Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μένει να δούμε ποιό νεοδημοκράτικο σούργελο είναι αυτός ο παλιόγερος.
η απορια μου ειναι αν εισαι μπιτι μαλακας, η εντελως μαλακας. ενα απο τα 2.
τι σχεση εχει το τι σκατα ψηφιζει ο γεροντας;
Τί δουλειά έχει να έχει δίπλωμα σ' αυτή την ηλικία ρε τύπε?
ρωτα τον μπουλη τον καραμανλη που ψηφισαν ο οποιος επαναφερε το δικαιωμα στους ανω των 70 να εχουν διπλωμα σε ισχυ το οποιο ειχε καταργησει ο τσιπροφσκι
ζητω το εθνος κατα τα αλλα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ΟΚ, αλλά 99 ετών, πώς ανανέωσε δίπλωμα? Είναι δυνατόν?
Ενω στα 91-95 που το ανανεωνε με τον συριζα, ηταν παιδακι
οχι οτι θελω να υπερασπιστω τον τσιπροφσκι αλλα ο καραμανλης ο μπουλης που ψηφισατε επαναφερε την δυνατοτητα να συνεχισουν να κυκλοφορουν και να εχουν διπλωμα οι ανω των 70 που ο τσιπροφσκι κατηργησε
Δηλαδη στα 4 χρόνια του Τσιπρα δεν χρειαζοταν ανανεωση διπλωματος αυτός που είναι τωρα 99?
panos291 έγραψε: 26 Απρ 2023, 23:07
Ενω στα 91-95 που το ανανεωνε με τον συριζα, ηταν παιδακι
οχι οτι θελω να υπερασπιστω τον τσιπροφσκι αλλα ο καραμανλης ο μπουλης που ψηφισατε επαναφερε την δυνατοτητα να συνεχισουν να κυκλοφορουν και να εχουν διπλωμα οι ανω των 70 που ο τσιπροφσκι κατηργησε
Δηλαδη στα 4 χρόνια του Τσιπρα δεν χρειαζοταν ανανεωση διπλωματος αυτός που είναι τωρα 99?
καταργηθηκε το δικαιωμα στους ανω των 70 να ανανεωνουν το διπλωμα τους το 2017 απο τον τσιπροφσκι
το κατηργησε και επανεφερε το δικαιωμα ο μπουλης ο καραμανλης το 2019
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Πασιφάη έγραψε: 27 Απρ 2023, 14:27
Βλέπεις λοιπόν πως σ'αυτόν το ρημαδοτόπο, δύσκολα θα αλλάξει κάτι.
Μια χαρά αλλάζουνε τα πράματα αν υπάρχει βούληση. Άμα βρει το μπελά του επειδή υπέγραψε να πάρει ο διαβητικός δίπλωμα, και του πέσει το ζάχαρο την ώρα που οδηγάει θα είναι συνυπεύθυνος. Τότε να δεις πως αλλάζει. Αλλά οι οδηγοί είναι μεγάλο λόμπι και δεξαμενή ψήφων.
Εγώ πάντως τόσα χρόνια, δεν έχω δει αυτή την κυρία πως τη λένε..α,ναι..βούληση..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Απρ 2023, 15:34
καταργηθηκε το δικαιωμα στους ανω των 70 να ανανεωνουν το διπλωμα τους το 2017 απο τον τσιπροφσκι
το κατηργησε και επανεφερε το δικαιωμα ο μπουλης ο καραμανλης το 2019
Υπάρχει κάπου επισήμως αυτό; Σε αναζήτηση δεν βρήκα κάτι.