!!! DEVELOPMENT MODE !!!
What2Vote
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: What2Vote
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- Otto Weininger
- Dwarven Blacksmith
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ισχύει. Προγράμματα κοιτάει, όχι πεπραγμένα.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:38 Τελείως παιδικό ερωτηματολόγιο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που κάνουν τα κόμματα αλλά σε αυτά που ίσως λένε. Επίσης, για ποιο λόγο το γκειλίκι, προσωπικό δικαίωμα του καθενός, καθορίζει αν κάποιος είναι προοδευτικός ή συντηρητικός;
Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το ερωτηματολόγιο αλλά περισσότερο επιρροή ψήφου προσπαθεί παρά ιδεολογική τοποθέτηση...
Το γκεϊλικι είναι το απόλυτο μέτρο ηθικής της εποχής μας. Είμαι σίγουρος ότι το ΚΚ βγαίνει τέρμα αριστερά οικονομικά αλλά σε ενδιάμεση θέση πολιτισμικά γι'αυτό τον λόγο (εντωμεταξύ το κάτω αριστερά τεταρτημόριο είναι AuthLeft που είναι σχεδόν εξορισμού οι κλασικοί κομμουνιστές).
Για παιχνίδι πλάκα έχει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Εμπεδοκλής
Ποια προγράμματα; Το ΚΚΕ δια μέσου αρχηγού σε lifestyle εκπομπή είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Έχω μεγάλη απορία τι θεωρούν ότι απάντησε το κάθε κόμμα και δη κόμματα όπως η ΝΔ , ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που αποτελούνται από φατρίες, κοτσαμπάσηδες και βαρώνους με διαφορετική ατζέντα ο καθένας...Rakomelofronas έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:49Ισχύει. Προγράμματα κοιτάει, όχι πεπραγμένα.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:38 Τελείως παιδικό ερωτηματολόγιο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που κάνουν τα κόμματα αλλά σε αυτά που ίσως λένε. Επίσης, για ποιο λόγο το γκειλίκι, προσωπικό δικαίωμα του καθενός, καθορίζει αν κάποιος είναι προοδευτικός ή συντηρητικός;
Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το ερωτηματολόγιο αλλά περισσότερο επιρροή ψήφου προσπαθεί παρά ιδεολογική τοποθέτηση...
Το γκεϊλικι είναι το απόλυτο μέτρο ηθικής της εποχής μας. Είμαι σίγουρος ότι το ΚΚ βγαίνει τέρμα αριστερά οικονομικά αλλά σε ενδιάμεση θέση πολιτισμικά γι'αυτό τον λόγο (εντωμεταξύ το κάτω αριστερά τεταρτημόριο είναι AuthLeft που είναι σχεδόν εξορισμού οι κλασικοί κομμουνιστές).
Για παιχνίδι πλάκα έχει.
με έβγαλε στο μεσαίο στην γραμμή ανάμεσα σε γκρί και πράσινο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με έβγαλε Lawful Νeutral, δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι.
Βρήκα και πως βάζετε τις εικόνες:

Βρήκα και πως βάζετε τις εικόνες:

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre