!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:26
Bic έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:10

Ε, αν δεν περάσει ο Τζήμερος, σαφώς και θα το ρίξω ΝΔ.

Αλλά όλως τυχαίως, εγώ δεν θυμάμαι τί έγραψες θα ρίξεις εσύ στις πρώτες ή τις δεύτερες.

Οκ, δεν είσαι ο μόνος αλλά καλό θα ήταν να διευκρινήσεις.

Για πες. :)
Μάλλον δεν το έχεις δει, γιατί το έχω πει αρκετές φορές (τσάμπα μου κολλάει ο έναον και όχι μόνο, νομίζεις;).

ΝΔ και ΝΔ. Εκτός χοντρού απροόπτου, αν δηλαδή εμφανιστεί καμμιά (πολύ σημαντική) οκτωβριανή έκπληξη...
Θενκς για τη διευκρίνηση. :)

Επ' ευκαιρία, έχεις κάποια στοιχειωδώς λογική επεξήγηση γιατί μόνον οι μπούμερ δεκσιοί, λένε τι ψηφίζουν ενώ οι αλλούτεροι πουλάνε ό,τι να' ναι τσαχπίνικους παπαδοϊμάμηδες;

Εγώ ήδη έχω κάνει μια αξιολόγηση του οργανογράμματος Alzaioi+∞ αλλά οποιαδήποτε παρέμβαση στα λήμματα είναι σαφέστατα δεκτή.
Όχι μόνο οι μπούμερς. Εγώ πχ είμαι έξερ.

Αλλά σ' αυτό που ρωτάς, απάντηση δεν έχω. Ας πούνε οι ίδιοι. Πες κι εσύ Ζίζυ ένα πράμα (όλα "Ζ" είπαμε, έτσι;).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση στα Πετράλωνα – Τραυματίστηκε στο μάτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bic έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:27
enaon έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:25
Bic έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:14 ΝΔ και ΝΔ. Εκτός χοντρού απροόπτου
κατι ξαφνικό φοβάσαι ε; :lol:
Λαμβάνω τα μέτρα μου. Παίρνω προφυλάξεις. Στρώνω ματ για ενδεχόμενη κωλοτούμπα (μου, αν...). Φυλάω τα νώτα μου.

Πώς αλλιώς να το πω; Πρόσεξε, φυλάω είπα, όχι φιλάω.
Καλό είναι που το διευκρίνίζεις αυτό γιατί με τους δαιμόνιους ρεπόρτερς των ζαιομεσημεριανάδικων, ποτέ δεν ξέρεις τί ακριβώς θα καταλάβουν και βασικά τί ακριβώς θα μεταδώσουν ως είδηση.

Είσαι σε σωστό δρόμο. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Λαμβάνω τα μέτρα μου. Παίρνω προφυλάξεις. Στρώνω ματ για ενδεχόμενη κωλοτούμπα (μου, αν...). Φυλάω τα νώτα μου.

θελουν τα νωτα σου να σου πω ποια νωτα φιλας, αλλα αν νευριασεις και παθεις τίποτα ξαφνικό θα το χρεώσουν οι κακοι στο εμβόλιο. Θα χαρει και η γαλη που ειχε δίκιο ο ζώης και δεν θελω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Απρ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

αφού κυκλοφορούν ακόμα έξω σε μαγαζιά οι πολιτικοί, πάλι καλά να λένε. ένα γιαουρτάκι δεν είναι τίποτα. συμβολική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bic έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:30Ας πούνε οι ίδιοι. Πες κι εσύ Ζίζυ ένα πράμα (όλα "Ζ" είπαμε, έτσι;).

Σιγά μην πούνε. Απλώς την είδαν όλα τα Ζουζουνάκια κάτι σαν Ζορό*.

*Οκ, δεν προφέρεται έτσι στα σπανιόλικα αλλά ζουζουνάκια είναι αυτά, δώσε τους μάσκα τύπου ζορό, v for vendetta κλπ και ε-τε-λεί-ω-σε το αγωνιστικόν θέμα. :smt005:

Καρατσκεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

kongrosian έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:36 αφού κυκλοφορούν ακόμα έξω σε μαγαζιά οι πολιτικοί, πάλι καλά να λένε. ένα γιαουρτάκι δεν είναι τίποτα. συμβολική ενέργεια.
Πως πάει το πλέξιμο;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μηπως ηταν εθισμένοι στο εμβόλιο, διαμαρτυρία που δεν δίνουν διπλές δόσεις;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:34

θελουν τα νωτα σου να σου πω ποια νωτα φιλας, αλλα αν νευριασεις και παθεις τίποτα ξαφνικό θα το χρεώσουν οι κακοι στο εμβόλιο. Θα χαρει και η γαλη που ειχε δίκιο ο ζώης και δεν θελω.
Άσε μας βρε τρέντι μπάρμπι.

Αν μη τι άλλο εμείς οι δεινόσαυροι, δεν παίζαμε με μπάρμπις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Απ το στόμα σου και στου Κυριάκου τ αυτί :smt023

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

georgebi έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:50 Απ το στόμα σου και στου Κυριάκου τ αυτί :smt023

Εικόνα
Και γιατί όχι ακροδεξιοί; Ίδια φάρα είναι...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:44
kongrosian έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:36 αφού κυκλοφορούν ακόμα έξω σε μαγαζιά οι πολιτικοί, πάλι καλά να λένε. ένα γιαουρτάκι δεν είναι τίποτα. συμβολική ενέργεια.
Πως πάει το πλέξιμο;
Στο ίσωμα με μονόχρωμο νήμα και σε φλατ σχέδιο τα πάνε καλά, στο λάστιχο και στα ζακάρ, άστα να πάνε. Αετό πάνε να βγάλουνε, κoτοπουλοειδές του kfc τους βγαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Απρ 2023, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:52
Πως πάει το πλέξιμο;
Στο ίσωμα με μονόχρωμο νήμα και σε φλατ σχέδιο τα πάνε καλά, στο λάστιχο και στα ζακάρ, άστα να πάνε. Αετό πάνε να βγάλουνε, κότα του kfc τους βγαίνει.
Ναι αλλά είναι γλυκούλης

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:52

Πως πάει το πλέξιμο;
Στο ίσωμα με μονόχρωμο νήμα και σε φλατ σχέδιο τα πάνε καλά, στο λάστιχο και στα ζακάρ, άστα να πάνε. Αετό πάνε να βγάλουνε, κότα του kfc τους βγαίνει.
Ναι αλλά είναι γλυκούλης
Επειδή δεν το πολυέχω με τα γλυκαντικά, ποιος απ' όλους; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Bic έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:21
georgebi έγραψε: 30 Απρ 2023, 20:16 Πέντε ώρες έχουν περάσει απ την επίθεση στα παιδιά του Πλευρη και τον ίδιο

και ο Βαξεβαναρος ακόμα τίποτα

Θα κάνει έρευνα να διαπιστώσει αν αληθεύει.....

Έχει κι άλλες ειδήσεις να παίξει....
Δεν προλαβαίνει, έχει πολλή δουλειά. Ή που μεταφέρει το τεράστιο, κεφαλαίο "Δ" σε άλλο γραφείο και του έχει κοπεί η μέση, ή μπορεί να πήγε να βοηθήσει να ζωγραφίσουν κανένα μπακγκράουντ, επειδή κάτι γραφίστες κολλήσαν κόβιντ.

Ελα ρε έβγαλε την είδηση και ο Βαξεβαναρος :smt023

.....αν και κάπως περίεργα δοσμένη :roll:

Εικόνα
https://www.documentonews.gr/article/h- ... ber-alert/

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία…Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”