!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:21
George_V έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:11
hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:06

Αν το σηκώσεις μία φορά ναι, αν χρειαστεί να το ξανασηκώσεις όχι. Ειδικά γιατί δεν θα χρειαστεί να ξανασηκώσεις μόνο το σπίτι αλλά και όλα σου τα υπάρχοντα που έχουν γίνει κουρέλια. Έπιπλα, ρούχα, εξοπλισμούς, εργαλεία, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα.

Φαντάσου να πρέπει να αγοράσεις από την αρχή ό,τι έχεις στο σπίτι σου και αναλογίσου αν πλέον κοστίζουν περισσότερο από το ίδιο το σπίτι.
H στεγη προεχει ολων των αλλων. Πρωτα πρεπει να εχεις καπου να μεινεις. Μετα σιγα σιγα αγοράζεις και τα υπολοιπα.

Το χαμηλο κοστος κατασκευης αυτων των σπιτιων δινει και φτηνες τιμες αγορας/ενοικιου στον Average Joe.
Αν δεν είχε IQ κότας ο average Joe, θα μπορούσε να συνεχίσει να έχει όλα του τα υπάρχοντα πληρώνοντας λίγα παραπάνω λεφτά για να φτιάξει ένα σπίτι με κανονικό τρόπο. Σε περίπτωση τυφώνα, αν δεν είχε λεφτά για να κάνει διορθώσεις, θα συνέχιζε το σπίτι του να είναι πλήρως κατοικήσιμο, αφού θεωρείς ότι η στέγη είναι το σημαντικότερο όλων και όχι π.χ. που δεν θα έχει ρούχα να φορέσει και μπορεί να χάσει την δουλειά του.
Καλως η κακως ετσι σκεφτονται οι Αμερικάνοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ST48410 έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:15
George_V έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:11 H στεγη προεχει ολων των αλλων. Πρωτα πρεπει να εχεις καπου να μεινεις. Μετα σιγα σιγα αγοράζεις και τα υπολοιπα.

Το χαμηλο κοστος κατασκευης αυτων των σπιτιων δινει και φτηνες τιμες αγορας/ενοικιου στον Average Joe.
Σωστά αυτά που λες για το χαμηλό κόστος κατασκευής. Όμως δεν τα αγοράζεις τα υπόλοιπα τόσο εύκολα. Αν μου καεί ο υπολογιστής είναι ένα πράγμα να πάρω έναν άλλο ίδιο και ένα τελείως διαφορετικό πράγμα να αναπληρώσω χαμένες εργασίες, εγκαταστάσεις ρυθμίσεις προγραμμάτων, κωδικούς που δεν έχω αποθηκεύσει κάπου αλλού κλπ κλπ κλπ

Και μόνο που σε μια τέτοια καταστροφή μπορεί να χάσεις σημαντικά έγγραφα που έχεις σπίτι σου και να τραβιέσαι μήνες να τα αντικαταστήσεις, αρκεί.
Ε οταν εχεις μεινει αστεγος το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι τα εγγραφα νομιζω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2023, 12:49
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Απρ 2023, 13:29 παρακολουθώ γενικά τον Ben Shapiro ο οποίος έχει αναφέρει 3 rules για να αποφύγει κάποιος τη φτώχεια

1. τελείωσε το σχολείο
2. κάνε παιδιά μέσα σε γάμο
3. βρες μια δουλειά

άμα κάνεις αυτά τα τρία, αποκλείεται να καταλήξεις στον δρόμο, σύμφωνα με τον Σαπίρο
Πω, πω! Ιδιοφυές! Κανείς δεν έχει σκεφτεί να τα κάνει αυτά.
στη σημερινή κοινωνία των ΗΠΑ δεν είναι και τόσο αυτονόητα αυτά, δυστυχώς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

George_V έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:23
hellegennes έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:21
George_V έγραψε: 30 Απρ 2023, 13:11

H στεγη προεχει ολων των αλλων. Πρωτα πρεπει να εχεις καπου να μεινεις. Μετα σιγα σιγα αγοράζεις και τα υπολοιπα.

Αν δεν είχε IQ κότας ο average Joe, θα μπορούσε να συνεχίσει να έχει όλα του τα υπάρχοντα πληρώνοντας λίγα παραπάνω λεφτά για να φτιάξει ένα σπίτι με κανονικό τρόπο. Σε περίπτωση τυφώνα, αν δεν είχε λεφτά για να κάνει διορθώσεις, θα συνέχιζε το σπίτι του να είναι πλήρως κατοικήσιμο, αφού θεωρείς ότι η στέγη είναι το σημαντικότερο όλων και όχι π.χ. που δεν θα έχει ρούχα να φορέσει και μπορεί να χάσει την δουλειά του.
Καλως η κακως ετσι σκεφτονται οι Αμερικάνοι.
Γι' αυτό είναι η πιο καθυστερημένη χώρα της Δύσης. Όπως έχω ξαναπεί, ο μόνος λόγος που θεωρείται δυτική χώρα είναι η συγκέντρωση πλούτου και η τεχνολογική ανάπτυξη. Κατά τα άλλα είναι κοινωνικά καθυστερημένη και από άποψη οποιουδήποτε δείκτη που έχει σημασία είναι στον πάτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Απρ 2023, 14:23
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Απρ 2023, 13:29 παρακολουθώ γενικά τον Ben Shapiro ο οποίος έχει αναφέρει 3 rules για να αποφύγει κάποιος τη φτώχεια

1. τελείωσε το σχολείο
3. βρες μια δουλειά

άμα κάνεις αυτά τα τρία, αποκλείεται να καταλήξεις στον δρόμο, σύμφωνα με τον Σαπίρο
Για την ακρίβεια εάν τα κάνεις αυτά εκεί δεν θα καταλήξεις στον δρόμο.Αλλού μπορεί παρ ότι τα έκανες μπορεί να καταλήξεις.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Θυμίστε μου λιγο, το μεταναστευτικο ρευμα ειναι απο ή προς τις ΗΠΑ ;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:09
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Απρ 2023, 14:23

Για την ακρίβεια εάν τα κάνεις αυτά εκεί δεν θα καταλήξεις στον δρόμο.Αλλού μπορεί παρ ότι τα έκανες μπορεί να καταλήξεις.
Καραλόλ. Πιο αντίθετο με την πραγματικότητα θα ήταν μόνο αν έλεγες ότι όσο πιο πολύ ζυγίζεις τόσο πιο πολύ θα ζήσεις. Μιλάμε για την χώρα με τους περισσότερους αστέγους, την χώρα με τους περισσότερους πολίτες που ζούνε στο αυτοκίνητό τους.

Πρώτα απ' όλα, το 40-50% των αστέγων στις ΗΠΑ εργάζονται και είναι άστεγοι. Δεν ξέρω πού αλλού στον κόσμο συμβαίνει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Χιλιαδες ελ αγραμματοι πηγαν εκει και κανουν τη ζωαρα τους, ο μισος πλανητης προσπαθει να μεταναστευσει εκει απεγνωσμενα, αλλα ο μεσος ελ πσεκας ειναι σιγουρος οτι η ζωη στις ΗΠΑ ειναι χαλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 30 Απρ 2023, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

talaipwros έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:11 Θυμίστε μου λιγο, το μεταναστευτικο ρευμα ειναι απο ή προς τις ΗΠΑ ;
Ελα μωρε, χαφτουν την προπαγανδα οι εκατονταδες χιλιαδες που προσπαθουν να μπουκαρουν στις ΗΠΑ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οργισμένος έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:45 Χιλιαδες ελ αγραμματοι πηγαν εκει και κανουν τη ζωαρα τους, ο μισος πλανητης προσπαθει να μεταναστευσει εκει απεγνωσμενα, αλλα ο μεσος ελ πσεκας ειναι σιγουρος οτι η ζωη στις ΗΠΑ ειναι χαλια.
Καραλολάρες! Ο μισός πλανήτης προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταναστεύσει στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, όχι απλά για αναπτυσσόμενες χώρες αλλά ούτε καν για πολίτες των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταναστεύσει Αμερικάνος στην ΕΕ. Η ΕΕ δεν είναι ΗΠΑ να χαρίζει πράσινες κάρτες σωρηδόν, πρέπει να έχει πολύ υψηλές δεξιότητες ο ΗΠΑνός για να του χορηγηθεί βίζα εργασίας.

Εξάλλου επειδή η Αμερική είναι μαλακισμένη χώρα, σε φορολογεί ακόμη και για εισοδήματα από άλλες χώρες, με λίγα λόγια διπλοφορολογείσαι αν δουλεύεις στην Ευρώπη και δεν έχεις απαρνηθεί την αμερικανική σου υπηκοότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

1. τελείωσε το σχολείο
3. βρες μια δουλειά

:goodpost:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Μαζεύτηκαν σε αυτό το νήμα τα κομμούνια και μερικοί κομπλεξικοί Ελληνιόλοι να βγάλουν χολή για τις ΗΠΑ.
Σε άλλα νήματα οι ίδιοι μαζεύονται για να βρίσουν την ΕΕ , την Γερμανία, την Γαλλία και πάει λέγοντας.
Ελληνικό κόμπλεξ κατωτερότητας και σκατοψυχία στο έπακρο.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:00
Οργισμένος έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:45 Χιλιαδες ελ αγραμματοι πηγαν εκει και κανουν τη ζωαρα τους, ο μισος πλανητης προσπαθει να μεταναστευσει εκει απεγνωσμενα, αλλα ο μεσος ελ πσεκας ειναι σιγουρος οτι η ζωη στις ΗΠΑ ειναι χαλια.
Καραλολάρες! Ο μισός πλανήτης προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταναστεύσει στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, όχι απλά για αναπτυσσόμενες χώρες αλλά ούτε καν για πολίτες των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταναστεύσει Αμερικάνος στην ΕΕ. Η ΕΕ δεν είναι ΗΠΑ να χαρίζει πράσινες κάρτες σωρηδόν, πρέπει να έχει πολύ υψηλές δεξιότητες ο ΗΠΑνός για να του χορηγηθεί βίζα εργασίας.

Εξάλλου επειδή η Αμερική είναι μαλακισμένη χώρα, σε φορολογεί ακόμη και για εισοδήματα από άλλες χώρες, με λίγα λόγια διπλοφορολογείσαι αν δουλεύεις στην Ευρώπη και δεν έχεις απαρνηθεί την αμερικανική σου υπηκοότητα.
Η μιση εταιρικη ευρωπη ειναι αγορασμενη απο τις ΗΠΑ . Η πραγματικοτητα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οργισμένος έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:29
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:00

Η μιση εταιρικη ευρωπη ειναι αγορασμενη απο τις ΗΠΑ . Η πραγματικοτητα.
Τζάμπα είναι τα ποσοστά. Πες και 90%. Όχι ότι έχει καμμιά σχέση αυτό με την συζήτηση. Οι ΗΠΑνοί σαν τρελοί θα θέλανε να ζούνε στην ΕΕ, τουλάχιστον όσοι έχουν επαφή με την πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τα σύνορα είναι κλειστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

talaipwros έγραψε: 30 Απρ 2023, 23:11 Θυμίστε μου λιγο, το μεταναστευτικο ρευμα ειναι απο ή προς τις ΗΠΑ ;
Εικόνα

https://www.pewresearch.org/short-reads ... r-smaller/

tl dr αν είσαι τουλάχιστον μεσαία τάξη στο USA είσαι άρχοντας.

Τώρα αν είσαι πιο φτωχός αλλάζει το πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 01 Μάιος 2023, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”