Είναι αδιάφορο ότι εισπράττει το κράτος φόρους αν τα χρήματα φεύγουν από την χώρα. Ζημιά κάνει στην οικονομία, όχι καλό.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34Και ο ξαδελφος μου εχει να πατησει Ελλάδα απο το 1992.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:32Σου λέει να έχει να πατήσει Ελλάδα 40 χρόνια.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:27
Γιατι αν εχει περιουσια στην Ελλάδα δεν φορολογειται εδω?
Ο ξαδελφος μου π.χ. στην Ελλάδα πληρωνει μεγαλυτερο φορο απο οτι στην Αμερικη λογω της περιουσιας που εχει εδω.
Αν έχει τόσο καιρό να πατήσει Ελλάδα, και κάθεται και έχει περιουσία εδώ (δηλαδή δε τα πουλάει), ε, είναι Κόφι Αυνάν.
Αλλα την περιουσια του εδω εγω τη διαχειριζομαι και εισπράττω τα χρηματα απο νοικια, κτηματα κτλ. και φυσικα του πληρωνω και την εφορεια.
Ολα τα υπολοιπα χρηματα μετα φορων και υποχρεωσεων τα στελνω στην Αμερικη σε αυτον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
- hellegennes
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Η νουδού απαγορεύει σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν
Το να πέσει γραμμή ότι π.χ. η εκλογική άδεια δίνεται υποχρεωτικά πάει - δεν πάει ο άλλος να ψηφίσει διότι βάσει Συντάγματος η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και μετά να ξαμολυθεί και η Επιθεώρηση Εργασίας για την εφαρμογή του νόμου είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι ήταν αυτό που ζητήθηκε. Έτσι και αλλιώς, πολλοί θα προσλάβουν ξανά μη Έλληνες και θα λύσουν το πρόβλημα στη ρίζα του σε βάρος μας όπως πάντα.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:33 Έλεος ρε, θα τους απειλήσει οτι θα τους σουτάρει, και δε θα ζητήσουν τίποτα. Πού ζείς?
Υπάρχουν πολύ πιο βάσιμοι τρόποι να δείξει κανείς την απέχθεια που έχει η ΝΔ για τη νεολαία, όπως η σκόπιμη αναντιστοιχία τυπικών προσόντων και θέσεων εργασίας και τα αστεία κίνητρα για δημιουργία οικογένειας.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αρα δεν πρεπει να ψηφισει?hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:40Είναι αδιάφορο ότι εισπράττει το κράτος φόρους αν τα χρήματα φεύγουν από την χώρα. Ζημιά κάνει στην οικονομία, όχι καλό.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34Και ο ξαδελφος μου εχει να πατησει Ελλάδα απο το 1992.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:32
Σου λέει να έχει να πατήσει Ελλάδα 40 χρόνια.
Αν έχει τόσο καιρό να πατήσει Ελλάδα, και κάθεται και έχει περιουσία εδώ (δηλαδή δε τα πουλάει), ε, είναι Κόφι Αυνάν.
Αλλα την περιουσια του εδω εγω τη διαχειριζομαι και εισπράττω τα χρηματα απο νοικια, κτηματα κτλ. και φυσικα του πληρωνω και την εφορεια.
Ολα τα υπολοιπα χρηματα μετα φορων και υποχρεωσεων τα στελνω στην Αμερικη σε αυτον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σταματήστε να γαβγίζετε ρε δεξιούληδες, όλοι μαζί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα αφού πληρώνονται οι φόροι στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι αδιάφορο για την οικονομία;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:40Είναι αδιάφορο ότι εισπράττει το κράτος φόρους αν τα χρήματα φεύγουν από την χώρα. Ζημιά κάνει στην οικονομία, όχι καλό.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34Και ο ξαδελφος μου εχει να πατησει Ελλάδα απο το 1992.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:32
Σου λέει να έχει να πατήσει Ελλάδα 40 χρόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί, τί θα κάνεις; Θα ρίξεις φόλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Άλλο ένα νήμα- κουβάς για τον χελωνο.Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:24 https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 08/photo/1
Η βρωμερή και σιχαμένη δεξιά, προσπαθεί να σωθεί με το ν' απαγορεύει, ουσιαστικά σε 220 χιλιάδες νέους να ψηφίσουν. Η λογική είναι οτι οι περισσότεροι απ' αυτούς θα ψηφίσουν σύριζα (καθόλου βέβαιο), οπότε προσπαθούμε να τους κόψουμε το δρόμο προς τη κάλπη.
Προσωπικά πιστεύω οτι μισοί-μισοί είναι, αφού υπάρχουν αρκετοί ανόητοι που παίρνουν 400 ευρώ το μήνα και νομίζουν οτι είναι δυο σκαλοπάτια κάτω απ' το Μπίλ Γκέητς, όπως είχε πεί και κάποιος σ' άλλο πχόρουμ.
Ξαναδοκιμασε με το " Κλείστε τους γέρους στο σπίτι".
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Επιζήμιο για την οικονομία είναι. Αδιάφορο σαν επιχείρημα είναι ότι πληρώνονται φόροι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:46Μα αφού πληρώνονται οι φόροι στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι αδιάφορο για την οικονομία;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:40Είναι αδιάφορο ότι εισπράττει το κράτος φόρους αν τα χρήματα φεύγουν από την χώρα. Ζημιά κάνει στην οικονομία, όχι καλό.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34
Και ο ξαδελφος μου εχει να πατησει Ελλάδα απο το 1992.
Σαφώς όχι. Δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ όσοι λούζονται άμεσα τις συνέπειες της ψήφου τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, μα. Τί είναι τούτοι ρε. Γάβ γούβ, γάβ γούβ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να ξαναβγεί επιτέλους Χούντα!georgebi έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:38talaipwros έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:36 Να δωθει αμεση διευκόλυνση ψηφου για 9 εκατομμύρια αποδημους ελληνες πρώτα.![]()
![]()
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι δεν θα λουστει τις συνεπειες της ψηφου του ο ξαδελφος μου σε οικονομικο και αλλο επιπεδο?hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:04Επιζήμιο για την οικονομία είναι. Αδιάφορο σαν επιχείρημα είναι ότι πληρώνονται φόροι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:46Μα αφού πληρώνονται οι φόροι στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι αδιάφορο για την οικονομία;hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:40
Είναι αδιάφορο ότι εισπράττει το κράτος φόρους αν τα χρήματα φεύγουν από την χώρα. Ζημιά κάνει στην οικονομία, όχι καλό.
Σαφώς όχι. Δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ όσοι λούζονται άμεσα τις συνέπειες της ψήφου τους.
Πρεπει να ειναι εδω αν οι φοροι αυξηθουν η μειωθουν με αποφαση της κυβερνησης π.χ. ?
Με αυτη τη λογικη δωσε δικαιωμα ψηφου και στον καθε μετανάστη που βρισκεται εδω ας πουμε. Ειναι εδω και θα λουστει τις συνεπειες εξ ισου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θα τους ανεχτείτε είτε γουστάρετε είτε όχι.
Οπότε, συνεχίστε τα γαου γαου, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαβ γαβ κάνουν οι σκύλοι κοπέλα μου.
.
.
Έχει πολύ πολύ περισσότερο λογική να δώσεις δικαίωμα ψήφου σε έναν μετανάστη που ζει κ εργάζεται στην Ελλάδα παρά σε ανθρώπους που έχουν να πατήσουν πόδι στην χώρα από το 92.George_V έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:25Γιατι δεν θα λουστει τις συνεπειες της ψηφου του ο ξαδελφος μου σε οικονομικο και αλλο επιπεδο?hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:04Επιζήμιο για την οικονομία είναι. Αδιάφορο σαν επιχείρημα είναι ότι πληρώνονται φόροι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:46
Μα αφού πληρώνονται οι φόροι στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι αδιάφορο για την οικονομία;
Πρεπει να ειναι εδω αν οι φοροι αυξηθουν η μειωθουν με αποφαση της κυβερνησης π.χ. ?
Με αυτη τη λογικη δωσε δικαιωμα ψηφου και στον καθε μετανάστη που βρισκεται εδω ας πουμε. Ειναι εδω και θα λουστει τις συνεπειες εξ ισου.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-