!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΒΟΗΘΕΙΑ! Έρχονται οι συριζαιοι ν' αντικαταστήσουν τους Έλληνες!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ! Έρχονται οι συριζαιοι ν' αντικαταστήσουν τους Έλληνες!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

σε τυροπιτες σας πληρωνουν? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Γάταρος έγραψε: 21 Απρ 2023, 02:07
πατησιωτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:31 Να μου εξηγήσεις τότε γιατί αυτή η αφίσα έχει γεμίσει τους τοίχους της γειτονιάς μου αφού είναι ισχνή μειοψηφία.Η μόνη εξήγηση είναι ότι την ανέχεται η πλειοψηφία ή μάλλον οι ελέγχοντες και λοιποί ινφλουένσερς - να πούμε και μια μοντέρνα λέξη :D - της πλειοψηφίας.Και αν το πας πιο βαθιά η μόνη δυνατή εξήγηση είναι ότι τα τάγματα εφόδου των αντιφάδων είναι το παρακράτος του πραγματικού βαθέος κράτους εδώ.Νομίζεις ότι θα μπορούσε να κυριαρχήσει παρόμοια αφίσα στους τοίχους των πόλεων της Τουρκίας ή των χωρών προέλευσης των μεταναστών,ας πούμε στους τοίχους του Καίρου;
E,λοιπόν εγώ έχω αηδιάσει με το πολιτικό κλίμα που δημιούργησε ο ελληνικός λαός τα τελευταία 50 χρόνια.
Λόγω παλιάς παιδιόθεν ανατροφής δεν θα στραφώ ποτέ κατά της Ελλάδος αλλά όχι και να ανησυχώ μην αντικατασταθούν οι αλήτες και χάσει η Βενετιά βελόνι.Ας ανησυχήσουν αυτοί που βολεύονται με την ελληνική ιδιαιτερότητα.
Ναί μόνο που αυτοί θα ενισχυθούν από τους αλλοδαπούς, δεν θ' αντικατασταθούν.

Εικόνα
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ένας ή ο άλλος αλλοδαπός ή ημεδαπός.Εδώ συζητούμε για κάποιον που ήταν φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ και ήταν ΔΑΠ από το 1996 :o και λες ότι δεν πρέπει να τον ψηφίσουμε επειδή είναι μαύρος.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Θα είμαι κατά των αριστερών και αναρχικών αλλοδαπών και υπέρ των δεξιών όπως και για τους ημεδαπούς όπως ήμουν από το 1977 που υποστήριξα την αποδοχή των Νοτιοβιετναμέζων πολιτικών προσφύγων που δεν ήθελε η αριστερά.
Η "αντικατάσταση πληθυσμού" της πιο αριστερής κοινωνίας της Ευρώπης δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Bill Hicks έγραψε: 21 Απρ 2023, 04:40
southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:09
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 20 Απρ 2023, 15:17

το συνολικό αποτέλεσμα είναι σταθμισμένος - και όχι απλός όπως νομίζετε εσύ κι ο Βρετανός southern - μέσος όρος, επομένως δεν διαφέρει σημαντικά από αυτό τών άριων λευκών Μπρίτονς (που δεν είναι καν το σύνολο τής εθνότητας 'White'). δηλαδή δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα οι επάρατοι κσένοι.

Εικόνα
https://www.ncpolitics.uk/itv-policing-combo/
https://www.ncpolitics.uk/2022/03/itv-p ... g-polling/

κατά τ'άλλα, υπάρχουν καλύτερα στατιστικά από μία δημοσκόπηση τού κώλου για το ITV Preston για βγάλουμε το συμπέρασμα ότι οι εκλογικές περιφέρειες στην Βρετανία με υψηλά ποσοστά μειονοτικών εθνοτήτων εκλέγουν Labour, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικιακή και οικονομική κατανομή.

https://commonslibrary.parliament.uk/ge ... he-result/
https://www.ethnicity-facts-figures.ser ... -over-time
Στραβομαρα έχεις; το ποσοστό των BME που ψηφίζουν εργατικους είναι 59% έναντι 21% που προτιμάνε συντηρητικούς. είσαι λίγο γκαβός ή είναι ιδέα μου;
δες εδώ τη μελέτη της Ipsos για τις εκλογές του 2019.

How Britain voted in the 2019 election
As in previous years, Labour had a strong lead among BME voters, although its vote share fell roughly the same amount among both white and BME groups. Among BME voters, Labour led the Conservatives by 64% to 20%, while among white voters the Conservatives led by 48% to 29%. However, Labour’s vote share fell a similar amount since 2017 among both groups, by 9 points and 10 points respectively.
https://www.ipsos.com/en-uk/how-britain ... 9-election
:e045:
οι γηγενεις Βρετανοί πάντως κάνουν παιδιά. οι Έλληνες δεν κάνουν. εννοείται πως παίζει και η κοινωνική τάξη.
αυτό γράφω κι εγω. είναι λογικό πως ο μετανάστης της εργατικής τάξης θα ψηφίζει πάντα αριστερά.
μέσα στη μαλακια είσαι μόνιμα
μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λαίμαι, τις εξυπνάδες και βρισιές αλλού.

όπως περίτρανα απέδειξες, το αποτέλεσμα καθορίζεται από την ψήφο τής πλειοψηφίας.

στις εκλογές τού '19 παρά το υψηλό ποσοστό Labour στις μειονότητες, βγήκαν οι Tories επειδή υπερίσχυσαν στις ψήφους τών λευκών.

στην περσινή δημοσκόπηση που έβαλες άσχετα με το υψηλό ποσοστό στις μειονότητες, το Labour υπερισχύει λόγω τής πρόθεσης ψήφου τών λευκών.

δηλαδή ούτε στην δυστοπική μουλτι-κουλτι Βρετανία που έχει αλωθεί απ'τους κσένοι δεν συμβαίνει αυτό που φοβερίζεις ότι θα γίναι στην Ελλάδα με τους σχεδόν ανύπαρκτους πολιτογραφημένους μετανάστες.
το είδες κι εσύ πως ψηφίζουν οι μετανάστες. την υπέροχη των εργατικών στους μετανάστες κατά 43 ποσοστιαίες μονάδες έναντι των συντηρητικων δεν μπορείς να το ονομάζεις απλά υπερισχυση, περί συντριβής πρόκειται.
στο ξαναλέω, οι Άγγλοι κάνουν παιδιά ακόμα και εκτός γάμου. επίσης πες μας τη δημογραφική σύνθεση του Λονδίνου, του Μπέρμιγχαμ και του Μπράντφορντ .
και πόσους βουλευτές βγάζει το κάθε κόμμα εκεί. γνωρίζεις πως παντού ο ντόπιος πληθυσμός γερνάει και μειώνεται. το ποσοστό των μεταναστών επί του συνόλου του πληθυσμού όλο και θα ανεβαίνει. θυμάσαι τι είχε βγάλει στη φορα ο Μπογδάνος.
μπορεί ο κάθε φιλελευρουγκ να φαντασιώνεται μαζικό προσυλητισμο των Πακιστανών, Μπαγκλαντέσιανων και Αφρικανών σε χαγεκ και mises. Η πραγματικότητα όπως είδες κι εσύ είναι ότι σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό θα ψηφίσουν αριστερά. Η ιδέα ενός φιλελευθερου μεταναστη ψηφοφόρου είναι τόσο ψεκ όσο και η ιδέα ότι η γη είναι επίπεδη :fp: η ΝΔ ψηφίζεται κυρίως από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας μοιραία αρκετοί από αυτούς θα έχουν πεθάνει σε 6 ως 8 χρόνια. οι νέοι ξέρεις τι ψηφίζουν. Η μουσική τραπ δεν νομίζω να παράγει φιλελεδες.
θα ανέβει ο συριζα και θα αλλάξει το πλαίσιο πολιτογραφησης με ότι συνεπάγεται. αυτό απαντά στην αναφορά σου για ελάχιστους πολιτογραφημένους μετανάστες. Η κλεψύδρα έχει αρχίσει να αδειάζει την άμμο. θέλετε να βοηθήσετε το Σύριζα και θα το κάνετε.
πάμε για νέα 20ετια αλά πασοκ με ότι διαδεχθεί το Τσιπρα και το Σύριζα. εγώ έκανα ότι μπορούσα και κουράστηκα
μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας. εγώ πάντως θα επιβιώσω καλά και δεν θα ζήσω μια δραματική αλλαγή σε ένα Δήμο που πολύ δύσκολα βρίσκεις ενοίκιο κάτω από 8 κατοστάρικα. έχουν πετύχει τακτική νίκη.
καληνύχτα και καλή τύχη :wave:
σορού αν μου ξέφυγε αυθόρμητα μια κουβέντα, δεν σου είπα όμως και πραγματικά χοντρό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

πατησιωτης έγραψε: 21 Απρ 2023, 08:54
Γάταρος έγραψε: 21 Απρ 2023, 02:07
πατησιωτης έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:31 Να μου εξηγήσεις τότε γιατί αυτή η αφίσα έχει γεμίσει τους τοίχους της γειτονιάς μου αφού είναι ισχνή μειοψηφία.Η μόνη εξήγηση είναι ότι την ανέχεται η πλειοψηφία ή μάλλον οι ελέγχοντες και λοιποί ινφλουένσερς - να πούμε και μια μοντέρνα λέξη :D - της πλειοψηφίας.Και αν το πας πιο βαθιά η μόνη δυνατή εξήγηση είναι ότι τα τάγματα εφόδου των αντιφάδων είναι το παρακράτος του πραγματικού βαθέος κράτους εδώ.Νομίζεις ότι θα μπορούσε να κυριαρχήσει παρόμοια αφίσα στους τοίχους των πόλεων της Τουρκίας ή των χωρών προέλευσης των μεταναστών,ας πούμε στους τοίχους του Καίρου;
E,λοιπόν εγώ έχω αηδιάσει με το πολιτικό κλίμα που δημιούργησε ο ελληνικός λαός τα τελευταία 50 χρόνια.
Λόγω παλιάς παιδιόθεν ανατροφής δεν θα στραφώ ποτέ κατά της Ελλάδος αλλά όχι και να ανησυχώ μην αντικατασταθούν οι αλήτες και χάσει η Βενετιά βελόνι.Ας ανησυχήσουν αυτοί που βολεύονται με την ελληνική ιδιαιτερότητα.
Ναί μόνο που αυτοί θα ενισχυθούν από τους αλλοδαπούς, δεν θ' αντικατασταθούν.

Εικόνα
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ένας ή ο άλλος αλλοδαπός ή ημεδαπός.Εδώ συζητούμε για κάποιον που ήταν φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ και ήταν ΔΑΠ από το 1996 :o και λες ότι δεν πρέπει να τον ψηφίσουμε επειδή είναι μαύρος.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Θα είμαι κατά των αριστερών και αναρχικών αλλοδαπών και υπέρ των δεξιών όπως και για τους ημεδαπούς όπως ήμουν από το 1977 που υποστήριξα την αποδοχή των Νοτιοβιετναμέζων πολιτικών προσφύγων που δεν ήθελε η αριστερά.
Η "αντικατάσταση πληθυσμού" της πιο αριστερής κοινωνίας της Ευρώπης δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει.
μπορεί να σας αρέσει η περαιτέρω ισχυροποίηση της αριστεράς. Η μεγάλη εικόνα της δημογραφιας δείχνει πρόβλημα για σας. έχουν ήδη κλειδώσει το μέλλον
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

southern έγραψε: 21 Απρ 2023, 08:55 πάμε για νέα 20ετια αλά πασοκ
Εξακολουθείς να μην σχολιάζεις ότι η 20ετία του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με 25% δημόσιο χρέος/ΑΕΠ ενώ τώρα είναι 170%.Δεν σχολίασες και κατά πόσον "αριστερή" ήταν η ενέργεια του σύριζα να πουλήσει τα κρατικά αεροδρόμια που είχε φτιάξει η δεξιά. :D

southern έγραψε: 21 Απρ 2023, 08:57 Η μεγάλη εικόνα της δημογραφιας δείχνει πρόβλημα για σας. έχουν ήδη κλειδώσει το μέλλον

Μέλλον δεν έχει όποιος δεν εφαρμόζει τους νόμους της οικονομίας ανεξαρτήτως ψήφων και πληθυσμών.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

καλα κομμουνια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Lord Brum έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:24 Ο διαχωρισμός στα χρόνια της τουρκοκρατίας και κατά την επανάσταση ήταν χριστιανοί εναντίον μουσουλμάνων. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Οι χριστιανοί μαύροι μια χαρά ενσωματώνονται, εν κάποιοι είναι και ορθόδοξοι π.χ.οι Αιθιοπες. Τώρα αν σκουρυει η ράτσα θα μειωθούν και οι καρκίνοι του δέρματος. Πολιτισμικό είναι κατά βάση το ζήτημα Όχι φυλετικό. Ένας εξισλαμισμό ος Έλληνας με αίμα από τον Περικλή αλλά προπαππο γενίτσαροι εί άι Τούρκος στην πράξη.
Μόνο που τώρα το θρησκεύεσθαι των Ελλήνων χριστιανών είναι σε πτώση και το ίδιο το ελλαδικό κράτος έχει ως στόχο να αυτοκαταργηθεί εντός μιας υπερεθνικής οντότητας, όχι να ανεξαρτητοποιηθεί από αυτήν.

Η καταγωγή πακέτο με τον πολιτισμό και τη συνείδηση δημιουργούν εθνικό συναίσθημα. Όταν εκλείψει κάτι από αυτά σε μαζικό επίπεδο, αντίστοιχα αρχίζουν να ξεφτίζουν οι λόγοι ύπαρξης εθνικών κρατών. Ο Χαγκαμπιμάνα δεν θα ήταν καν πρόβλημα αλλά απλώς μια εξαίρεση αν ζούσαμε στο 1985 που πάνω από το 95% των Ελλαδιτών ήταν Έλληνες (παρεμπιπτόντως, κρίμα που δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το πείραμα για να δούμε αντιδράσεις αριστερών, μάλλον θα ξαναέβγαζαν την αφίσα με τον στρατό του Σκόμπι και τον στερεοτυπικό μαύρο μόνο που, αντί για τυχαία Ελληνίδα, θα επιτιθόταν στην Αλλαγή). Τώρα, χρησιμοποιείται για να μπορεί να αποδεικνύει η ΝΔ ότι δεν είναι ρατσιστική και αξίζει την ψήφο των νατουραλιζέ
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Rakomelofronas έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:16Και η καταγωγή και η συνείδηση είναι απαραίτητα στοιχεία του εθνικού χαρακτήρα.
Δεν απάντησες όμως τι σημαίνει ''καταγωγή''. Σου ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα διακεκριμένων ελ πολιτικών που είχαν ελάχιστο ελληνικό ''αίμα'' στις φλέβες τους. Αυτοί δεν ήταν Έλληνες; Αλλά και πέρα από αυτό, που ακριβώς τραβάμε την κόκκινη γραμμή, πέραν της οποίας κάποιος σταματάει να έχει ελληνική καταγωγή; Η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει τίποτα για την καταγωγή της πάνω από τρεις γενιές πριν, και η συντριπτική πλειοψηφία απολύτως τίποτα για πάνω από τέσσερις. Με δεδομένο ότι όπως έγραψα έχει περάσει από την Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι ή ότι μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι προσφυγικής καταγωγής, είναι βέβαιο ότι μεταξύ των προγόνων σου συγκαταλέγονται και μη Έλληνες. Αυτό ακόμα και αν υποθέσουμε ότι μπορούμε να ορίσουμε τι ακριβώς σημαίνει ''Έλληνας'' με κριτήρια βιολογικά, κάτι εξαιρετικά δύσκολο γιατί δεν ενδιέφερε κανένα τις εποχές πριν την άνοδο του εθνικισμού ως κυρίαρχου ιδεολογικού ρεύματος μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Με λίγα λόγια, πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Rakomelofronas έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:16Η θεωρία του "χωνευτηρίου" διατυπώθηκε για κοινωνίες όπως των ΗΠΑ και της Αυστραλίας και ίσως να μας αφορά μόνο από το 1990 και μετά που άρχισε η μαζική εσωμετανάστευση. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή Ελλάδα δεν είναι ούτε αρχαιοελληνικό πλέγμα πόλεων - κρατών ούτε αλεξανδρινό βασίλειο ούτε ελληνορωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία αλλά ένας χώρος όπου ο "κυρίαρχος πολιτισμός", όπως τον λες, είναι ένα κράμα των χειρότερων δυτικών τάσεων με ορισμένα τοπικά στοιχεία σε στασιμότητα ή και υποχώρηση. Πώς θα γίνει "χωνευτήρι" μια τέτοια κοινωνία που ήδη έχει μπει στο ευρύτερο "χωνευτήρι" που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση και γιατί το κόστος αυτής της διαδικασίας να πέφτει σε όσους Έλληνες είναι ανειδίκευτοι, δεν μένουν σε πλούσιες γειτονιές και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξωμεταναστεύσουν;
Όπως και να διατυπώθηκε, είναι η αλήθεια για την ελληνική ιστορία από την εποχή της καθόδου των Ινδοευρωπαίων στα Βαλκάνια. Δεν έχει σημασία αν τα ιστορικά γεγονότα μας αρέσουν ή όχι, σημασία έχει μόνο η ιστορική αλήθεια.
Rakomelofronas έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:16Η προσμονή μιας ελληνικής πολιτισμικής αναγέννησης είναι πολύ λιγότερο ρεαλιστική από την απαίτηση κλεισίματος των συνόρων και κανένας Χαγκαμπιμάνα δεν αποδεικνύει ότι οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες και ομόφυλοί του θα "ενσωματωθούν".
Τα σύνορα πρέπει να είναι σφραγισμένα και η μεταναστευτική νομοθεσία να εφαρμόζεται αυστηρά και απαρέγκλιτα. Δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά άλλο αυτό, άλλο να λες ότι είναι αδύνατο σε οποιαδήποτε περίπτωση να ενσωματωθούν μετανάστες ή απόγονοι μεταναστών και να γίνουν Έλληνες. Αυτό ούτε ρεαλιστικό είναι, ούτε έχει καμία σχέση με την ελληνική ιστορία, ούτε μας προσφέρει κάτι. Σχεδόν πάντα δε, υποκρύπτει από πίσω κανονικό ρατσισμό και πίστη σε θεωρίες περί ανώτερων και κατώτερων φυλών. Οι ίδιοι που θα σου πουν ότι δεν είναι Έλληνας ο Χαγκαμπιμάνα ή ο Αντετοκούμπο, θα σου πουν το ίδιο και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που έχει μάνα που στις φλέβες της κυλάει Ιχώρ. Γιατί; Γιατί απλά έχει άλλο χρώμα από το δικό του. Ε, με τέτοιους τύπους και τέτοιες θεωρίες εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση, όπως δεν θέλω να έχω καμία σχέση και με κουφοντινάκια.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

σαν να ακουω την επιχειρηματολογια των οπαδων του μπιντε εναντιον του τραμπ

ειστε σιγουρα τραμπικοι? :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Απρ 2023, 10:04 σαν να ακουω την επιχειρηματολογια των οπαδων του μπιντε εναντιον του τραμπ

ειστε σιγουρα τραμπικοι? :giggle:
Όσο και αυτός, εθνικοκοινωνιστάκο (=εθνικοσοσιαλιστάκο):
Εικόνα
:102:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

πατησιωτης έγραψε: 21 Απρ 2023, 08:54 Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ένας ή ο άλλος αλλοδαπός ή ημεδαπός.Εδώ συζητούμε για κάποιον που ήταν φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ και ήταν ΔΑΠ από το 1996 :o και λες ότι δεν πρέπει να τον ψηφίσουμε επειδή είναι μαύρος.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Σου ξαναλέω ότι δεν αντικαθίσταται η αριστερά αλλά ενισχύεται διότι όταν μιλάμε γι' αντικατάσταση πληθυσμού δεν μιλάμε για τον έναν αλλά για τους πολλούς. Όμως ακόμα και για τον έναν να μιλήσουμε, στα ψηφοδέλτια της νδ ο Χαγκαμπιμάνα αντικαθιστά κάποιον Έλληνα νεοδημοκράτη, δεν αντικαθιστά κανένα αναρχικό και κανένα συριζαίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 21 Απρ 2023, 10:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Bill Hicks έγραψε: 21 Απρ 2023, 04:40 όπως περίτρανα απέδειξες, το αποτέλεσμα καθορίζεται από την ψήφο τής πλειοψηφίας.

στις εκλογές τού '19 παρά το υψηλό ποσοστό Labour στις μειονότητες, βγήκαν οι Tories επειδή υπερίσχυσαν στις ψήφους τών λευκών.

στην περσινή δημοσκόπηση που έβαλες άσχετα με το υψηλό ποσοστό στις μειονότητες, το Labour υπερισχύει λόγω τής πρόθεσης ψήφου τών λευκών.

δηλαδή ούτε στην δυστοπική μουλτι-κουλτι Βρετανία που έχει αλωθεί απ'τους κσένοι δεν συμβαίνει αυτό που φοβερίζεις ότι θα γίναι στην Ελλάδα με τους σχεδόν ανύπαρκτους πολιτογραφημένους μετανάστες.
Όταν λέει ότι οι αλλοδαποί θα καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν εννοεί ότι οι αλλοδαποί θα είναι 51%. Λευκοί Έλληνες άπλυτοι υπήρχαν και θα υπάρχουν όμως ο παράγοντας αλλοδαποί ψηφοφόροι απο ένα σημείο και μετά θα κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Scouser έγραψε: 21 Απρ 2023, 10:00Δεν απάντησες όμως τι σημαίνει ''καταγωγή''. Σου ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα διακεκριμένων ελ πολιτικών που είχαν ελάχιστο ελληνικό ''αίμα'' στις φλέβες τους. Αυτοί δεν ήταν Έλληνες; Αλλά και πέρα από αυτό, που ακριβώς τραβάμε την κόκκινη γραμμή, πέραν της οποίας κάποιος σταματάει να έχει ελληνική καταγωγή; Η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει τίποτα για την καταγωγή της πάνω από τρεις γενιές πριν, και η συντριπτική πλειοψηφία απολύτως τίποτα για πάνω από τέσσερις. Με δεδομένο ότι όπως έγραψα έχει περάσει από την Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι ή ότι μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι προσφυγικής καταγωγής, είναι βέβαιο ότι μεταξύ των προγόνων σου συγκαταλέγονται και μη Έλληνες. Αυτό ακόμα και αν υποθέσουμε ότι μπορούμε να ορίσουμε τι ακριβώς σημαίνει ''Έλληνας'' με κριτήρια βιολογικά, κάτι εξαιρετικά δύσκολο γιατί δεν ενδιέφερε κανένα τις εποχές πριν την άνοδο του εθνικισμού ως κυρίαρχου ιδεολογικού ρεύματος μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Με λίγα λόγια, πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Είπα ήδη ότι έχει να κάνει με ορισμένες απλοομάδες. Δεν έβαλα καν κάποια κλασικά φαινοτυπικά χαρακτηριστικά (πχ κρανίο). Φυσικά δεν υπάρχει απολύτως γονιδιακά διακριτή ελληνική "φυλή": υπάρχουν διάφορες συγγενικές εθνότητες ή εθνικές ομάδες, ορισμένες μάλιστα απόλυτα εχθρικές προς τον υπαρκτό ελληνισμό. Από ένα σημείο όμως και μετά, όταν η νορδική ή η σλαβική συνιστώσα αυξάνεται πολύ ή όταν αρχίζουν να εμφανίζονται χαρακτηριστικά τελείως άλλων φυλών, δεν μιλάμε πλέον για τους Έλληνες όπως τους ξέρουμε αλλά για κάτι άλλο. Η καταγωγή δεν είναι ικανή αλλά είναι αναγκαία συνθήκη ύπαρξης έθνους.

Ελάχιστοι μη ελληνικής καταγωγής, ως φιλέλληνες ή εξελληνισμένοι, είναι εξαιρέσεις και σε κάθε περίπτωση δεν είναι το ίδιο με τη σημερινή κατάσταση που ο Χαγκαμπιμάνα και ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποιούνται ώστε οι παλιοί κάτοικοι της Ελλάδας να αποδεχτούν την εθνολογική αλλαγή. Ακόμα και στη Θράκη υπάρχει ένα χωριό που ιδρύθηκε από μαύρους δούλους επί Τουρκοκρατίας. Σήμερα το αναφέρουμε ως εξαίρεση ή αξιοπερίεργο, δεν είναι προμετωπίδα ολόκληρης προπαγάνδας.

