!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Imperium

Re: Η Budweiser μόλις έκανε πράξη το "go woke go broke "

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Λογική κουμουνιού.

Στηρίζεις μια εταιρεία μόνο για την "γευση";

Ηθική δεν παίζει ποτέ, έτσι;

Το άθλιο το κάνσελ κατευθύνεται προς ΑΤΟΜΑ, αλλά πού να καταλάβεται την διαφορά, να μου πεις.

Στην κοσμάρα σας η οργάνωση είναι το άτομο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Imperium έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:55 Λογική κουμουνιού.

Στηρίζεις μια εταιρεία μόνο για την "γευση";

Ηθική δεν παίζει ποτέ, έτσι;

Το άθλιο το κάνσελ κατευθύνεται προς ΑΤΟΜΑ, αλλά πού να καταλάβεται την διαφορά, να μου πεις.

Στην κοσμάρα σας η οργάνωση είναι το άτομο.
Για γέλια. Για έναν ιφλουενσερ πχ που τελειώνει το άτομο και που αρχίζει η επιχείρηση; Ή για ένα συγγραφέα;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Imperium

Πράγματι, είστε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34 υποτίθεται το go woke go broke, ισχύει στο ότι ρίχνεις την ποιότητα του οποίου τηλεοπτικού συνήθως προϊόντος, προσπαθώντας να περάσεις "προοδευτικα μηνυματα". αν λες στο κόσμο να μην πίνει bud επειδή δεν σου αρέσει μια διαφήμιση, είναι καθαρά κανσελ καλτσουρ, αυτό που κατακρίνεις.
Μεταστροφή λόγω δυσαρέσκειας υπήρχε ανέκαθεν, δεν επινοήθηκε τον 21ο αιώνα. Από το πιο γελοίο, στις βαθμολογίες της Eurovision ως πτώση πωλήσεων σε αγαθά συγκεκριμένων εταιρειών ή χωρών εξαιτίας κάποιου γεγονότος.

Εγώ το πρώτο τέτοιο πράγμα που θυμάμαι ήταν που μου είχε πει η μάνα μου να κόψουμε το Νουνού για να κάνουμε μποϊκοτάζ στα ολλανδικά προϊόντα. Ούτε που θυμάμαι για ποιον λόγο έγινε αυτό, έχω την υποψία ότι είχε κάτι να κάνει με τα Σκόπια.

Υπήρξε μια μακρά περίοδος μποϊκοταρίσματος νοτιοαφρικανικών προϊόντων από πολλές χώρες εξαιτίας του Απαρτχάιντ. Ταινίες όπως "Και οι Θεοί Τρελάθηκαν" έπαιξαν στην Δύση υπό το καμουφλάζ "παραγωγή Μποτσουάνας".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Imperium

Δεν κάναν κάνσελ τον influencer.
Imperium

Δεν ξέρω αν τους έτσουξε, αλλα κάπου άκουσα οτι βγήκαν ακόμα και senior Ρεπουμπλικάνοι να υπερασπίσουν την budweiser. Δεν είμαι σίγουρος αν αληθεύει, αλλα καλού-κακού πάρτε τους στο Κόμμα, ένοπλοι και νάνοι. :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δημοκράτης έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:07
Δημοκράτης έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:03

Δεν έκαναν σποτάκι, έστειλαν μπυρες σε ένα τραβελι ινφλουενσερ με κουτάκια πυ είχαν πάνω την φωτογραφία του και ανέβαζε βίντεο στο τικ τοκ
Στη διαφήμιση της λάκτα αναφερόμουν.
Είχαν βγάλει μια σειρά από σποτάκια αυτού του τύπου

Οκ, το είδα και έριξα μια ματιά και στα υπόλοιπα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή οι γκέι που ξέρω, παίζουν ακριβώς στο πλαίσιο των ζευγαριών στα σποτάκια (δηλαδή μιλάνε κανονικά, είναι ντυμένοι απλά, δεν θεωρούν ως βασικό στοιχείο της ταυτότητας τους την ερωτική τους ιδιαιτερότητα κλπ) δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα συγκεκριμένα σποτάκια.

