Νιώθω αηδία και μόνο στην σκέψη, οπότε ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.Bic έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:08Ποτέ δεν ξες, μέχρι να δοκιμάσεις. Εκτός κι αν δοκίμασες και δεν ξες.
Εγώ πχ γι' αυτό δεν λέω ποτέ ότι δεν μου αρέσουν οι άντρες. Προτιμώ να μένω στην άγνοια, παρά να σιγουρευτώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:06Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες, αγαπημένε μου. Δεν φταίω εγώ αν η Πασιφάη με λιγουρεύεται.Bic έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:04Ρε ασ' τα αυτά, με αυτά που διαβάζουμε εδώ πιθανότερο είναι να ερωτευτείς Πατρινιά, παρά Πατρινό.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 12:59
https://www.slang.gr/lemma/11694-merelos
Ούτε εγώ το ήξερα, αλλά βάζω τα δυνατά μου να μάθω ξένες γλώσσες. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ερωτευτώ Πατρινό και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:12Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..![]()
Α, αυτόν τον ακούει και η Γαλη.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:21Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:12Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:06
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες, αγαπημένε μου. Δεν φταίω εγώ αν η Πασιφάη με λιγουρεύεται.![]()
![]()
Ώπα, σόρυ, δεν είπες Τζημ έτσι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Εσένα σε κόβω να ακούς Τερλέγκα.Bic έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:22Α, αυτόν τον ακούει και η Γαλη.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:21Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:12
Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..![]()
![]()
Ώπα, σόρυ, δεν είπες Τζημ έτσι;
ΚΑΙ αυτό το ξέρεις για μένα;
Τι γίνεται εδώ μέσα ρε γαμώτο, μας παρακολουθούν; Μας ψεκάζουν; Κακώς έβγαλα το αλουμινένιο καπελάκι μου;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τον Τζιμ τον ακούω πρωί - βράδυ ανα 12ωρο, σαν αντιβίωση. Να πας να μάθεις μουσική μανδάμ. Άσε τα φολκλόρ της Ρουμάνικης υπαίθρου.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:21Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:12Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:06
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες, αγαπημένε μου. Δεν φταίω εγώ αν η Πασιφάη με λιγουρεύεται.![]()
![]()
Για ποια Ρουμάνικη ύπαιθρο μιλάς, ρε μερελή; Τι σχέση έχω εγώ με τη Ρουμανία; Κανόνισε να φας 3μηνο μπαν και να σκούζεις.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:29Τον Τζιμ τον ακούω πρωί - βράδυ ανα 12ωρο, σαν αντιβίωση. Να πας να μάθεις μουσική μανδάμ. Άσε τα φολκλόρ της Ρουμάνικης υπαίθρου.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:21Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:12
Είπαμε μωρή κωλόβλαχα της Τρανσυλβανίας, όταν το ''γυρίσω'' στο λεσβιακό, θα βγάλω ανακοινωθέν. Πωω ρε πούστη μου, δεν εννοεί να καταλάβει..![]()
![]()
![]()
Ας φαω..Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:31Για ποια Ρουμάνικη ύπαιθρο μιλάς, ρε μερελή; Τι σχέση έχω εγώ με τη Ρουμανία; Κανόνισε να φας 3μηνο μπαν και να σκούζεις.Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:29Τον Τζιμ τον ακούω πρωί - βράδυ ανα 12ωρο, σαν αντιβίωση. Να πας να μάθεις μουσική μανδάμ. Άσε τα φολκλόρ της Ρουμάνικης υπαίθρου.Καρολίνα έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:21
Εγώ δεν εννοώ να καταλάβω; Άλλοι αφήνουν υπονοούμενα. Τράβα τώρα να ακούσεις λίγο Τζιμ, γιατί τα νεύρα σου είναι τσιτωμένα.![]()
![]()
- kongrosian
κοίτα χαρές που κάνει η Πασιφάη με την Καρολίνα.

Αφού είναι μερελό το παιδί, τι περιμένεις...
- kongrosian
μερέλιασε...
- kongrosian
Είδες πως τα μιλάω όμως τα πατρινά; Πςςςςkongrosian έγραψε: 01 Μάιος 2023, 13:38μερέλιασε...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση