Δηλωνω παρων, ειμαι ενας απο αυτους θελω να πιστευω....Gherschaagk έγραψε: 22 Οκτ 2018, 10:41
Όχι άλλα πετυχαίνω κάτι μαλακές εδώ μέσα που αμολάνε παρλαπίπες για υπέρμετρες σοφίες και τότε είναι σα να βλέπω και τον μονόκερο να ξεπροβάλλει στη θέση του άβαταρ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ξερω Ιφιδα, μετα απο τοσα χρονια, ξερω τι ανθρωπος εισαι....Ίφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 09:00
Σε καμια περίπτωση, ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι άσχημο για την αδερφή, τη γυναίκα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογενείας σου, όπως ξέρω ότι δε θα το έκανες ούτε εσύ. Αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς Νοσταλγία, οι οικογένειες είναι ιερές
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα το σκεφτώ.Nostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:19Δηλωνω παρων, ειμαι ενας απο αυτους θελω να πιστευω....Gherschaagk έγραψε: 22 Οκτ 2018, 10:41
Όχι άλλα πετυχαίνω κάτι μαλακές εδώ μέσα που αμολάνε παρλαπίπες για υπέρμετρες σοφίες και τότε είναι σα να βλέπω και τον μονόκερο να ξεπροβάλλει στη θέση του άβαταρ.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είσαι παλιός με άλλο όνομα;Ποιος είσαι τελοσπάντων;Nostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:20Το ξερω Ιφιδα, μετα απο τοσα χρονια, ξερω τι ανθρωπος εισαι....Ίφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 09:00
Σε καμια περίπτωση, ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι άσχημο για την αδερφή, τη γυναίκα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογενείας σου, όπως ξέρω ότι δε θα το έκανες ούτε εσύ. Αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς Νοσταλγία, οι οικογένειες είναι ιερές
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπα, απλα παρατήρησα οτι θιχτηκες και λεω γαμα το, δε θα χαλάμε τις καρδιές του κόσμου, χωρις λογο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πολυ παλιος ή απο το 2006 ή το 2009 (δεν θυμαμαι), με το ονομα Νοσταλγια. Την Ιφιδα την ξερω απο το 2002 απο αλλο φορουμ. Γιατι τετοια περιεργια ομως;Naida έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:23Είσαι παλιός με άλλο όνομα;Ποιος είσαι τελοσπάντων;Nostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:20Το ξερω Ιφιδα, μετα απο τοσα χρονια, ξερω τι ανθρωπος εισαι....Ίφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 09:00
![]()
Οχι ρε, δεν θιχτηκα....Cecily Anne έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:27Μπα, απλα παρατήρησα οτι θιχτηκες και λεω γαμα το, δε θα χαλάμε τις καρδιές του κόσμου, χωρις λογο.
No reasonNostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:30
Πολυ παλιος ή απο το 2006 ή το 2009 (δεν θυμαμαι), με το ονομα Νοσταλγια. Την Ιφιδα την ξερω απο το 2002 απο αλλο φορουμ. Γιατι τετοια περιεργια ομως;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Nostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:30 Πολυ παλιος ή απο το 2006 ή το 2009 (δεν θυμαμαι), με το ονομα Νοσταλγια. Την Ιφιδα την ξερω απο το 2002 απο αλλο φορουμ. Γιατι τετοια περιεργια ομως;
Νεαρούδια σα τα κρύα τα νερά με όνειρα, με ελπίδες, αγωνιστικότητα
Θυμαμαι την πρωτη μας κουβεντα, κατι εκανες/ειχες και σου ειπα "Ειναι καρφωμα αυτο" και γυρισες και μου ειπες "Καρφωμα ειναι που το λες"Ίφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:37Nostalgia έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:30 Πολυ παλιος ή απο το 2006 ή το 2009 (δεν θυμαμαι), με το ονομα Νοσταλγια. Την Ιφιδα την ξερω απο το 2002 απο αλλο φορουμ. Γιατι τετοια περιεργια ομως;16 χρόνια....16 χρόνια
Νεαρούδια σα τα κρύα τα νερά με όνειρα, με ελπίδες, αγωνιστικότητα![]()
Γαλη, 12-11, Λυκοφρων, Κουπακιας κλπ Πολυ γελιο...
Τότε η δική μου θα ειναι τρυφερή, μαλακή αλλά ανθεκτική, για ποικιλομορφία
ΈτσιΊφιδα έγραψε: 22 Οκτ 2018, 12:58
Τότε η δική μου θα ειναι τρυφερή, μαλακή αλλά ανθεκτική, για ποικιλομορφία
Spoiler
σκληραίνει η αγάπη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
το βλεπεις μπερδεμένα, ανταγωνιστικά, περίπλοκα. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, άνδρες και γυναίκες μοιάζουν σε όλα, απλά εμείς είμαστε σε όλα καλύτεροι, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε κολλήσει τόσο στην φιλία.Naida έγραψε: 22 Οκτ 2018, 10:41Και εσύ της σχολής οι γυναίκες δε μπορούν να έχουν φίλες;
Εν τω μεταξύ πόσο τους βολεύει αυτή η θεωρία. Οι γυναίκες επειδή είναι από τη φύση τους πονηρά, ζηλιάρικα, ανταγωνιστικά πλάσματα που δε χωνεύει η μια την άλλη και δε ξέρουν τι πάει να πει φιλία. Ενώ οι άντρες επειδή είναι από τη φύση τους καλοκάγαθοι,αγνοί, σωστοί, ανιδιοτελείς ξέρουν να κάνουν φιλίες, δυνατές, αδερφικές κτλ Εσύ γυναίκα δε μπορείς να έχεις φίλες θα σε ζηλεύουν, βάζουν λόγια κτλ, αφοσιώσου σε εμάς μη σε ξεσηκώνουν κιόλας και σε ξυπνάνε.
Γελάει ο κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-