. Ακούς;;;GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:09Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς. Ναι, μπορεί να είχα τα χάλια μου από 7 χρόνων και μετα όταν οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα. Αυτό βέβαια δεν έχει και καμιά σημασία, οι γυναίκες δεν λειτουργούν σαν του άνδρες δυστυχώς. Αν ήμουν γκει, θα είχα επιτυχίες. Δυστυχώς είμαι στρειτ, άρα... Έπρεπε να έρθει το φβ, για να κάνουμε επιτυχίες, με το μπλα μπλα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
μονο την ναιδα διαβαζεις εδώ μεσα ε;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:10 αρχίζει να μου περνά από το μυαλό ότι ο Σφιχτοχέρης είναι ο Έκτωρ...
... εεε τι λέτε .... ?
- tanipteros
γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναιenaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11μονο την ναιδα διαβαζεις εδώ μεσα ε;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:10 αρχίζει να μου περνά από το μυαλό ότι ο Σφιχτοχέρης είναι ο Έκτωρ...
... εεε τι λέτε .... ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εγώ πιστεύω ότι άμα βγεις έξω και γνωρίσεις κοπέλες στην πραγματική ζωή, θα τα πας μια χαρά. Από το ίντερνετ δεν βγάζεις άκρη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11Η δεξιά φταίει για τις αποτυχίες μου, και ο οικογενειακός θεσμος. Όχι εγώ. Ακούς;;;GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:09Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς. Ναι, μπορεί να είχα τα χάλια μου από 7 χρόνων και μετα όταν οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα. Αυτό βέβαια δεν έχει και καμιά σημασία, οι γυναίκες δεν λειτουργούν σαν του άνδρες δυστυχώς. Αν ήμουν γκει, θα είχα επιτυχίες. Δυστυχώς είμαι στρειτ, άρα... Έπρεπε να έρθει το φβ, για να κάνουμε επιτυχίες, με το μπλα μπλα.
- Eθνικοκοινωνιστης
τσεκαρει η Γαλη κωλαρακια?Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:35 Με αφορμή την αμφιλεγόμενη αυτή δήλωση μέλους - γνωστής οπαδού της Νέας Δημοκρατίας
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν στρέιτ ζαίο με σφιχτό κωλαράκι
τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας; και αν ναι, μόνο οπτικώς ή![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:09Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς. Ναι, μπορεί να είχα τα χάλια μου από 7 χρόνων και μετα όταν οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή για 25 χρόνια, αλλά από κωλο έσκιζα, και σκίζω ακόμα θα λεγα. Αυτό βέβαια δεν έχει και καμιά σημασία, οι γυναίκες δεν λειτουργούν σαν του άνδρες δυστυχώς. Αν ήμουν γκει, θα είχα επιτυχίες. Δυστυχώς είμαι στρειτ, άρα... Έπρεπε να έρθει το φβ, για να κάνουμε επιτυχίες, με το μπλα μπλα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Η καθόλου η στέβια.
Έχομεν και μια σέξι κωλαρα να συντηρήσομεν, αγαπητή.
Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναιenaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11μονο την ναιδα διαβαζεις εδώ μεσα ε;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:10 αρχίζει να μου περνά από το μυαλό ότι ο Σφιχτοχέρης είναι ο Έκτωρ...
... εεε τι λέτε .... ?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
βαντονο το εχεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 02 Μάιος 2023, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 151 Απαντήσεις