Και φυσικά, δεν προτίθεμαι να μπω στην παραμικρή διαδικασία σύγκρισης αυτών των ανθρώπων, με τα υπόλοιπα σούργελα.

Μια χαρά τους/τις βρίσκω. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Απρ 2023, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

η μπίρα εκθηλύνει, να την αποφεύγετε γενικότερα

κρασάκι, νεγκρόνι ή white russian
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:13 Οκ, το είδα και έριξα μια ματιά και στα υπόλοιπα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή οι γκέι που ξέρω, παίζουν ακριβώς στο πλαίσιο των ζευγαριών στα σποτάκια (δηλαδή μιλάνε κανονικά, είναι ντυμένοι απλά κλπ) δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα συγκεκριμένα σποτάκια.

Και φυσικά, δεν προτίθεμαι να μπω στην παραμικρή διαδικασία σύγκρισης αυτών των ανθρώπων, με τα υπόλοιπα σούργελα.

Κι εγώ μια χαρά τους βρίσκω κι ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η πτώση των πωλήσεων οφείλεται σ' αυτό, αλλά δεν βλέπω και κάποιον άλλον λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:13 Οκ, το είδα και έριξα μια ματιά και στα υπόλοιπα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή οι γκέι που ξέρω, παίζουν ακριβώς στο πλαίσιο των ζευγαριών στα σποτάκια (δηλαδή μιλάνε κανονικά, είναι ντυμένοι απλά κλπ) δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα συγκεκριμένα σποτάκια.

Κι εγώ μια χαρά τους βρίσκω κι ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η πτώση των πωλήσεων οφείλεται σ' αυτό, αλλά δεν βλέπω και κάποιον άλλον λόγο.
Εγώ πιστεύω ότι η πτώση των πωλήσεων βασίζεται σε αυτό.

Γιατί αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία του μέσου Έλληνα, ασχέτως του αν δηλώνει δεξιός ή αριστερός.

Αυτή ακριβώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

Τα παιδιά μια χαρά είναι, η καμπανια μπάζει.
Γιατί δεν είναι αυτό που παριστάνει (ισότητες και τρίχες), αλλά βαμπιρισμός - παραδόξως εις βάρος των γκέη, μιας και αυτοί εισπράτουν την αντίδραση - αλλά και ενάντια σε όλην την κονωνία. Στ αρχίδια τους τα δικαιώματα, πωλήσεις είναι ο μόνος στόχος.

Καλώς πέσαν οι πωλήσεις τους, και φυσικά λόγω της διαφήμισης ήταν, αλλά όχι για τους λόγους που νομίζουν Χέλης-Γαλή. Δεν ήταν αντιγκέη αντίδραση νομίζω, αλλά αντι-ατζέντα.

Του πούστη. Ούτε Λάκτα, ούτε ενυδρείο... Αμαν πια...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

hellegennes έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:01
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:34 υποτίθεται το go woke go broke, ισχύει στο ότι ρίχνεις την ποιότητα του οποίου τηλεοπτικού συνήθως προϊόντος, προσπαθώντας να περάσεις "προοδευτικα μηνυματα". αν λες στο κόσμο να μην πίνει bud επειδή δεν σου αρέσει μια διαφήμιση, είναι καθαρά κανσελ καλτσουρ, αυτό που κατακρίνεις.
Μεταστροφή λόγω δυσαρέσκειας υπήρχε ανέκαθεν, δεν επινοήθηκε τον 21ο αιώνα. Από το πιο γελοίο, στις βαθμολογίες της Eurovision ως πτώση πωλήσεων σε αγαθά συγκεκριμένων εταιρειών ή χωρών εξαιτίας κάποιου γεγονότος.

Εγώ το πρώτο τέτοιο πράγμα που θυμάμαι ήταν που μου είχε πει η μάνα μου να κόψουμε το Νουνού για να κάνουμε μποϊκοτάζ στα ολλανδικά προϊόντα. Ούτε που θυμάμαι για ποιον λόγο έγινε αυτό, έχω την υποψία ότι είχε κάτι να κάνει με τα Σκόπια.

Υπήρξε μια μακρά περίοδος μποϊκοταρίσματος νοτιοαφρικανικών προϊόντων από πολλές χώρες εξαιτίας του Απαρτχάιντ. Ταινίες όπως "Και οι Θεοί Τρελάθηκαν" έπαιξαν στην Δύση υπό το καμουφλάζ "παραγωγή Μποτσουάνας".
το θέμα είναι πως κάποιοι άρχισαν και καμπάνια για μπουκοταζ, άρα πάει σε δημόσια σφαίρα το θέμα. το να χαλάστει κάποιος με οποία διαφήμιση είναι προσωπικό του θέμα. όταν αρχίζει και καμπάνια μπουκοταζ, θα δεχτεί και την κριτική για τους λόγους που το κάνει. το να μην αγοράζεις μια Κολωνια επειδή στην διαφήμιση παίζει ένας μαύρος είναι προσωπικό σου θέμα. αν ξεκινάς καμπάνια όχι αράπηδες στις διαφημίσεις, θα φας το κράξιμο που σου αρμόζει. και γενικά όλοι κάνουν "κανσελ", όπως λες κι εσύ άρα να το κάνουν κομπολόι οι αλτ Ράιτ, απότέλει γελοιότητα. και όπως βλέπουμε δεν κάνουν κανσελ για πτώση ποιότητας ενός θεάματος λόγω "προπαγανδας", αλλά για καλά ομοφοβικους λόγους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:13
Δημοκράτης έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Απρ 2023, 23:07

Στη διαφήμιση της λάκτα αναφερόμουν.
Είχαν βγάλει μια σειρά από σποτάκια αυτού του τύπου

Οκ, το είδα και έριξα μια ματιά και στα υπόλοιπα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή οι γκέι που ξέρω, παίζουν ακριβώς στο πλαίσιο των ζευγαριών στα σποτάκια (δηλαδή μιλάνε κανονικά, είναι ντυμένοι απλά, δεν θεωρούν ως βασικό στοιχείο της ταυτότητας τους την ερωτική τους ιδιαιτερότητα κλπ) δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα συγκεκριμένα σποτάκια.

:smt023

Πρέπει να υπάρχει ισχυρός και σαφής διαχωρισμός μεταξύ αυτών των ομοφυλόφιλων όπως και σοβαρών τρανς και του non-binary/trans παραλογισμού. Ιδιαίτερα χρειάζεται απομόνωση των επικίνδυνων παρανοϊκών που προωθούν την γενικευμένη και άκριτη χρήση ορμονών και εγχειρήσεων σε ανηλίκους. Αν τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί, πέρα από άδικο για του πρώτους, κάνουμε τους δεύτερους να φαίνονται πιο φυσιολογικοί από ό,τι είναι και άρα πιο επικίνδυνους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Παιδική ταινία της Ντισνεη που μπλέκει μέσα ομοφυλοφιλία.

Θα πηγαίνατε τα παιδιά σας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Imperium

Winston Smith έγραψε: 20 Απρ 2023, 14:34
Πρέπει να υπάρχει ισχυρός και σαφής διαχωρισμός μεταξύ αυτών των ομοφυλόφιλων όπως και σοβαρών τρανς και του non-binary/trans παραλογισμού. Ιδιαίτερα χρειάζεται απομόνωση των επικίνδυνων παρανοϊκών που προωθούν την γενικευμένη και άκριτη χρήση ορμονών και εγχειρήσεων σε ανηλίκους. Αν τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί, πέρα από άδικο για του πρώτους, κάνουμε τους δεύτερους να φαίνονται πιο φυσιολογικοί από ό,τι είναι και άρα πιο επικίνδυνους.
Γι αυτό και το πασχίζουν τόσο μανιωδώς.

Αλλά επιμενω οτι διαφημίσεις όπως της Λακτα, την δευτερη ατζέντα στηρίζουν και όχι την πρώτη. Ασχέτως προσχημάτων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”