Σωστό. Εγώ αγχώνομαι και ως πεζός, γιατί δεν ακούγονταιNandros έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:29Σκέφτεται ότι θα χάσει τις γκαζιές βρουουουμ βρουουουμ και αγχώνεται!Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:34 Το range υπάρχει, το supercharging μέχρι να πιει το καφεδάκι που είπε υπάρχει, γιατί αγχώνεται έχει καταλάβει κανείς;![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
α ναι, και τις crt ξέχασα, τι επική διαμάχη πάλι, οι crt θα υπάρχουν για πάντα, ακόμα και στα φιλμ επιστημονικής φαντασίας crt έχουν 
και εγώ με το μονόκυκλο αυτό το άγχος έχω, μην πετύχω κάποιον άλλον με αντίστοιχο, την πατήσαμε.
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πηγαίνουν για σέρβις σε μηχανικό αυτοκινήτων ή σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων;
τι σε νοιάζει δεν θα τα βλέπεις, θα φεύγουν μόνα τους και θα έρχετε το άλλο. Ενδιάμεσα θα γίνει μπάχαλο, οκ 
Που είναι ο Ασέβαστος, να του πούμε να μην βιαστεί να αλλάξει την δίχρονη εξωλέμβια που έχει, γιατί σε λίγο θα πάρει ηλεκτρική. 
Σε προγραμματιστή ΗΥΜηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:42 Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πηγαίνουν για σέρβις σε μηχανικό αυτοκινήτων ή σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων;
όταν γίνει αυτό μπορεί να πάρω βάρκα, θα φύγει το κομμάτι μαρτύριο απο την μέση.Μηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:44 Που είναι ο Ασέβαστος, να του πούμε να μην βιαστεί να αλλάξει την δίχρονη εξωλέμβια που έχει, γιατί σε λίγο θα πάρει ηλεκτρική.![]()
αν και δεν ξέρω αν εχεις δει τι εχουν βγάλει ρε, τρέλα
Από τα πρώτα πράματα που σκέφτηκα όταν κατάλαβα τι μπορεί να παίξει με τα μεγάλα τα μπράσλες τα κινητηράκια και τις μπαταρίες. Η περισσότερη Ελλάδα είναι θάλασσα.
Βέβαια υπάρχει ήδη και αυτό.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 21 Οκτ 2018, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχει ένας φίλος μου μια βαρκούλα 3 μέτρα με μια ηλεκτρική εξωλέμβια 1,5 ίππων.
Πιάνει τα 3 μίλια και έχει αυτονομία 3-4 ώρες με μια μεγάλη μπαταρία αυτοκινήτου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 21 Οκτ 2018, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα, δεν είναι πολύ μακριά (το λιώσιμο των πάγων)
ναι, μόλις οι Κινέζοι γίνουν μυκονιάτες, θα τρελαθούμε στα γουοτερ σπορτς, είναι θέμα χρόνου, πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα 
Το αυτοκίνητο το πάω σε μαστρομήτσους.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:43 τι σε νοιάζει δεν θα τα βλέπεις, θα φεύγουν μόνα τους και θα έρχετε το άλλο. Ενδιάμεσα θα γίνει μπάχαλο, οκ![]()
Άλλος είναι για την μηχανή και άλλος για τα ηλεκτρικά.
δεινόσαυρος
το μονόκυκλο το έβαλα στον πάγκο εργασίας και σύνδεσα τον προγραμματιστή arm στο πισι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Οκτ 2018, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ ξεκίνησα ήδη υγιεινή διαστροφή.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:50 ναι, μόλις οι Κινέζοι γίνουν μυκονιάτες, θα τρελαθούμε στα γουοτερ σπορτς, είναι θέμα χρόνου, πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Donald J. Trump likes this post.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-