Ναι, αλλά δική τους επιλογή. Γιατί το συζητάμε ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αν ήθελαν οι ίδιοι, πριν φύγουν, θα έλεγαν τα όποια παράπονά τους. Δεν το έκαναν, λήξαν. Απλά πράματα. ΄Ελα τώρα, έξυπνη γυναίκα.ksk έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:26Σε κατανοώ αλλά...Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2023, 01:11Ρε κοπέλα μου καλή, ξέρεις πόσο σε γουστάρω, αλλά ειλικρινά..νοιωσε λίγο. Ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ το φευγιό. Πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι χρήστες. Κατάλαβέ το. Δεν είναι δυνατόν να βαράμε πόρτες για να επανέλθουν άπαξ κι έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν.ksk έγραψε: 22 Απρ 2023, 00:56
Δεν είπα ότι ευθύνεται ο διαχειριστής...
Μιλάμε για συντονιστές.
Θα μπορούσαν να βρουνε κάποια λύση.
Δεν μιλάμε για μέλη που αποχώρησαν γιατί έτσι γούσταραν.
Μιλάμε για δυσαρεστημένα μέλη από κάποιες καταστάσεις.
Τέλος παντων...υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις που δεν θαπρεπε να γίνουν.
Το τι θα έπρεπε ή όχι, είναι σχετικό.σε κάποιους ήταν η μόνη επιλογή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί αποχώρησαν αρκετοί με απενεργοποίηση (τρόπος διαμαρτυρίας) και θα αποχωρήσουν κι άλλοι.Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:42Ναι, αλλά δική τους επιλογή. Γιατί το συζητάμε ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αν ήθελαν οι ίδιοι, πριν φύγουν, θα έλεγαν τα όποια παράπονά τους. Δεν το έκαναν, λήξαν. Απλά πράματα. ΄Ελα τώρα, έξυπνη γυναίκα.ksk έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:26Σε κατανοώ αλλά...Πασιφάη έγραψε: 22 Απρ 2023, 01:11
Ρε κοπέλα μου καλή, ξέρεις πόσο σε γουστάρω, αλλά ειλικρινά..νοιωσε λίγο. Ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ το φευγιό. Πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι χρήστες. Κατάλαβέ το. Δεν είναι δυνατόν να βαράμε πόρτες για να επανέλθουν άπαξ κι έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν.
Το τι θα έπρεπε ή όχι, είναι σχετικό.σε κάποιους ήταν η μόνη επιλογή.
![]()
Παλιά μέλη με πολλές δημοσιεύσεις.
Παρατηρητής...
Τι κλάμα είναι αυτό με το παλιό φόρουμ που χάθηκε;
Λες και χάσαμε την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας
Οκ, κρίμα αλλά φτάνει
Οκ, κρίμα αλλά φτάνει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Το διάβαζα κάποιες φορές, αλλά δεν μου φαινόταν εύχρηστο για να γραφτώ.Beria έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:50 Τι κλάμα είναι αυτό με το παλιό φόρουμ που χάθηκε;
Οκ, κρίμα αλλά φτάνει
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Eδικα σε ιστορικα νηματα ειχαν κανει επεμβασεις μια Βυζαντινολογος καθηγητρια, ο καθηγητης Παναγιωτης Ηφαιστος κλπ.
Ειδικα λοιπον τα ιστορικα νηματα ηταν μια μεγαλη απωλεια και πολυς σοβαρος κοσμος και εκτος πχορουμ θα ηθελε να σωσει τα καλυτερα πριν καταποντιστουν.
Προσωπικα θα πληρωνα ακομη και 100 ευρω αν ειχα τα ιστορικα νηματα για μια και μονο βδομαδα προκειμενου να σωσω οτι μπορω.
.
Ειδικα λοιπον τα ιστορικα νηματα ηταν μια μεγαλη απωλεια και πολυς σοβαρος κοσμος και εκτος πχορουμ θα ηθελε να σωσει τα καλυτερα πριν καταποντιστουν.
Προσωπικα θα πληρωνα ακομη και 100 ευρω αν ειχα τα ιστορικα νηματα για μια και μονο βδομαδα προκειμενου να σωσω οτι μπορω.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 22 Απρ 2023, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι μυθικοί πάπυροι της θρυλικής Αραίδνας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μην το γελας, κανονικα το υπουργειο Πολιτισμου θα επρεπε να δημιουργησει μια ονλαιν βιβλιοθηκη με επιλογες απο αξιολογες δημοσιευσεις σε φορα για θεματα ιστοριας και πολιτισμου. Και η Ενοτητα Ιστορια του πχορουμ θα ηταν το πιο αξιολογο κομματι της βιβλιοθηκης.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειδικά για τον Εμφύλιο άλλο τίποτα.
Αφού κάθε νήμα ακόμα και για το πως κάνει το γατί στον Εμφύλιο κατέληγε πάντα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
https://web.archive.org/web/20011101000 ... .phorum.gr
Ότι έχει σωθεί από το παλιό πχωρουμ είναι εδώ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ανοίγει!zteo έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:17 https://web.archive.org/web/20011101000 ... .phorum.gr
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- George_V
Ανοίγει αλλά μόνο κάτι άκυρα σναπσοτς βλέπω.Juno έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:33Δεν ανοίγει!zteo έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:17 https://web.archive.org/web/20011101000 ... .phorum.gr
Δεν ξέρω αν φταίει που μπαίνω από κινητό
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποιό γατί;George_V έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:11 Ειδικά για τον Εμφύλιο άλλο τίποτα.
Του ΖαχαριάδηGreen Dragon έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:47Ποιό γατί;George_V έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:11 Ειδικά για τον Εμφύλιο άλλο τίποτα.
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
Κλανει το γατί ήθελα να γράψω αλλά ο κορρεκτορας του κινητού μου είχε άλλη άποψη.Green Dragon έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:47Ποιό γατί;George_V έγραψε: 22 Απρ 2023, 16:11 Ειδικά για τον Εμφύλιο άλλο τίποτα.
![]()
Εκτός κι αν βάλουμε τον Γιοχι στη θέση του γάτιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση