https://www.imerodromos.gr/egrapsan-chu ... -apelusan/
Δημοσιογράφοι έγραψαν ότι το πρωτοσέλιδο του Μακελειό είναι χυδαίο και απολύθηκαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολύθηκαν χάρης στον Χίο
Απολύθηκαν χάρης στον Χίο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Re: Απολύθηκαν χάρης στον Χίο
Μα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο? Αν υποψιαστώ πως είναι ένας Χίος κ ένας Φουρθιώτης.....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Frappezitis έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:32 Μα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο? Αν υποψιαστώ πως είναι ένας Χίος κ ένας Φουρθιώτης.....

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O frappezitis ειναι η Εφη Ντανα?georgebi έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:34Frappezitis έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:32 Μα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο? Αν υποψιαστώ πως είναι ένας Χίος κ ένας Φουρθιώτης.....![]()
![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Που να ξέρω.... ας μας πει ο ίδιοςGeorge_V έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:36O frappezitis ειναι η Εφη Ντανα?georgebi έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:34Frappezitis έγραψε: 23 Απρ 2023, 22:32 Μα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο? Αν υποψιαστώ πως είναι ένας Χίος κ ένας Φουρθιώτης.....![]()
![]()
Πάντως κάποια κοινά ενδιαφέροντα τα έχουν

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 75 Απαντήσεις