Για τους δύο παραπάνω λόγους, το επιχείρημα περί "απώτερου παρελθόντος" είναι σόφισμα.
Όπως και να διατυπώθηκε, είναι η αλήθεια για την ελληνική ιστορία από την εποχή της καθόδου των Ινδοευρωπαίων στα Βαλκάνια. Δεν έχει σημασία αν τα ιστορικά γεγονότα μας αρέσουν ή όχι, σημασία έχει μόνο η ιστορική αλήθεια.
Συμφωνώ, γι' αυτό και η θεωρία του "χωνευτηρίου" αφορά μόνο σύγχρονα εθνικά κράτη και σε κάθε περίπτωση δεν ταιριάζει στη σημερινή Ελλάδα, εκτός αν πιστεύουμε ότι η πολιτισμική της αυτοπεποίθηση είναι ίδια με αυτή του Βυζαντίου.
Τα σύνορα πρέπει να είναι σφραγισμένα και η μεταναστευτική νομοθεσία να εφαρμόζεται αυστηρά και απαρέγκλιτα. Δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά άλλο αυτό, άλλο να λες ότι είναι αδύνατο σε οποιαδήποτε περίπτωση να ενσωματωθούν μετανάστες ή απόγονοι μεταναστών και να γίνουν Έλληνες. Αυτό ούτε ρεαλιστικό είναι, ούτε έχει καμία σχέση με την ελληνική ιστορία, ούτε μας προσφέρει κάτι. Σχεδόν πάντα δε, υποκρύπτει από πίσω κανονικό ρατσισμό και πίστη σε θεωρίες περί ανώτερων και κατώτερων φυλών. Οι ίδιοι που θα σου πουν ότι δεν είναι Έλληνας ο Χαγκαμπιμάνα ή ο Αντετοκούμπο, θα σου πουν το ίδιο και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που έχει μάνα που στις φλέβες της κυλάει Ιχώρ. Γιατί; Γιατί απλά έχει άλλο χρώμα από το δικό του. Ε, με τέτοιους τύπους και τέτοιες θεωρίες εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση, όπως δεν θέλω να έχω καμία σχέση και με κουφοντινάκια.
Ναι είναι αδύνατον όταν έρχονται κατά κύματα και μάλιστα σε ένα κράτος που βιάζεται να ενσωματωθεί σε μια υπερεθνική δομή. Αδύνατον γενικά και αόριστα δεν είναι. Το ξαναλέω, δεν είμαστε Βυζάντιο ούτε έχουμε ως κοινωνία - έθνος - κράτος - πες το όπως θες τέτοια στρατηγική. Ακόμα και η Κωνσταντινούπολη έχασε τον έλεγχο αρκετών περιοχών όταν κατέβηκαν οι Σλάβοι και της πήρε δεκαετίες ή και αιώνες για να στρώσει η κατάσταση.

Όπως με το φύλο, έτσι και με την καταγωγή η βιολογία θέτει κάποια όρια. Η ερμηνεία αυτών των ορίων με όρους "ανώτερος" - "κατώτερος" υποκρύπτει άλλα, συνήθως οικονομικά ή ψυχολογικά κίνητρα και στη σημερινή εποχή είναι μειοψηφική τάση. Η ρητορική για ανώτερες και κατώτερες φυλές αντικαταστάθηκε στην αρχή από ρητορική για ανώτερους και κατώτερους πολιτισμούς και στη συνέχεια από ρητορική για "αποαποικιοποίηση της σκέψης" και "πανανθρώπινες αξίες" που όλως τυχαίως γεννήθηκαν μόνο σε συγεκριμένο μέρος. Για τη Δύση, κάποτε η βασικότερη τέτοια αξία ήταν ο χριστιανισμός, μετά έγινε η πολυκομματική δημοκρατία των καταναλωτών, πλέον είναι ο λοατκισμός (βλέπε Κατάρ 2022). Έτσι θα ενσωματώσουμε το 10% του πληθυσμού, που πάει γοργά στο 20%;

Η παρούσα μεταναστευτική πολιτική είναι στην καλύτερη περίπτωση κοντόφθαλμη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:46
Mitharadir έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:38
southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:32 οι Κουβανοί των ΗΠΑ προέρχονται απο πρόσφυγες που ξέφυγαν απο τη κομμουνιστικη δικτατορία της Κούβας.
πιθανώς να είχαν υποστεί και πολιτικές διώξεις απο τον κάστρο. το μόνο αντίστοιχο των κουβανων στη δική μας περίπτωση είναι οι Ουκρανοί. ορκισμένοι αντικομμουνιστες, ορθόδοξοι και οικογενειακές άνθρωποι.
σας αρέσουν όμως οι εκλεκτοί του Πέτρου Κωνσταντίνου.
Ο ακροαριστερος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι κάνει.
τον έχω για πιο έξυπνο στο τακτικό επίπεδο απο τον κάθε άνθρωπο που πιστεύει ότι οι Αφρικανοί μετανάστες και το ασκέρι του Τζαβεντ ασλαμ είναι δυνατόν να μετατραπούν σε συντηρητικους ή φιλελεύθερους ψηφοφόρους.
θα πρέπει μελλοντικά να ξεχάσετε τη κάθε τολμηρή οικονομικά ιδέα και να προετοιμαστειτε ψυχολογικά για τη φορολογία της αρκούδας προκειμένου να δώσουν επιδόματα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συν τις λοιπές ιδεοληψίες της αριστεράς που θα σας κάθεται μόνιμα στο σβέρκο.
δεν θα κάτσω να σκάσω τουλάχιστον εδώ που είμαι δεν σηκώνει οικονομικά τον κάθε μεταναστη να νοικιασει. Όσο για το κέντρο η μεγάλη φυγή του ελληνικού στοιχείου είναι γεγονός.
δουλέψτε όλοι για την επόμενη σοσιαλιστική δυναστεία της Ελλάδας :lol:
Η υποψηφιότητα Υποσαχάριων Αφρικανών (όπως του Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμανα αν και η ΝΔ έχει και άλλους τέτοιους απλά σε ρόλο στελεχών μόνο) με την ΝΔ έχει μια λογική:οι περισσότεροι Αφρικανοί είναι χριστιανοί (διαφόρων δογμάτων αλλά κυρίως Πεντηκοστιανοι) και έτσι σε αντίθεση με τους Πακιστανούς και Άραβες μουσουλμάνους εξυπηρετούν εις διπλούν την ΝΔ: αφενός δείχνουν ότι δεν είναι ρατσιστικό κόμμα αφετέρου ως χριστιανοί οι Υποσαχάριοι Αφρικανοί γίνονται πιο εύκολα αποδεκτοί από το συντηρητικό της ακροατήριο σε σχέση με μουσουλμάνους Πακιστανούς, Άραβες,Μπαγκλαντεσιανους, Ιρανούς, Κούρδους κτλ.
και στη Βρετανία οι πολλοί εγχρωμοι είναι χριστιανοί, ψηφίζουν όμως μαζικά το εργατικό κόμμα. όποιος θέλει να δουλεύει υπέρ των αριθμητικών δεδομένων των πολιτικών του αντιπάλων ας το κάνει. πάντα θα υστερεί στις ψήφους των μεταναστών. δες ένα γράφημα που ποσταρα πιο πάνω.
Ο Τζαβεντ , ο Κωνσταντίνου και η ΕΦΣΥΝ σας έπιασαν κωτσους.
Εμένα έπιασαν κωτσο; Εγώ δεν ψηφίζω ΝΔ.Απλα εξηγώ το σκεπτικό τέτοιων στελεχών και υποψηφιοτήτων.Δειχνει και στους παγκοσμιοποιητες και στους συντηρητικούς στο εσωτερικό της ταυτόχρονα ωραία μηνύματα που γίνονται αποδεκτά από αμφότερους.Διπλο κέρδος δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Kolovrat έγραψε: 21 Απρ 2023, 08:26
Golden Age έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:05
Kolovrat έγραψε: 20 Απρ 2023, 18:48 ακόμα τις ίδιες επικίνδυνες παπαριές λέει για Εβραίους, ΝΑΤΟ και επίπεδη γη.
Έχουμε κανένα λινκ; Γιατί το μόνο σχετικό με το Ισραήλ κομματικό άρθρο που θυμάμαι ανέφερε πως πρέπει να ηττηθεί ο Ερντογάν.

https://twitter.com/hatziieremias/statu ... 5285518338
https://twitter.com/hatziieremias/statu ... 7579547649
https://twitter.com/hatziieremias/statu ... 6614404100
Για το κόμμα λέω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”