Όχι. Καλό;Bazoomba έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:51Το εχεις δει το Severance;Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:31 Goliath του 2016 (έως 2021)
Με Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Μόλι Πάρκερ, Μαρία Μπέλο, τον μακαρίτη Χερτ και άλλους.
Τέταρτο επεισόδιο του 1ου είμαι ακόμα, αλλά δείχνει πολύ δυνατό.
Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στο μισό πρώτο επεισόδιο νόμιζα ότι βλέπω κάποια παραλλαγή του Better Call Saul. Αλλά τελικά, πολύ μικρή σχέση, μόνο σε κάποια λεπτομέρεια ισχύει αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
stergiosbik
Beef.
Τι μαλακια ήταν αυτό ρε;
Τι μαλακια ήταν αυτό ρε;
Πολυ καλο ειναι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναι. Πολυ. Για εμενα η καλυτερη που ειδα εδω και παρα πολυ καιρο.Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:11Όχι. Καλό;Bazoomba έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:51Το εχεις δει το Severance;Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 18:31 Goliath του 2016 (έως 2021)
Με Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Μόλι Πάρκερ, Μαρία Μπέλο, τον μακαρίτη Χερτ και άλλους.
Τέταρτο επεισόδιο του 1ου είμαι ακόμα, αλλά δείχνει πολύ δυνατό.
Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στο μισό πρώτο επεισόδιο νόμιζα ότι βλέπω κάποια παραλλαγή του Better Call Saul. Αλλά τελικά, πολύ μικρή σχέση, μόνο σε κάποια λεπτομέρεια ισχύει αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
stergiosbik
Νταξ.
Γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά βρήκα πολύ αποτυχημένο τον τρόπο που θέλησε να δείξει την "τρέλα" των δύο πρωταγωνιστων.
ΟΚ, τσεκντ για το άμεσο μέλλον. Κι άμα δεν μου βγει καλό, θα σου στείλω τον λογαριασμό.
Μεσα.
Αν σου αρεσει ομως θα κατσεις να δεις το RoP σε λουπα
Είδα ένα μισάωρο από το πρώτο επεισόδιο
Δεν με εψησε
Θα το ξαναδοκιμάσω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σου έχω πει ότι το πρώην νικ μου (που θα ήταν και νυν, αν μου έκανε τη χάρη ο Σπύρος) ήταν το Isildur, έτσι;
Οπότε, τι πιστεύεις; Θα είχα πρόβλημα να το δω 5-6-30 φορές συνεχόμενα; Όσο μάπα* και να είναι κάτι που σχετίζεται με το LOTR, για μένα είναι σαν την πίτσα. Τρώγεται άνετα, ακόμα και η αποτυχημένη.
* Που δεν το θεωρώ μάπα, υπ' όψιν. Απλά δεν μου άρεσε η επιλογή κάποιων ηθοποιών για τους χαρακτήρες που κλήθηκαν να παίξουν. Πχ Γκαλάντριελ, Έλροντ...
Δες τα πρωτα 2 μαζι. Γενικα καθε επεισοδιο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Το φιναλε ειναι σεφς κις.Beria έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:23Είδα ένα μισάωρο από το πρώτο επεισόδιο
Δεν με εψησε
Θα το ξαναδοκιμάσω
Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το έψαξα στο IMDB, είδα κάτι κάπως... αποθαρρυντικό. Τον πρωταγωνιστή του, που μπορεί και να είναι μια χαρά ηθοποιός ο άνθρωπος, αλλά για κάποιον παράξενο λόγο ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Δεν λέω ότι τον έχω στην προσωπική μου μπλακ λιστ (όπως πχ Άνταμ Σάντλερ, Νίκολας Κέιτζ, Μπρους Γουίλις, Μπράντλεϊ Κούπερ και μερικούς ακόμα), αλλά δεν θα πω ότι τον συμπαθώ και ιδιαίτερα. Και χωρίς να ξέρω το γιατί, έτσι απλά...Beria έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:23Είδα ένα μισάωρο από το πρώτο επεισόδιο
Δεν με εψησε
Θα το ξαναδοκιμάσω
Αλλά για να το εκθειάζει τόσο ο Μπαζούμπας, αξίζει μια δοκιμή τουλάχιστον.
Τον Ανταμ Σκοτ λες; Εδω παιζει αρκετα καλα. Βεβαια εγω γνωριζα μονο 2 ατομα απο το καστ (αυτον οχι) και δεν ειχα κανενα παραπονο.Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:30Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το έψαξα στο IMDB, είδα κάτι κάπως... αποθαρρυντικό. Τον πρωταγωνιστή του, που μπορεί και να είναι μια χαρά ηθοποιός ο άνθρωπος, αλλά για κάποιον παράξενο λόγο ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Δεν λέω ότι τον έχω στην προσωπική μου μπλακ λιστ (όπως πχ Άνταμ Σάντλερ, Νίκολας Κέιτζ, Μπρους Γουίλις, Μπράντλεϊ Κούπερ και μερικούς ακόμα), αλλά δεν θα πω ότι τον συμπαθώ και ιδιαίτερα. Και χωρίς να ξέρω το γιατί, έτσι απλά...
Δεν το εκθειαζω μονο εγω βεβαια, πηρε το βραβειο ΕΜΜΥ για την καλυτερη νεα σειρα και ειχε 14 υποψηφιοτητες.
Ναι, αυτόν. Κοίτα, δεν λέω ότι δεν είναι καλός ηθοποιός, απλά μου βγάζει κάτι το απωθητικό ο τύπος, χωρίς καν να ξέρω τι είναι αυτό.Bazoomba έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:37Τον Ανταμ Σκοτ λες; Εδω παιζει αρκετα καλα. Βεβαια εγω γνωριζα μονο 2 ατομα απο το καστ (αυτον οχι) και δεν ειχα κανενα παραπονο.Bic έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:30Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το έψαξα στο IMDB, είδα κάτι κάπως... αποθαρρυντικό. Τον πρωταγωνιστή του, που μπορεί και να είναι μια χαρά ηθοποιός ο άνθρωπος, αλλά για κάποιον παράξενο λόγο ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Δεν λέω ότι τον έχω στην προσωπική μου μπλακ λιστ (όπως πχ Άνταμ Σάντλερ, Νίκολας Κέιτζ, Μπρους Γουίλις, Μπράντλεϊ Κούπερ και μερικούς ακόμα), αλλά δεν θα πω ότι τον συμπαθώ και ιδιαίτερα. Και χωρίς να ξέρω το γιατί, έτσι απλά...Beria έγραψε: 21 Απρ 2023, 19:23
Είδα ένα μισάωρο από το πρώτο επεισόδιο
Δεν με εψησε
Θα το ξαναδοκιμάσω
Δεν το εκθειαζω μονο εγω βεβαια, πηρε το βραβειο ΕΜΜΥ για την καλυτερη νεα σειρα και ειχε 14 υποψηφιοτητες.
Το καστ πάντως αρκετά καλό. Τι 2 μου λες; Στο imdb βλέπω μπόλικους γνωστούς: Γουόκεν, Μπάλαμπαν, Γκουέντολιν Κρίστι, Τζον Νομπλ, Τορτούρο (φυσικά!) αλλά και άλλους που κάτι ψιλο-θυμίζουν.
Θέλησα να δω κάτι αμερικανικό, με μυστήριο, με καλό μπάτζετ, παραγωγή και η μόνη τέτοια σειρά είναι το Walking Dead.
Σιγά μην δω 30 επεισόδια Walking Dead.
Σιγά μην δω 30 επεισόδια Walking Dead.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares