Απο την πρώτη τους εκλογή και σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (αν και πλέον δεν τους ψήφιζαν ως άκρο, αλλά ως εθνικιστικό κίνημα) μια χαρά τους ψήφισαν, παρά την ορυμαγδό των ΜΜΕ εναντίον τους και παρά τη δίωξη. Για άλλους λόγους καταψηφίστηκαν.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Μέχρι που είδαν το ποιόν τους.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:30Αγανακτισμένος κόσμος τους ψήφισε το 2012. Θα τους ψήφιζαν και ως αντιδημοκράτες. Πολλοί τους ψήφισαν ακριβώς ως "άκρο".Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:29
Δεν στέκεις απο μυαλό. Δεν το έκαναν για ψηφοθηρία. Μέχρις εκεί, τους κόβει. Μετά σκάνε τα ''εγέρθουτου'' και τα ζιγκ- χάλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;
- Golden Age
Re: ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚKE;;;;;
Όχι. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα υπάρξει πρόβλημα, θα το κάνει. Γιατί απλά στ'αρχίδια του για την πατρίδα.Θα πάει αλλού για να βολέψει την κωλοτρυπίδα του. Το τομάρι του θα κοιτάξει. Γι'αυτό και βλέπεις πως πηδήξανε απ'το καράβι του Μιχαλολιάκου, τα πρωτοπαλλήκαρα. Και το πουλέν, πρώτο και καλλίτερο.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:32Πιστεύεις πως κάποιος θρασύδειλος προτιμά την ανατροπή του πολιτεύματος από τα 7000 το μηνα;Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Άρα ποινικοί και θρασύδειλοι. Θεσπέσια.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:28
Ποινικοι είναι. Απλά επειδή είχαν υπερεκτιμησει τις δυνατότητες τους βρέθηκαν δεμένοι. Νόμιζαν πως μπορουν να τα βάλουν και με το βαθύ κράτος, προς όφελος τους πάντα. Σκόρπισαν με τη μια μόλις είδαν με τι έχουν να κάνουν
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Golden Age
Πως έφυγε πρώτος και καλύτερος; Το μεγαλύτερο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των δεύτερων εκλογών του 2015 αποχώρησαν με τον Λαγό. Ο Κασιδιάρης είχε παραμείνει στη ΧΑ και τους έκραζε για την αποχώρησή τους.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:36 Γι'αυτό και βλέπεις πως πηδήξανε απ'το καράβι του Μιχαλολιάκου, τα πρωτοπαλλήκαρα. Και το πουλέν, πρώτο και καλλίτερο.
Καλέ κάτσε κι εσύ. Εκλογές, κοντή γιορτή. Έχει να πέσει χοντρό γέλιο. Ρουφιανεύεστε μεταξύ σας μάνα μου. Οταν καταλήξετε, σφυρίξτε κλέφτικα.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:34Απο την πρώτη τους εκλογή και σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (αν και πλέον δεν τους ψήφιζαν ως άκρο, αλλά ως εθνικιστικό κίνημα) μια χαρά τους ψήφισαν, παρά την ορυμαγδό των ΜΜΕ εναντίον τους και παρά τη δίωξη. Για άλλους λόγους καταψηφίστηκαν.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Μέχρι που είδαν το ποιόν τους.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:30
Αγανακτισμένος κόσμος τους ψήφισε το 2012. Θα τους ψήφιζαν και ως αντιδημοκράτες. Πολλοί τους ψήφισαν ακριβώς ως "άκρο".
Εγώ θα ψήφιζα το δεύτερο. Και γέλασα όταν το είδα.Beria έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:24 Θα ήθελα να δω απόφαση ΑΠ για απαγόρευση της εκλογικής καθόδου του ΚΚΕ.
![]()
Ο Τζημερος εάν δεν είναι πολύ βλαξ (που είναι) είναι το μεγαλύτερο πολιτικό τρολ που πέρασε ποτέ από τον τόπο.
