δεν φαινεται ... ειναι πολυ καλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
https://www.netflixjunkie.com/is-fringe ... it-online/The hit sci-fi TV series focuses on The TV show has a total of 5 seasons spanning 100 episodes. It is starring Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Jasika Nicole, Lance Reddick, Blair Brown, and many other talented names. Naturally, fans of the sci-fi genre are wondering whether the show is available to watch on Netflix.
The answer is unfortunately no. The beloved show was removed from the massive library of Netflix back in September 2016. So you should head to Amazon Prime Video as the platform offers all of them for its subscribers.
Τη λιστα απ τις σειρες που παιζουν στο νετφλιξ γκρις εννοουσα,να σου βρισκα κανα αλλοAntares έγραψε: 22 Απρ 2023, 20:53https://www.netflixjunkie.com/is-fringe ... it-online/The hit sci-fi TV series focuses on The TV show has a total of 5 seasons spanning 100 episodes. It is starring Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Jasika Nicole, Lance Reddick, Blair Brown, and many other talented names. Naturally, fans of the sci-fi genre are wondering whether the show is available to watch on Netflix.
The answer is unfortunately no. The beloved show was removed from the massive library of Netflix back in September 2016. So you should head to Amazon Prime Video as the platform offers all of them for its subscribers.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν πειράζει κάτι βρίσκω. Βρίσκω και σε αυτό το νήμα ιδέες.GoBack έγραψε: 22 Απρ 2023, 22:04 Τη λιστα απ τις σειρες που παιζουν στο νετφλιξ γκρις εννοουσα,να σου βρισκα κανα αλλο![]()
Απλά φτιάχνουν πολύ καλές σειρές και είναι με ζόμπι, σε μια τέτοια σειρά ένα επεισόδιο αντέχω, όσο καλή και αν είναι και μου φάνηκε καλή. Δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι πολύ καλό και λιγότερο φρικιαστικό;
Ρε μεγάλε, στο Apple είναι το Severance;Bazoomba έγραψε: 22 Απρ 2023, 18:23Να δεις Slow Horses και Severance.stergiosbik έγραψε: 22 Απρ 2023, 17:45 Έβαλα το Apple tv.
Μπούρδες.
Αυτό ρε έχει ελάχιστο περιεχόμενο και ακόμη πιο ελάχιστα είναι αυτά που φαίνεται να αξίζουν κάπως.
Θα δω τι έχει να δω και μετά θα το κόψω.
Θα δοκιμάσω στο Αmazon.
Με την αντιστροφη σειρα.
Άντε καλά... συνεχίζω με δεύτερο κύκλο Goliath, σιγά μην αρχίσω πάλι τα κατεβάσματα και τα στριμαρίσματα όπως παλιά.
Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος κύκλος πολύ καλός (Goliath). Λίγο στο τέλος θα ήθελα το κάτι παραπάνω στο δικαστήριο, αλλά και πάλι καλός.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραραμ.Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:28Ρε μεγάλε, στο Apple είναι το Severance;Bazoomba έγραψε: 22 Απρ 2023, 18:23Να δεις Slow Horses και Severance.stergiosbik έγραψε: 22 Απρ 2023, 17:45 Έβαλα το Apple tv.
Μπούρδες.
Αυτό ρε έχει ελάχιστο περιεχόμενο και ακόμη πιο ελάχιστα είναι αυτά που φαίνεται να αξίζουν κάπως.
Θα δω τι έχει να δω και μετά θα το κόψω.
Θα δοκιμάσω στο Αmazon.
Με την αντιστροφη σειρα.
Άντε καλά... συνεχίζω με δεύτερο κύκλο Goliath, σιγά μην αρχίσω πάλι τα κατεβάσματα και τα στριμαρίσματα όπως παλιά.
Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος κύκλος πολύ καλός (Goliath). Λίγο στο τέλος θα ήθελα το κάτι παραπάνω στο δικαστήριο, αλλά και πάλι καλός.
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραρα.
Παμ παμ παραραμ παμ παραραμ παμ παραρα, ΠΑΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑΡΑ. Παραρα παμ παμ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο YouTube το είδα αλλά δεν έχει και πολλή σημασία.
Μλκα μου την έκαναν κατίμαυρη.
Περιμένω να δω τον Ιησού Κορεάτη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είδα στον κοσμοτε, νο1 είναι, το fall
Καλό, αν έχετε δει το frozen όχι το παιδικο, εκείνο με τους λυκους μοιάζει πολυ
Παρόλο που η σειρά ντοκιμαντέρ δεν έχει προβληθεί ακόμη, είναι εμφανές από το τρέιλερ ότι η μονάρχης παρουσιάζεται ως μια μαύρη γυναίκα, πιθανώς με «παρεξηγημένη καταγωγή». Ένα από τα πρόσωπα που μιλούν στο σύντομο κλιπ αναφέρει: «Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου λέει, "δεν με νοιάζει τι διδάσκουν στο σχολείο, η Κλεοπάτρα ήταν μαύρη"».Gherschaagk έγραψε: 25 Απρ 2023, 21:58
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... u-netflix/
ρε με το στανιο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έπεσε τυχαία το μάτι εδώ:Kotas έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11Παρόλο που η σειρά ντοκιμαντέρ δεν έχει προβληθεί ακόμη, είναι εμφανές από το τρέιλερ ότι η μονάρχης παρουσιάζεται ως μια μαύρη γυναίκα, πιθανώς με «παρεξηγημένη καταγωγή». Ένα από τα πρόσωπα που μιλούν στο σύντομο κλιπ αναφέρει: «Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου λέει, "δεν με νοιάζει τι διδάσκουν στο σχολείο, η Κλεοπάτρα ήταν μαύρη"».Gherschaagk έγραψε: 25 Απρ 2023, 21:58
ρε με το στανιο![]()
Τι μλκιες γράφουν;Γκαράβι, η οποία ανέλαβε τα ηνία του ντοκιμαντέρ πέρυσι, θυμήθηκε ότι είδε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ να υποδύεται την Κλεοπάτρα στην ταινία του 1963 και ένιωσε ως παιδί ότι «η εικόνα δεν ήταν σωστή». Τότε άρχισε να ψάχνει την κατάλληλη ηθοποιό που θα υποδυόταν τη βασίλισσα, σημειώνοντας ότι «η πιθανότητα να είναι [η Κλεοπάτρα] λευκή [ήταν] κάπως απίθανη».
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ήρθε η μαυρη Κλεοπάτρα στο νετφλιξ που δεν ηταν μαύρη στην πραγματικότητα και το νετφλιξ και η ΝΤΠ και οι μασόνοι και οι sjw και τα woke τηγάνια και και και

Προσπάθησα να το τραγουδήσω με διάφορους τρόπους μπας και καταλάβω τι εννοείς, αλλά δεν το 'πιασα. Μου 'βγαινε κάτι μεταξύ StarWars trench battle theme, 20th century fox theme και στο τέλος λίγο από Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.Bazoomba έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:43Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραραμ.Bic έγραψε: 25 Απρ 2023, 20:28Ρε μεγάλε, στο Apple είναι το Severance;
Παμ παμ παραραμ παμ. παραραμ παμ παραρα.
Παμ παμ παραραμ παμ παραραμ παμ παραρα, ΠΑΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑ ΡΑΡΑ. Παραρα παμ παμ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Ε, άμα το λέει η γιαγιά του, πάω πάσο.Kotas έγραψε: 25 Απρ 2023, 23:11 Παρόλο που η σειρά ντοκιμαντέρ δεν έχει προβληθεί ακόμη, είναι εμφανές από το τρέιλερ ότι η μονάρχης παρουσιάζεται ως μια μαύρη γυναίκα, πιθανώς με «παρεξηγημένη καταγωγή». Ένα από τα πρόσωπα που μιλούν στο σύντομο κλιπ αναφέρει: «Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου λέει, "δεν με νοιάζει τι διδάσκουν στο σχολείο, η Κλεοπάτρα ήταν μαύρη"».
ρε με το στανιο![]()
Μια που αναφέρθηκες σε cosmote, ήρθε χθες το πρώτο της δεύτερης σεζόν του From. Δυνατά ξεκίνησε, όπως έκλεισε κι ο πρώτος κύκλος.jason0 έγραψε: 25 Απρ 2023, 22:57 Είδα στον κοσμοτε, νο1 είναι, το fall
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares