Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
ας αφησουμε λιγο τα πολιτικα. νομιζω πως ολοι εχουμε χασει ενα κομματι απο τη ζωη μας λογω της πανδημιας.
μετα απο πολυ καιρο εχω ξεκινησει παλι να βγαινω σε κανονικα βραδινα μαγαζια.
δεν αντεξα. φοβομουν για καιρο να παω σε νυκτερινο μαγαζι χωρις μασκα.
χτες πηγα σε ενα μικρο τοπικο μαγαζι. γυρω στα 200 ατομα ηταν μεσα.
εχει τολμησει κανεις να σκασει μυτη στο Lohan επι κορωνοιου;
επισης σκεφτομαι και το Voodoo στο Γκαζι.
οποιος θελει ας πει τις εμπειριες προτασεις του
Σε τέτοια μαγαζιά όχι, βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη. Εγώ πάντα έβγαινα, από την πρώτη στιγμή που είχε ανοίξει η εστίαση ήμουν έξω και σε όλα τα μαγαζιά, κανένα θέμα.
Δηλαδή, εσύ τώρα ξεκίνησες να βγαίνεις; Σοβαρά τώρα; Πως την πάλευες;;;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Σε κλαμπ που παίζει edm, πιο πολύ προς την goa trance. Αν και το μαγαζί που παίζει την καλύτερη μουσική, είναι το it, το οποίο είναι εντελώς τρύπα, άρα δεν είναι λειτουργικό για το είδος. Το αποφεύγω. Το bunker ήταν καλό ως χώρος, αλλά το κλείσανε, και θα μεγαλώσουν από ότι κατάλαβα ένα άλλο μικρό edm κλαμπ, το platform. Τώρα τελευταία γίνονται πολλά πάρτυ στο lido stage, που ήταν το +soda όταν έκλεισε. Ωστόσο εγώ προτιμώ τα diy, όπως και περιμένω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός στα beach bar, να χορεψω σερι ένα 5ωρακι με αλκοόλ και φυσικό φτιάξιμο ενδορφινικο, να είναι επιτυχημένη η βραδιά
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Απρ 2023, 09:26
Σε κλαμπ που παίζει edm, πιο πολύ προς την goa trance. Αν και το μαγαζί που παίζει την καλύτερη μουσική, είναι το it, το οποίο είναι εντελώς τρύπα, άρα δεν είναι λειτουργικό για το είδος. Το αποφεύγω. Το bunker ήταν καλό ως χώρος, αλλά το κλείσανε, και θα μεγαλώσουν από ότι κατάλαβα ένα άλλο μικρό edm κλαμπ, το platform. Τώρα τελευταία γίνονται πολλά πάρτυ στο lido stage, που ήταν το +soda όταν έκλεισε. Ωστόσο εγώ προτιμώ τα diy, όπως και περιμένω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός στα beach bar, να χορεψω σερι ένα 5ωρακι με αλκοόλ και φυσικό φτιάξιμο ενδορφινικο, να είναι επιτυχημένη η βραδιά
ik_90 έγραψε: 25 Απρ 2023, 09:16
Σε τέτοια μαγαζιά όχι, βέβαια είμαι από Θεσσαλονίκη. Εγώ πάντα έβγαινα, από την πρώτη στιγμή που είχε ανοίξει η εστίαση ήμουν έξω και σε όλα τα μαγαζιά, κανένα θέμα.
Δηλαδή, εσύ τώρα ξεκίνησες να βγαίνεις; Σοβαρά τώρα; Πως την πάλευες;;;
μενω σε μονοκατοικια μαζι με τη μανα μου. φοβομουν μην την κολλησω και φυγει. δεν θα αντεχα ποτε το βαρος να εκανα αθελα μου τετοιο κακο.
πηγαινα για μεγαλο διαστημα σε local μπαρακια. και με παρεες σε διαφορα φαγαδικα απο sushi ως ψητοπωλεια.
τωρα ξανοιχτηκα λιγο. εχω μια στενη φιλια με 37ρα διαζευγμενη μανιατισσα που μου κολλαει λιγο για πιο εντονες βραδυνες εξοδους
η goa ηταν πολυ δημοφιλης το 1999.
Και πιο πριν. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια το ξεφτίλισαν με κάτι τσιφτετελαπλιφτινγκ. Τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο, την είδαν όλοι σκοτεινοί και ζόρικοι, ότι και να γράφουν, techno, rave, trance, ακούγεται μια μπότα να κοπανάει, και κάτι εφέ του κωλου. Να πετύχεις κάνα καλό μελωδικό trance, πρέπει να γίνει θαύμα. Κάτι γίνεται πάντως, αρκεί να μελετάς. Αλλιώς πηγαίνεις στα πιο εμπορικά house, βλέπε bolivar.
Θεσσαλονίκη έχει αυτή την ρετρό ομάδα που ασχολείται με house μουσική, και φέρνουν δυνατά ονόματα της σκηνής. Τώρα δεν ξέρω τι είναι αυτό το χαμάμ, κι αν είναι της προκοπής. Πάντως μαζεύουν και κόσμο, και φουλ μιλφακια βέβαια. https://m.facebook.com/groups/286132102399734/
η goa ηταν πολυ δημοφιλης το 1999.
Και πιο πριν. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια το ξεφτίλισαν με κάτι τσιφτετελαπλιφτινγκ. Τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο, την είδαν όλοι σκοτεινοί και ζόρικοι, ότι και να γράφουν, techno, rave, trance, ακούγεται μια μπότα να κοπανάει, και κάτι εφέ του κωλου. Να πετύχεις κάνα καλό μελωδικό trance, πρέπει να γίνει θαύμα. Κάτι γίνεται πάντως, αρκεί να μελετάς. Αλλιώς πηγαίνεις στα πιο εμπορικά house, βλέπε bolivar.
ειναι ωραιο το bolivar. εγω πλεον εχω πιο mainstream ακουσματα. νομιζω πως σε παιρνει οικονομικα να βγαινεις εκει.
το ποτο δεν βλαπτει αλλα με μετρο.