Εάν έπρεπε να βάλω κάπου τα λεφτά μου θα στοιχηματιζα το πρώτο, πάντως
Στην τελική, τί ακριβώς έχει να χάσει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Εαν δεν αποκλειστεί ο Κασιδιάρης, θα μπει και με ποσοστό. Το "αλληλορουφιάνεμα" είναι επίσης μια προπαγάνδα των ΜΜΕ. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε διάφορους πρώην Νεοδημοκράτες που ήλθαν στον χώρο για τις ψήφους και κοιτούν να ακυρώσουν άλλα κόμματα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:40Καλέ κάτσε κι εσύ. Εκλογές, κοντή γιορτή. Έχει να πέσει χοντρό γέλιο. Ρουφιανεύεστε μεταξύ σας μάνα μου. Οταν καταλήξετε, σφυρίξτε κλέφτικα.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:34Απο την πρώτη τους εκλογή και σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (αν και πλέον δεν τους ψήφιζαν ως άκρο, αλλά ως εθνικιστικό κίνημα) μια χαρά τους ψήφισαν, παρά την ορυμαγδό των ΜΜΕ εναντίον τους και παρά τη δίωξη. Για άλλους λόγους καταψηφίστηκαν.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 29 Απρ 2023, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mαλλον ψαρεύει αντικομμουνιστικες ψήφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:42Εγώ θα ψήφιζα το δεύτερο. Και γέλασα όταν το είδα.Beria έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:24 Θα ήθελα να δω απόφαση ΑΠ για απαγόρευση της εκλογικής καθόδου του ΚΚΕ.
![]()
Ο Τζημερος εάν δεν είναι πολύ βλαξ (που είναι) είναι το μεγαλύτερο πολιτικό τρολ που πέρασε ποτέ από τον τόπο.
Στην τελική, τί ακριβώς έχει να χάσει;![]()
Το παίζει hardliner αντικομμουνιστης για να πιάσει ότι μπορεί από την αντικομμουνιστικη ψήφο του εκλογικού σώματος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καθε ανθρωπος οφειλει να ειναι αντικομμουνιστης
Το ''αλληλορουφιάνεμα'' είναι ξεκάθαρα χάρισμα ανθρώπων που πατούν επί πτωμάτων για να αναδειχθούν, έστω και με 2%. Τζήμερος κατά ΚΚΕ, Μπογδάνος κατά Λατινοπούλου, λοιποί μαλάκες που διαβάζω, επίσης. Κατάντια. Ο Κλάσι, δεν πρόκειται να πάρει ούτε παπάρι όρθιο. Αν δεν αποκλειστεί. Ηρέμησε τώρα. Πιες ένα Ζάναξ.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:45Εαν δεν αποκλειστεί ο Κασιδιάρης, θα μπει και με ποσοστό. Το "αλληλορουφιάνεμα" είναι επίσης μια προπαγάνδα των ΜΜΕ. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε διάφορους πρώην Νεοδημοκράτες που ήλθαν στον χώρο για τις ψήφους και κοιτούν να ακυρώσουν άλλα κόμματα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:40Καλέ κάτσε κι εσύ. Εκλογές, κοντή γιορτή. Έχει να πέσει χοντρό γέλιο. Ρουφιανεύεστε μεταξύ σας μάνα μου. Οταν καταλήξετε, σφυρίξτε κλέφτικα.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:34
Απο την πρώτη τους εκλογή και σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (αν και πλέον δεν τους ψήφιζαν ως άκρο, αλλά ως εθνικιστικό κίνημα) μια χαρά τους ψήφισαν, παρά την ορυμαγδό των ΜΜΕ εναντίον τους και παρά τη δίωξη. Για άλλους λόγους καταψηφίστηκαν.![]()
Καλέ ναι.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:34Απο την πρώτη τους εκλογή και σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (αν και πλέον δεν τους ψήφιζαν ως άκρο, αλλά ως εθνικιστικό κίνημα) μια χαρά τους ψήφισαν, παρά την ορυμαγδό των ΜΜΕ εναντίον τους και παρά τη δίωξη. Για άλλους λόγους καταψηφίστηκαν.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:31Μέχρι που είδαν το ποιόν τους.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:30
Αγανακτισμένος κόσμος τους ψήφισε το 2012. Θα τους ψήφιζαν και ως αντιδημοκράτες. Πολλοί τους ψήφισαν ακριβώς ως "άκρο".
- Golden Age
Αν υπήρχε η προοπτική που φαντασιώνεσαι δεν θα υπήρχαν οι τροπολογίες για τον αποκλεισμό του. Εαν δεν αποκλειστεί θα μπει και με ποσοστό. Μέχρι και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εντός βουλής. Μην μπερδεύεις τις εμμονές που έχεις στην κοσμάρα σου με την πραγματικότητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:08 Κατάντια. Ο Κλάσι, δεν πρόκειται να πάρει ούτε παπάρι όρθιο. Αν δεν αποκλειστεί. Ηρέμησε τώρα. Πιες ένα Ζάναξ.
Το ότι εξαπανέκαθενGeorge_V έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:50Mαλλον ψαρεύει αντικομμουνιστικες ψήφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:42Εγώ θα ψήφιζα το δεύτερο. Και γέλασα όταν το είδα.Beria έγραψε: 29 Απρ 2023, 13:24 Θα ήθελα να δω απόφαση ΑΠ για απαγόρευση της εκλογικής καθόδου του ΚΚΕ.
![]()
Στην τελική, τί ακριβώς έχει να χάσει;![]()
Το παίζει hardliner αντικομμουνιστης για να πιάσει ότι μπορεί από την αντικομμουνιστικη ψήφο του εκλογικού σώματος.
Αλλά ειλικρινά, μπροστά στο κόλλημα που έχουν όλα τα αντιφα συστημικά και αντισυστημικά ζούδια, το θεωρώ πταίσμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγώ νομίζω ότι αν δεν αποκλειστεί, όχι μόνον θα μπει βουλή αλλά θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό και από τον Βελόπουλο.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:11Αν υπήρχε η προοπτική που φαντασιώνεσαι δεν θα υπήρχαν οι τροπολογίες για τον αποκλεισμό του. Εαν δεν αποκλειστεί θα μπει και με ποσοστό. Μέχρι και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εντός βουλής. Μην μπερδεύεις τις εμμονές που έχεις στην κοσμάρα σου με την πραγματικότητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:08 Κατάντια. Ο Κλάσι, δεν πρόκειται να πάρει ούτε παπάρι όρθιο. Αν δεν αποκλειστεί. Ηρέμησε τώρα. Πιες ένα Ζάναξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βρε άνθρωπε. Εγώ είμαι εμμονική με το τύπο, όχι εσύ, που ξημεροβραδιάζεσαι να υπερασπίζεσαι παρτάλια.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:11Αν υπήρχε η προοπτική που φαντασιώνεσαι δεν θα υπήρχαν οι τροπολογίες για τον αποκλεισμό του. Εαν δεν αποκλειστεί θα μπει και με ποσοστό. Μέχρι και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εντός βουλής. Μην μπερδεύεις τις εμμονές που έχεις στην κοσμάρα σου με την πραγματικότητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:08 Κατάντια. Ο Κλάσι, δεν πρόκειται να πάρει ούτε παπάρι όρθιο. Αν δεν αποκλειστεί. Ηρέμησε τώρα. Πιες ένα Ζάναξ.
- Golden Age
Αντιδράς με παβλωφικά αντανακλαστικά και με εριστικό τρόπο σε ότι αφορά τη ΧΑ, πως αλλιώς να το εξηγήσω αυτό;Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:17Ναι βρε άνθρωπε. Εγώ είμαι εμμονική με το τύπο, όχι εσύ, που ξημεροβραδιάζεσαι να υπερασπίζεσαι παρτάλια.Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:11Αν υπήρχε η προοπτική που φαντασιώνεσαι δεν θα υπήρχαν οι τροπολογίες για τον αποκλεισμό του. Εαν δεν αποκλειστεί θα μπει και με ποσοστό. Μέχρι και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εντός βουλής. Μην μπερδεύεις τις εμμονές που έχεις στην κοσμάρα σου με την πραγματικότητα.Πασιφάη έγραψε: 29 Απρ 2023, 14:08 Κατάντια. Ο Κλάσι, δεν πρόκειται να πάρει ούτε παπάρι όρθιο. Αν δεν αποκλειστεί. Ηρέμησε τώρα. Πιες ένα Ζάναξ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 0 Απαντήσεις