ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2023, 00:37
southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 23:27
Καρολίνα έγραψε: 20 Απρ 2023, 22:57
Θα ήθελα να μοιάζει στον vantono, για να είναι μεγάλος γόης και να του την πέφτουν μέχρι και οι νεραντζιές στους δρόμους.
Ο μιθριδατης τις κερδίζει με το μυαλό του και τη τέχνη του όπως και ο μιγαδας Light
Τα πατημένα νεράτζια ίσως. Για παραπάνω δεν τους κόβω.
μάλλον δεν παρακολουθείς τις στυλες γκοσιπ.
πουλάει ο Light. ίσως έχει άγριους στοίχους και προκλητικό βίντεο. όμως σε 2 μέρες η θέαση χτύπησε κόκκινο. 168 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Χωρια τα λοιπά ΜΚΔ. αρέσει αυτό που κάνει. μυρίζει τι γουστάρει το κοινό του και βγάζει πολλά λεφτά. και στο τέλος ο τραπεζικός λογαριασμός μετράει
χωρίς τρολαρισμα τώρα. Ο κόσμος αλλάζει. εγώ έχω κάνει βήματα αποδοχής προς τη νέα κατάσταση. όσο για τους γήινους , αυτή τον χαρακτηρισμο έχω ακούσει για τον Μπερλουσκόνι και τον σιδερένιο.αποδειχτηκαν πολύ μεγάλοι μαλακες για τη .. πάρτη τους.
Ο Μητσοτάκης γέννησε τραπερ και την επόμενη πολυεθνική μάζα που θα στείλει στην εξουσία τον επόμενο Αντρέα. συλλογίσου τι θα ψηφισει ο μέσος ακροατής ενός τραπερ. έχουν ήδη νικήσει γιατί το μέλλον είναι αυτοί.
εγώ δεν θα σκάσω, ξέρω πως ηττήθηκαν αυτά που πίστευα οι φιλελεύθεροι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη δική τους ήττα. σημασία πλέον έχει ο τραπεζικός λογαριασμός του καθε ανθρώπου. οι ιδεαλισμοι και οι ρομαντισμοι τελείωσαν. Αποκηρρυσω τη πάρα πολύ δεξιά και θα ψηφίζω μόνο για διαμαρτυρία. Ο κόσμος που ήρθαμε στο φως , σβήνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
southern την 21 Απρ 2023, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.