!!! DEVELOPMENT MODE !!!
What2Vote
-
Εμπεδοκλής
Re: What2Vote
Τελείως παιδικό ερωτηματολόγιο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που κάνουν τα κόμματα αλλά σε αυτά που ίσως λένε. Επίσης, για ποιο λόγο το γκειλίκι, προσωπικό δικαίωμα του καθενός, καθορίζει αν κάποιος είναι προοδευτικός ή συντηρητικός;
Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το ερωτηματολόγιο αλλά περισσότερο επιρροή ψήφου προσπαθεί παρά ιδεολογική τοποθέτηση...
Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το ερωτηματολόγιο αλλά περισσότερο επιρροή ψήφου προσπαθεί παρά ιδεολογική τοποθέτηση...
γτπκ (και) οι θέσεις των κομμάτων στον "χαρτη" 
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Προβληματικό ερωτηματολόγιο. Και η σελίδα φαίνεται λίγο ύποπτη, για να είμαι ειλικρινής...
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βγήκα ελαφρώς δεξιά του κάθετου άξονα και σχεδόν τέρμα χαμηλά, πιο κάτω από τον Βελόπουλο.
Ανέστιος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η νδ για πιο λόγο έχει συντηρητική συνιστώσα;
Έτσι γαμάμε οι αναρχοκαπιταλιστές Βeria boy.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ποιο τεστ είναι αυτό;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
κατι πολύ καλλίτερο από το w2v
grats fos
grats fos
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre