σχόλιο για τον φάρελ έκανε το καλό σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιον διάσημο σας έχουν πει μοιάζετε ή τον θυμίζετε??
Re: Με ποιον διάσημο σας έχουν πει μοιάζετε ή τον θυμίζετε??
-
user0972003
Ξανθός είσαι; Πολλοί είναι ξανθοί έχω παρατηρήσει.ik_90 έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:26 Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζω με κάποιον διάσημο, αλλά όσους αλβανούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον συγγενή τους. Ε, όλο και κάποιος από αυτούς θα ήταν διάσημος.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
εγώ του το είπα, είχα δώσει οδηγίες, αν πάει αυτή να απαντήσει, μην την αφήσεις
Απλώς έχω αλβανόφατσα.user έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:57Ξανθός είσαι; Πολλοί είναι ξανθοί έχω παρατηρήσει.ik_90 έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:26 Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζω με κάποιον διάσημο, αλλά όσους αλβανούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον συγγενή τους. Ε, όλο και κάποιος από αυτούς θα ήταν διάσημος.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
user0972003
-
user0972003
Για τα κεφάλια τους σχολιάζονται συνήθως..ik_90 έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:59Απλώς έχω αλβανόφατσα.user έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:57Ξανθός είσαι; Πολλοί είναι ξανθοί έχω παρατηρήσει.ik_90 έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:26 Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζω με κάποιον διάσημο, αλλά όσους αλβανούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον συγγενή τους. Ε, όλο και κάποιος από αυτούς θα ήταν διάσημος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
θυμάμαι όταν φόραγα κάτι τεράστια κοκκαλινα γυαλιά στα 90ς, αφου οι δεξιοί δημόσιοι υπαλληλοι γονείς μου φοβοντουσαν πως θα σπάσω τα κρυστάλλινα και θα δώσουν κάνα φράγκο, όταν κοιτούσα τον εαυτό μου κοντά στον καθρέφτη μέσα από τη θολουρα της μυωπίας, και επειδή είχα ένα λαδωμένο καρέ μαλλί γιατι ήμουν και φλωρομέταλλας, πίστευα πως έμοιαζα στην τουαλέτα του σπιτιού μου στον Τζόνι ντεπ, πριν βγω από την πορτα της και το όνειρο χαθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 30 Απρ 2023, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
user0972003
Πωπω..AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:33Ο Ριτζ ναι, ήταν γιος του Ερικ.user έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:30
Ο Κλαρκ είναι ωραίος ο Βέρτης δεν είναι του γούστου μου. Εσύ τον Κλαρκ θα λες!
...![]()
Έφαγα φλας τώρα όμως...
Πες μου λίγο κάτι, στην τόλμη και γοητεία ο Ριτζ είναι γιος του Έρικ; Γιατί αν ναι..δεν το πιστεύω. Ο γιος του δικού μας του Έρικ μοιάζει με τον Ριτζ συνειδητοποιώ τώρα![]()
Αλήθεια!!!
Τα ξέρω γιατί τα έβλεπα μαζί με τη γιαγιά![]()
Εγώ κατι αμυδρές εικόνες θυμάμαι από τόλμη και γοητεία ή ήταν τα ατίθασα νιάτα; Η μάνα μου έβλεπε..
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
-
user0972003
Με αρχηγό εμένα θα συμπλήρωνε ο Σφιχτοχέρης.βοθρατζης έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:34ik_90 έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:26 Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζω με κάποιον διάσημο, αλλά όσους αλβανούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον συγγενή τους. Ε, όλο και κάποιος από αυτούς θα ήταν διάσημος.![]()
εύγε
γιατί διαβάζοντας όλες τιςε προηγούμενες απαντήσεις έλεγα μέσα μου
ερε ψωνάρες που έχουν μαζευτεί εδωωωω
![]()
Αυτό δεν έπρεπε να το πεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Η Geri ήταν η καλύτερη των σπάησι γκερλς αλλά συναισθηματικά είχα απομακρυνθεί απ όλες τους επειδή με είχε τσούξει ο τρόπος που η μάρκετινγκ γιουνάητεντ κέρδισε το τσάμπιονλη το 99
συνεχίζουν μέλη τους να μ στέλνουν γράμματα γεμάτα ηδυπάθεια κατά καιρούς αλλά πλέον έχω ξενερώσει και με την κλοπιανή λίβερπουλ
συνεχίζουν μέλη τους να μ στέλνουν γράμματα γεμάτα ηδυπάθεια κατά καιρούς αλλά πλέον έχω ξενερώσει και με την κλοπιανή λίβερπουλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
user0972003
neon imposter έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:37ένα πολύ καλό ψυχαναλυτικό έπος πάνω σ αυτό είναι το βέρτιγκο του χίτσκοκ, ίσως συμφωνεί και ο georgebiuser έγραψε: 30 Απρ 2023, 15:34neon imposter έγραψε: 30 Απρ 2023, 14:41
η αλήθεια είναι πλέον δεν μοιάζω με τη Βικτώρια Μπέκαμ αλλά με τον Ντέηβιντ
είναι αυτό που λένε ότι όσο περνάνε τα χρόνια τα ζευγάρια μοιάζουν ανάμεσά τους
Το διαπιστώνω πολύ συχνά ότι ισχύει. Όχι μόνο οι τρόποι που υιοθετεί ο ένας του αλλουνού κτλ
Πραγματικά πολλά ζευγάρια θα μπορούσα να τους περάσω για αδέρφια και εμφανισιακά.
Μάλλον ερωτευόμαστε "τον εαυτό μας"...
αν κ εκ πρώτης όψεως η υπόθεσή του δεν δείχνει να έχει σχέση με την παρατήρησή σου (και σε αυστηρά λογικά όρια δεν έχει) θα λατρέψεις το δεύτερο μισό του φιλμ όταν ο στιούαρτ βρίσκει το αντικείμενο του πόθου του κλπ
Δεν είναι να μιλήσει κανείς μαζί σας, μ' έχετε φορτώσει πάρα πολλή μελέτη. Σαν την Μαρίνα Κουντουράτου νιώθω που της δίνει ύλη ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς!
Σιγα-σιγα, ναι;
Thank you
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 2157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith