Η πρώην "πεθερά" μου είναι πολίτισσα και έκανε πολύ δυνατό χουνκιαρ, σίγουρα δεν έβαζε μπεσαμελ.Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:05Κάνει τον πουρέ πιο... πουρέ. Παίρνει την συνηθισμένη υφή του πουρέ, η παραδοσιακή συνταγή ήταν πιο νερουλή.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:01 Την ενδυναμώνει εννοείς; Εγω δε σε πιάνω.
Γιατί κάποιοι εδω στην Ελλάδα βάζουν κρέμα στο γενοβέζικο πέστο λέγοντας πως αναδικνυει το βασιλικό. Δυστυχώς έκανα το λάθος μια και μοναδική φορά στη ζωή μου να δοκιμάσω συνταγή που έχει βιαστεί κατ'εξακολούθηση.
Άσε που, με όλα αυτά που είδα τώρα που έψαχνα να βρω συνταγή να παραθέσω, το πιθανότερο είναι πως κι εσύ με μπεσαμέλ το έχεις δοκιμάσει και μάλλον δεν το ξέρεις. Σχεδόν όλες, αν όχι όλες, οι συνταγές που βρήκα με μπεσαμέλ ήταν, μάλλον αυτή έχει καθιερωθεί πλέον.
να αυτο που λες δε μαρεσει ιδιαίτερα, να είναι πουρες πουρές, μαρέσει η κλασσική του υφή














