!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο σεξι γυναικα στον κοσμο συμφωνα με το Maxim
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πιο σεξι γυναικα στον κοσμο συμφωνα με το Maxim
Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι αυτός είναι ο σωματότυπος της μέσης Ελληνίδας, σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Για να βεβαιωθώ, γιατί σ' αυτό το φόρουμ ποτέ δεν ξέρεις, μιλάμε γι' αυτήν;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:02Σίγουρα ναι.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 22:55 Δηλαδή από τις γυναίκες της ηλικίας που βλέπεις εσύ καθημερινά θεωρείς ότι είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω, ε;

Αυτή είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω από την μέση 35άρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, είναι μερικές κλάσεις κάτω από τη μέση 35αρα. Και δεν αναφέρομαι σε "επώνυμες" παντός τύπου, έτσι;hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:04Για να βεβαιωθώ, γιατί σ' αυτό το φόρουμ ποτέ δεν ξέρεις, μιλάμε γι' αυτήν;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:02Σίγουρα ναι.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 22:55 Δηλαδή από τις γυναίκες της ηλικίας που βλέπεις εσύ καθημερινά θεωρείς ότι είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω, ε;
Αυτή είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω από την μέση 35άρα;
Αλλά σε γυναίκες που συναντώ καθημερινά στο δρόμο. Και σε γνωστές φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Απρ 2023, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εννοείς ότι θα γούσταρες να κυκλοφορείς μαζί της; Γιατί άλλο τα γούστα και άλλο η κυκλοφορία.Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
Το λογικό είναι να συνδυάζονται αυτά τα δύο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Πάλι καλά γιατί σε λίγο θα το έχαφτα ότι κάτι συμβαίνει με την πραγματικότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:09 Όχι, είναι μερικές κλάσεις κάτω από τη μέση 35αρα. Και δεν αναφέρομαι σε "επώνυμες" παντός τύπου, έτσι;
Ευτυχώς δεν μένουμε στο ίδιο μέρος.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:09Αλλά σε γυναίκες που συναντώ καθημερινά στο δρόμο. Και σε γνωστές φυσικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ίσα ρε φίλος που έβγαλες εικόνα για την πάρτη μου.Δημοκράτης έγραψε: 25 Απρ 2023, 17:48να μπει κάποια στιγμή ένα μέτρο στην υποκρισία Αν υπήρχε ένα αντρικό περιοδικό που έλεγε ότι ο πιο σεξι άντρας είναι ξέρω γω ο Wayne Knight οι γυναίκες προφανώς και θα γελούσαν. Καλά θα έκαναν θα έλεγα εγώ γιατί θα είχαν δίκιο. ΓΙα κάποιο λόγο ένα περιοδικό βγάζει ως γυναικάρα μια χοντρή, η λογική αντίδραση έιναι ότι οτ περιοδικό λέει μαλακίες και πετάγονται κάποιες και αρχίζετε τις μπούρδες για ντεμέκ μισογυινισμό, υποτίμηση του γυναικείου φύλου και δεν ξέρω τι άλλα παράγωγα του συνδρόμου καταδίωξης που έχετε κάποιεςΠασιφάη έγραψε: 25 Απρ 2023, 12:43Το σχόλιό μου, έχει απόλυτη σχέση με τον τρόπο που πολλοί πχωρουμίτες αναφέρονται με υποτιμητικό τρόπο στο γυναικείο φύλο, με διάφορα κοσμητικά, τα οποία ενίοτε είναι καθ'όλα προσβλητικά.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 12:33
Τι σχέση έχει τώρα αυτή η αντέγκληση; Καταρχήν για να κρίνω αν μια γυναίκα είναι σέξι δεν χρειάζεται να είμαι εγώ σέξι. Ούτε καν για να κρίνω αν ένας άντρας είναι σέξι πρέπει να είμαι εγώ σέξι. Αυτό το επιχείρημα είναι από τις πιο αρχαίες λογικές πλάνες. Είναι αυτό που λένε οι ατάλαντοι σε κριτικές επιτροπές ριάλιτι "γιατί εσείς ξέρετε να τραγουδάτε καλύτερα;".
Αλλά πέρα απ' αυτό, εδώ δεν συζητάμε για το αν είναι όμορφη ή άσχημη αλλά για το αν είναι η «πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο». Φαντάζομαι καταλαβαίνεις την κολοσιαία διαφορά, έτσι;
Εξαίρουν δε τους εαυτούς τους, ως σούπερ γαμήκουλες και επιλεκτικούς.
Αν εσένα σου αρέσει αυτό, πάσο. Εκεί είναι η ένστασή μου. Ελπίζω τώρα να κατανόησες.
Αυτό που είπα ισχύει, είτε σ'αρέσει, είτε όχι. Είτε ''έμπαινες'', είτε ''έβγαινες''. Διότι εδώ μέσα αυτό γίνεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Otto Weininger
Σαφέστατα άλλο τα γούστα/βίτσια και άλλο η κυκλοφορία.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:15Εννοείς ότι θα γούσταρες να κυκλοφορείς μαζί της; Γιατί άλλο τα γούστα και άλλο η κυκλοφορία.Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
Αλλά εν προκειμένω,ναι, θα κυκλοφορούσα. Δεν είναι το γούστου μου σε καμία περίπτωση αυτά τα κιλά, αλλά μιλάμε για την συγκεκριμένη και όλο το πακέτο που έχει.
Αν βγάλεις τις σέξυ φωτογραφίες, με φορέματα που άλλοτε την κολακεύουν άπειρα και άλλοτε είναι επιλεγμένα για να τονίζουν το plus size, και κρατήσεις νορμάλ ντύσιμο για μια casual έξοδο τότε είναι πιο ξεκάθαρο.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Η αναλογία που είναι βασικό κριτήριο για το κάλλος και το ωραίο υπάρχει στο κορμή της.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
σιγουρα οχι. δεν ειναι καλυτερη απο τη μεση γυναικα που θα δεις να κυκλοφορει στο δρομο. μαλλον προς το χειροτερη.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:02Σίγουρα ναι.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 22:55 Δηλαδή από τις γυναίκες της ηλικίας που βλέπεις εσύ καθημερινά θεωρείς ότι είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω, ε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
θα κυκλοφορουσα και με διπλασια, αν μου αρεσε και περνουσα καλα μαζι της.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:15Εννοείς ότι θα γούσταρες να κυκλοφορείς μαζί της; Γιατί άλλο τα γούστα και άλλο η κυκλοφορία.Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
γενικως, για τις επιλογες μου σε γυναικα (και αυτοκινητο, σπιτι,ρουχο, οτιαλλο) το τι θα πει ο γειτονας που θα με δει να κυκλοφορω, παιζει μηδεν ρολο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σιγά μην πληρώνει και τέλη και φόρο πολυτελείας.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:15Εννοείς ότι θα γούσταρες να κυκλοφορείς μαζί της; Γιατί άλλο τα γούστα και άλλο η κυκλοφορία.Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
Λίγους εχετε δει λεπτους έως νορμαλ, να κυκλοφορουν με μπαμπάτσικες? Εγώ όχι.
Εγώ εχω δει αρκετά συχνά, και σε παραλία ακομα. Και όλες σχεδον οι μπαμπάτσικες είχαν προσωπάρα. Αν ειναι καμία που ουτε σωμα καλο εχει, ούτε πρόσωπο, και την εχει καποιος ιδιαίτερα μερακλής, λογικό τοτε ισως να σκεφτεί και την κυκλοφορία, τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 26 Απρ 2023, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ασέβαστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 09:21θα κυκλοφορουσα και με διπλασια, αν μου αρεσε και περνουσα καλα μαζι της.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:15Εννοείς ότι θα γούσταρες να κυκλοφορείς μαζί της; Γιατί άλλο τα γούστα και άλλο η κυκλοφορία.Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Σαφώς και δεν είναι η πιο σέξι στον κόσμο, αλλά είναι σέξι και κούκλα.
γενικως, για τις επιλογες μου σε γυναικα (και αυτοκινητο, σπιτι,ρουχο, οτιαλλο) το τι θα πει ο γειτονας που θα με δει να κυκλοφορω, παιζει μηδεν ρολο.
Όλος ο κόσμος να το ειχε αυτό, και θα ήταν 3 λεβελ πιο ευτυχισμένος. Και οι ψυχολογοι/ψυχίατροι στην ανεργία.
Κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση. Πιάνεσαι από μια φράση μου που την είπα για πολύ συγκεκριμένο λόγο και που όντως, αν την απομονώσει κανείς από όλα τα υπόλοιπα, βγάζει (στο περίπου) αυτό που λες, αλλά αφήνεις στην άκρη την ουσία του γιατί το είπα, πότε το είπα και σε ποιον το είπα. Γι' αυτό και δεν υπάρχει συνεννόηση.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 22:55Σε λίγο θα ονομάσεις κοπτοραπτική να μην λαμβάνω υπόψην όλα τα 1646 ποστ σου που μπορεί να είχες πει κάτι και να είναι συνέχεια. Έλεος, ολόκληρη την παράγραφο σχολίασα και είδα όλο το ποστ σου και το προηγούμενο και εξακολουθώ να διαβάζω το ίδιο πράγμα.Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:57Ούτε gaslighting λέγεται, ούτε αλτσχάιμερ. Κοπτοραπτική λέγεται. Από ένα ποστ μου με τρεις παραγράφους, πήρες μόνο την τελευταία. Που ήταν επεξηγηματική (στην Σαλαμάδρα), για ποιον λόγο είπα ό,τι είπα συμφωνώντας με την Πασιφάη πιο πάνω. Κι αυτό, επειδή η Σαλαμάδρα με ρώτησε αν θεωρώ είναι ωραία για σύζυγος, αλλά όχι για μοντέλο με αυτό που είχα γράψει.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:35
Ή gaslighting λέγεται αυτό ή αλτσχάιμερ. Εκτός αν σε μένα εμφανίζονται διαφορετικές λέξεις απ' αυτές που γράφεις, γιατί αυτό ακριβώς έκανες:
Διάβασε το όλο ξανά, μαζί με το πρώτο προς την Πασιφάη, και ίσως καταλάβεις (αν έχεις διάθεση και κυρίως αν σου το επιτρέψει ο εγωισμός σου).
Σύγκρινες μια νέα γυναίκα με γυναίκες μεγάλες σε ηλικία και την βρήκες μερικές κλάσεις πάνω, το οποίο ήταν η επέκταση του "9 στους 10 από τους παντρεμένους που γνωρίζω, θα παρακαλούσαν να είναι έτσι η γυναίκα τους".
Εκτός κι αν είναι κάποια αλληγορία που το φτωχό μυαλό μου δεν καταλαβαίνει, λες ότι η κοπέλα αυτή, που δεν είναι άσχημη αλλά σε σχέση με την μέση κοπέλα της ηλικίας της δεν ξεχωρίζει με καμμιά Παναγία, είναι μερικές κλάσεις ανώτερη από την μέση ελληνίδα σύζυγο μετά από Χ χρόνια γάμου, που φυσικά είναι άκυρη σύγκριση και αν έκανες την σύγκριση με την μέση σύζυγο όταν ήταν νέα είναι εξίσου άκυρο το σχόλιο ότι είναι και μερικές κλάσεις πιο πάνω.
Δηλαδή από τις γυναίκες της ηλικίας που βλέπεις εσύ καθημερινά θεωρείς ότι είναι μερικές κλάσεις πιο πάνω, ε;
Any way...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος