!!! DEVELOPMENT MODE !!!

[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς. Ναι, μπορεί να είχα τα χάλια μου από 7 χρόνων και μετα όταν οι δεξιοί τσιγκουνηδες δημόσιοι υπάλληλοι γονείς μου, μου πήραν κάτι πάτομπουκάλα σιχαμένα με πλαστικούς φακούς "για να μην τα σπάω", και από τότε ισοπεδωθηκε η αυτοπεποίθηση και η ερωτική μου ζωή μια και καλή
πύτε μου, θα ορκιζόμουν ότι αυτό το ποστ το ξαναέκανες πρόσφατα :xena:
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:52 Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς.

διάβασα δεν έχω
:-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 02 Μάιος 2023, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:40 Του πρώην ήταν σαν να έπιανες μπετόν αρμέ. Άλλων πιο πρώην ήταν σαν φρουί ζελέ Γιώτης.
Γιώτης συγκεκριμένα, όχι ας πούμε πικολίνο;

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ασχετο λιγο, εκει που λεει οτι μονο κοκκινομάλες γουσταρουν τις κοιλιτσες κλπ, την βανδή εννοει; την λεει στην πασιφάη για τον μπισμπίκη;
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:55

Εικόνα
επειδή ξέρω ότι περιμένεις να πάει το θέμα εκεί, σε ρωτάω ευθέως, πόσο φτηνότερα το δίνεις από Σκλαβενίτη?
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:44 Εγώ σας τον στέλνω και φωτό τον δικό μου πάντως, αν θέλετε να με κρίνετε.
Το γκεϊλίκι σου έχει χτυπήσει κόκκινο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

φοβασαι μην ανεβασει πριν απο εσενα;
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:57 ασχετο λιγο, εκει που λεει οτι μονο κοκκινομάλες γουσταρουν τις κοιλιτσες κλπ, την βανδή εννοει; την λεει στην πασιφάη για τον μπισμπίκη;
βρωμερή γλίτσα, εννοείς ότι έβγαλα από το μυαλό μου το αρχικό κουότ; όξω μωρή λουλού
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πως οριζεται το σφιχτό; Χρησιμοποιούμε τεντερόμετρο; Στα πόσα Νιούτον είναι σφιχτό ένα κωλαράκι;
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:55
Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:40 Του πρώην ήταν σαν να έπιανες μπετόν αρμέ. Άλλων πιο πρώην ήταν σαν φρουί ζελέ Γιώτης.
Γιώτης συγκεκριμένα, όχι ας πούμε πικολίνο;

Εικόνα
Όχι, γιατί το πικολίνο με παραπέμπει συνειρμικά σε κάτι μικρό και μέχρι τώρα η ζωή μου έχει φερθεί γενναιόδωρα (με μια μικρή εξαίρεση ενός μήνα).
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Υδράργυρος έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:59 Χρησιμοποιούμε τεντερόμετρο;
εμείς οι φλωρονέοι χρησιμοποιούμε τιντερόμετρο, η συγγραφέας της παράθεσης δεν βλέπω να απαντάει
Άβαταρ μέλους
enaon

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:59 βρωμερή γλίτσα, εννοείς ότι έβγαλα από το μυαλό μου το αρχικό κουότ; όξω μωρή λουλού
Ακόμη και την σκόνη των κομμουνιών τρώτε. Μόνον σε κοκκινομάλλες που βρίσκουν σέξυ τις κοιλίτσες, μετράτε.
συγκεντρώσου παπαδιά.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:02
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:59 βρωμερή γλίτσα, εννοείς ότι έβγαλα από το μυαλό μου το αρχικό κουότ; όξω μωρή λουλού
Ακόμη και την σκόνη των κομμουνιών τρώτε. Μόνον σε κοκκινομάλλες που βρίσκουν σέξυ τις κοιλίτσες, μετράτε.
συγκεντρώσου παπαδιά.
συγγνώμη παίρνω πίσω το βρωμερή
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

βέβαια παραδέξου ότι παραμίλησες κυριολεκτικά και δικαίως με μπέρδεψες

έχεις πυρετό;
Άβαταρ μέλους
enaon

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:00 εμείς οι φλωρονέοι χρησιμοποιούμε τιντερόμετρο
λειπει η ντοντ, 10 πρακτικους τρόπους θα μας ειχε βρει να μετρήσουμε σκληρότητα ανεβάζοντας φώτο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”