Ψάχνει να κάνει κόμμα ο Παύλος.....
Προλαβαίνει τί λέτε ;;;
.
.
Τον είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση στο παρελθόν όπου είχα παρακολουθήσει και μια ομιλία του σε εκδήλωση εύρεσης εργασίας. Πάνω από 10 χρόνια πριν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2023, 02:09Δε το χα πάρει χαμπάρι.....ας σγχωνευθούν.....![]()
Δε το νε πάς βλέπω.....
Εγω νομίζω εχει μεγαλύτερα αρχίδια απο όλους τους υπόλοιπους.....Αλάδωτα.....
ST48410 έγραψε: 23 Απρ 2023, 02:17Τον είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση στο παρελθόν όπου είχα παρακολουθήσει και μια ομιλία του σε εκδήλωση εύρεσης εργασίας. Πάνω από 10 χρόνια πριν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2023, 02:09Δε το χα πάρει χαμπάρι.....ας σγχωνευθούν.....![]()
Δε το νε πάς βλέπω.....
Εγω νομίζω εχει μεγαλύτερα αρχίδια απο όλους τους υπόλοιπους.....Αλάδωτα.....
Τώρα βλέπω όλο γραφικότητες. Θες να κάνεις κόμμα; Κάνε. Πες μας και τις θέσεις σου να δούμε αν θα σε ψηφίσουμε ή όχι. Οι σαχλαμάρες με τις πορείες και τα συναφή τι χρειάζονται; Επίσης η εμφάνιση στο προεδρικό μέγαρο με ενόχλησε. Δεν πήγε καλεσμένος στο σπίτι γνωστού του.
Για το αν λαδώνεται ή όχι δεν έχω ακούσει κάτι. Σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν αρκεί αλλά δεν είναι ασήμαντο σε καμία περίπτωση.
μακάρι. Αυτό όμως δεν αρκεί. Ας ανακοινώσει θέσεις και τι θα μπορούσε να προσφέρει αν εκλεγεί και να συζητήσουμε. Αν και δεν πιστεύω ότι έχει ελπίδες εκλογής. Οι περισσότεροι δεν θα πάρουν καν χαμπάρι ότι κατεβαίνει στις εκλογές.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2023, 03:29 Ο Παύλος δε νοιάζεται για λεφτά.....εχει 1.000 υπαλλήλους και τα εγγόνια του εξασφαλισμένα.....
Η εντύπωση που δίνεται όταν ανακοινώνει κάποιος υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή ενώ δεν έχει συνεχή δράση και στίγμα στα πολιτικά, είναι ότι πρόκειται για μια παρόρμηση, για μια επιπόλαια απόφαση της στιγμής ή και για πλάκα.

χιπστεροναζι αεργοι
Που κολλάει αυτό; Ποιος είναι ναζί και ποιος άεργος; Πιστεύεις ότι αυτό είναι το target group των ψηφοφόρων τους;
περασε μια βολτα απο αζερμπαιτζαν-γεωργια-μαυροβουνιο-κοσσοβο και ξαναπαντησε στο ποστ μουST48410 έγραψε: 23 Απρ 2023, 15:30Που κολλάει αυτό; Ποιος είναι ναζί και ποιος άεργος; Πιστεύεις ότι αυτό είναι το target group των ψηφοφόρων τους;