Τι μας πρήζεις τόση ώρα, τα ίδια λέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:17Όχι γιατί είναι ακόμα ακριβά και γιατί δεν υπάρχουν υποδομές.
Για πραγματικούς δηλαδή λόγους και όχι της φαντασίας μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
-
stergiosbik
Οτι λεμε εμεις και 5 εσυ τα λες παρα 5.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:17Όχι γιατί είναι ακόμα ακριβά και γιατί δεν υπάρχουν υποδομές.
Μην τους κακολογάς τους κορεάτες, λανθάνων Κινέζοι είναι και αυτοί, καλοί δηλαδή.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:15ναι αλλά ειναι κορεάτικο, αλλη μία φορά να εκνευρίσουν τους κινέζους και τέλος.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:14Το χιουντάη (αηόνιγκ) έχει και μεγαλύτερη αυτονομία και κατασκευάζεται και πιο κοντά στην Κίνα.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:12 το ζωή της ρενό ειναι ενδιαφέρον επίσης μάλλον, δεν ήξερα οτι υπήρχε.
http://www.insider.gr/epiheiriseis/ayto ... lt-zoe-vid
ειχα διαβάσει ένα άρθρο που εξηγούσε την επίδραση των πωλήσεων στην κίνα στην βιωσιμότητα στο μέλλον, μακάρι να το βρω, η φίατ μας χαιρετά έλεγε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ειχες καταλάβει τί έγινε τότε που τσακώθηκαν για τα μάτια του αμερικάνου για την σινική θάλασσα; Έπεσαν οι πωλήσεις στην κίνα, καταστράφηκαν, ζήτησαν ταπεινά συγνώμη και ανέκαμψαν. Δεν νομίζω οτι έχει δευτερη.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:20 Μην τους κακολογάς τους κορεάτες, λανθάνων Κινέζοι είναι και αυτοί, καλοί δηλαδή.
![]()
Ναι, τα ολόιδια.Μηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:20Τι μας πρήζεις τόση ώρα, τα ίδια λέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:17Όχι γιατί είναι ακόμα ακριβά και γιατί δεν υπάρχουν υποδομές.
.
.
Αδερφάκια είναι μωρέ, πάνω κάτω τα βρίσκουν στο τέλος.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:22ειχες καταλάβει τί έγινε τότε που τσακώθηκαν για τα μάτια του αμερικάνου για την σινική θάλασσα; Έπεσαν οι πωλήσεις στην κίνα, καταστράφηκαν, ζήτησαν ταπεινά συγνώμη και ανέκαμψαν. Δεν νομίζω οτι έχει δευτερη.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:20 Μην τους κακολογάς τους κορεάτες, λανθάνων Κινέζοι είναι και αυτοί, καλοί δηλαδή.
![]()
.
.
Δεν είναι κορόιδο να πάρει σήμερα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 
Λέει να πάρουν οι άλλοι.
Λέει να πάρουν οι άλλοι.
οκ, και χιουντάι λοιπόν 
αλλά οκ, σε λιγα χρόνια, και εγώ να πώ την αλήθεια θα ήθελα βόλβο, γκιλι γρουπ γενικά, μπορεί και το λυνκ
αλλά οκ, σε λιγα χρόνια, και εγώ να πώ την αλήθεια θα ήθελα βόλβο, γκιλι γρουπ γενικά, μπορεί και το λυνκ
- Dwarven Blacksmith
Καμία σχέση αυτά που λέω εγώ με αυτά που λέτε εσείς.
Εγώ λέω ότι είναι θέμα τεχνολογικού iteration και αύξησης της παραγωγής να πιάσουν τις τιμές που θα στείλουν τα εσωτ καυσεως στο χρονοντούλαπο.
Εσείς λέτε ότι χρειάζεται ένα τεχνολογικό θαύμα που δεν θα έρθει ποτέ.
Εγώ λέω ότι είναι θέμα τεχνολογικού iteration και αύξησης της παραγωγής να πιάσουν τις τιμές που θα στείλουν τα εσωτ καυσεως στο χρονοντούλαπο.
αν ειχα την επιλογή που έχουν οι κινέζοι θα είχα πάρει, αν μου το έφερναν με την ups θα ανέβαζα βιντεάκια τώρα. Πήρα όμως την ροδίτσα να δώ που είμαστε, και οκ, είμαστε καλά, αναμένω με χαρά.Μηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:24 Δεν είναι κορόιδο να πάρει σήμερα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Λέει να πάρουν οι άλλοι.![]()
Ρίξε μια ματιά εσύ στο χιουντάη και κοίτα μην σε πιάσουν και σένα κορόιδο. Αν η αυτονομία του σε καλύπτει για το 90% των περιπτώσεων σε καρασυμφέρει. Όταν και άμα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρίες θα μπορείς να τις πουλήσεις, αλλά κι αυτό χλωμό το κόβω.
https://mobile.hyundai.co.uk/new-cars/ioniq/electric
Και τα λεφτά στην τσέπη.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σκέφτεται ότι θα χάσει τις γκαζιές βρουουουμ βρουουουμ και αγχώνεται!Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:34 Το range υπάρχει, το supercharging μέχρι να πιει το καφεδάκι που είπε υπάρχει, γιατί αγχώνεται έχει καταλάβει κανείς;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Νάνε ας το πάμε με το μαλακό, σιγά σιγά, μπορεί να έχουν συνεργεία κτλ, δεν είναι και ότι πιο εύκολο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:27 Καμία σχέση αυτά που λέω εγώ με αυτά που λέτε εσείς.
.
.
Εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα πάρει ηλεκτρικό,sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:28Ρίξε μια ματιά εσύ στο χιουντάη και κοίτα μην σε πιάσουν και σένα κορόιδο. Αν η αυτονομία του σε καλύπτει για το 90% των περιπτώσεων σε καρασυμφέρει. Όταν και άμα χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρίες θα μπορείς να τις πουλήσεις, αλλά κι αυτό χλωμό το κόβω.
https://mobile.hyundai.co.uk/new-cars/ioniq/electric
Και τα λεφτά στην τσέπη.
γιατί γυρίζω τα βουνά της Ελλάδας με το αυτοκίνητό μου.
Για δεύτερο, για την πόλη μπορεί να πάρω.
Η συζήτηση έχει ξαναγίνει με παρόμοιο τρόπο πολλάκις στο παρελθόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:27 Καμία σχέση αυτά που λέω εγώ με αυτά που λέτε εσείς.
Δίσκοι βινυλίου vs CDs: οι δίσκοι έχουν καλύτερο ήχο, πιο μαλακό, πιο αληθινό, πιο καβλωτικό)
Οθόνες CRT vs οθόνες TFT: οι πρώτες, οι χοντρές, έχουν καλύτεη εικόνα, οι γραφίστες τις προτιμούν κλπ. Συμπέρασμα, δεν πρόκειται να πιάσουν οι επίπεδες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις