Δύο άγνωστες λέξεις στην ίδια πρόταση.
Λογοτεχνικώς ή ποιητικώς, όντως λέει.
Δύο άγνωστες λέξεις στην ίδια πρόταση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 21:41Είναι κάτι σαν το μαγείρεμα.

Εννοώ βρε κουτό, ότι ο οποιοσδήποτε θεωρεί τους όρχεις κάτι σημαντικό, δεν τους χρησιμοποιεί ως κάλαθο ανακύκλωσης για τα ασήμαντα.enaon έγραψε: 30 Απρ 2023, 21:49 δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα, το πρώτο οκ δεν μπορει να εισαι τόσο εκνευρισμένη που να μην καταλαβες οτι ειναι ηθελα. Το αλλο με τα αρχιδια μαλλον εννοεις δεν εχω για να με νευριασεις γιατι εισαι πενταχρονο;
τεσπα, σκασίλα μας για τον πλευρη εννοουσα, τα παιδια κρίμα που το εμαθαν ετσι όμως.
δεν θελω φιλακια απο εσένα, και τον Κυριακο θα τον φιλισες πρίν γινεις εντελως ψεκας.
Όπως εγράφη και στο άλλο ποστ για τη Μιχαηλίδου την οποία επισκέφθηκε ο Ρουβίκωνας ο όρος "φασίστες" χρησιμοποιείται και για τις επιθέσεις των αριστερών διότι δεν θέλουν να τους ονομάσουν με το πραγματικό τους όνομα.georgebi έγραψε: 30 Απρ 2023, 19:23 Τι ειναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως ήταν φασίστες και οχι αριστεροί
αυτοί που επιτεθήκαν στον Πλευρη και τα παιδιά του;![]()
![]()
Και όμως, θέλεις.
πρωτα θα απαρνηθείς τον ψεκασμενο τον Ζωη και θα παραδεχθεις οτι ο Κυριακος μας δεν ειναι ζαιος στην ψυχη. Μετά αν δεν κυλίσεις για μια εβδομαδα βλεπουμε.
Οι γιοι πάντα προκύπτουν ψιλοφλούφληδες σε σχέση με τον πατέρα σε όλα τα πλαίσια αν ο πατήρ είναι "επώνυμος".Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2023, 22:14 Δε πήρε μάθημα από τον πατέρα του που τα εχει ξεκαθαρίσει όλα με ασφάλεια, αστυνομία, αρχές.
Την έχουν πέσει ποτέ στον Μεγάλο Πλευρη;
Αν θα τη δω τρανσγουέι με εναλλασσόμενο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, πιθανόν να πέσω κι εγώ στον πολιτικό έρωτα σας. Ποτέ μη λες ποτέ.