!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ. Από 22 του Μάη έρχεται....
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ. Από 22 του Μάη έρχεται....
Ο Κούλης Μητσοτάκης με τον Greenberg και τους άλλους επικοινωνιολόγους άρχισαν να επενδύουν στο κλασικό συναίσθημα του φόβου για να επαναπατρίσουν στο μαντρί κάποιος πρωην ψηφοφόρους τους που πάνε προς το Κιναλ κυρίως αλλά και στα δεξιά τους. Επίσης, βλέπουν οτι προωθώντας την δήθεν αντισυστημικότητα του Βαρουφάκη κόβουν ψήφους από τον Σύριζα. Οπότε μια χαρά τον βολεύει τον Κούλη να ασχολείται με το σχέδιο Δήμητρα που υπάρχει από το 2019. Επίσης και τον Γιάνη μια χαρά τον βολεύει αφού έχει κάνει συνεργασία με την ΛΑΕ και θέλει την "αντισυστημική" ψήφο της αριστεράς. Για αυτό και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Και ο κοσμάκης που δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους λογαριασμούς βλέπει τον Κούλη Λουδοβίκο και τον νάρκισσο Γιάνη να ασχολούνται με Δήμητρες και λοιπές παπαριές γυρίζοντας μας πίσω στο 2015.
Εμετικός πραγματικά ο πόλεμος μαύρης προπαγάνδας απ τη ΝΔ.....

https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 55521?s=20

https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 55521?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Υδράργυρος
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 26 Απρ 2023, 05:06 Δε μένω Ελλάδα, αλλά πηγαίνω για διακοπές και μιλάω με πολύ κόσμο, ενώ έχω και μια διαρκή επικοινωνία με κάποιους στενούς φίλους και συγγενείς. Από τις συζητήσεις που κάνω λοιπόν, η αίσθηση που έχω είναι πως κανένας δεν ασχολείται πλέον με μνημόνια και αντιμνημόνια, είναι τελείως ντεμοντέ κουβέντα, διότι αν και η ζωή των πολιτών δεν έχει γίνει καλύτερη, οι πιο πολλοί έχουν καταλάβει πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα της χώρας. Δεδομένου αυτού θέλω να θέσω ένα πολύ λογικό ερώτημα: Ποιος ψηφίζει Βαρουφάκη; Ποιός ψηφίζει ακόμα έναν τύπο που όλο το πολιτικό του αφήγημα είναι η μάχη απέναντι στα μνημόνια και μπαίνει ακόμα άνετα στη βουλή; Μήπως μας πουλάνε παπά οι δημοσκοπήσεις για να ρίξουμε ΝΔ με το φόβο μιας νέας αριστερής κυβέρνησης; Δε θέλω να πιστεύω πως όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δημοσιεύουν παπαριές για λογαριασμό των αφεντικών τους, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ περίεργα.
Άμα μπει στη βουλή το ΜΕΡΑ 25 ανατρέπεται ο σχεδιασμός τους
Είπε τέτοιο πράγμα ο Αλέξης μας στην χθεσινή του πολύκροτη συνέντευξη στη Σταματίνα;
Μα καλά, ένας συνεργάτης του δεν τον έχει ενημερώσει;
Εδώ τα ΝΔουλικα μας έχουν πάρει τα αυτιά
https://eleftherostypos.gr/politiki/pol ... io-dimitra
Ο Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθειά του να μην υιοθετήσει το σχέδιο «Δήμητρα» του ΜέΡΑ25, δηλώνοντας
«δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει για το πρόγραμμα, τι ακριβώς έχει πει»
Μα καλά, ένας συνεργάτης του δεν τον έχει ενημερώσει;
Εδώ τα ΝΔουλικα μας έχουν πάρει τα αυτιά
Spoiler
Ωχ ωχ ωχ.... μετά τον Γιανη που παίζει το βρόμικο παιχνίδι του Κουλη
κι άλλο τσιράκι της ΝΔ βγήκε στη γύρα

κι άλλο τσιράκι της ΝΔ βγήκε στη γύρα

Spoiler
Βλέπει την "ανηξεροσύνη" του Κούλη, και ανεβάζει το χτύπημα. Πόκερ το έχουν καταντήσει στις γκάφες.georgebi έγραψε: 26 Απρ 2023, 11:44 Είπε τέτοιο πράγμα ο Αλέξης μας στην χθεσινή του πολύκροτη συνέντευξη στη Σταματίνα;![]()
![]()
https://eleftherostypos.gr/politiki/pol ... io-dimitra
Ο Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθειά του να μην υιοθετήσει το σχέδιο «Δήμητρα» του ΜέΡΑ25, δηλώνοντας
«δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει για το πρόγραμμα, τι ακριβώς έχει πει»
Μα καλά, ένας συνεργάτης του δεν τον έχει ενημερώσει;![]()
Εδώ τα ΝΔουλικα μας έχουν πάρει τα αυτιά![]()
Θες να πεις πως ο Αλέξης ..... παρά τα τυχόν λάθη του και παραλείψεις του
ειναι χειρότερος απ τον Κουλη;
Μην το ακούσει αυτό ο sys3x ....δεν σε σώζει τίποτα
Spoiler
Κοίτα, άλλο πράμα είναι το "δεν ήξερα τι γινόταν στην ΕΥΠ" (με όλο το βάρος που φέρει μια τέτοια δήλωση, από τον αρχηγό της) κι άλλο το "δεν ξέρω, δεν άκουσα, τι είπε;" για τις προγραμματικές δηλώσεις ενός κόμματος με το οποίο συζητάς δημόσια ότι παίζει να συνεργαστείς κι έχουν γίνει πριν λίγες μέρες. Και τι δηλώσεις, ε; Που τις έχει ακούσει και συζητήσει μέχρι κι η θχιά μου η Αμερσούδα στο καφενείο της Άνω Ποντοκερασιάς, έτσι όπως προβλήθηκαν...
Μπορεί οι διάφορες... "ανηξερότητες" του Κούλη να είναι πιο βαριές πολιτικά (που είναι), αλλά εδώ ο άλλος μας δουλεύει ψιλό γαζί, τι να λέμε;
Ναι ρε συ..... μη μου απαντάς σοβαρά....πλάκα *** κάνω
*** η οποία πλάκα ως γνωστόν ειναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση
Spoiler
Και καθώς μόνο Γιανη και Ερικ βλέπουμε τελευταία
μη ξεχνάμε και την καθοριστική συμβολή του τιτάνα της οικονομίας, Στρατουλη στο σχέδιο Δήμητρα

μη ξεχνάμε και την καθοριστική συμβολή του τιτάνα της οικονομίας, Στρατουλη στο σχέδιο Δήμητρα

Spoiler
Ναι βρε, το 'πιασα. Απλά είπα να προλάβω τα σκάγια απ' τον sys3x...
Αν τελικά ο Αλέξης δεν υιοθετήσει το σχέδιο Δήμητρα
για το οποίο όμως το παρόν δεν ειναι ενήμερος
αυτή ειναι, πατριώτες, η μόνη εναλλακτική για την Ελλαδα
https://twitter.com/parapolitika/status ... 45826?s=20
για το οποίο όμως το παρόν δεν ειναι ενήμερος
αυτή ειναι, πατριώτες, η μόνη εναλλακτική για την Ελλαδα
https://twitter.com/parapolitika/status ... 45826?s=20
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 0 Απαντήσεις