Και; είσαι;GoBack έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:18 Μου εχει συμβει κατι παρομοιο εξω απο το σουπερμαρκετ.Μονο που ηταν ρομα,μαξ 14 και δεν εφτανε για γλωσσοφιλο.Με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος αν μενω εκει κοντα κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Re: Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Πολύ στενό μαρκάρισμα/Μητέρα των Μαχών - next stage/next stop: Φάσωμα στο λυκαυγές
Δεν απαντω σε ερωτησεις παγιδες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εμένα για κατάσκοπος του Πούτιν μου κάνει. Έχει αμολύσει πολλές μναρες σε όλη την Ευρώπη. Μην πέφτετε στην παγίδα.
Μάλλον τίποτα. Είχε μείνει Παυλόπουλος από το σοκ.Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:21 Στα 8 δευτερα που κρατησε το ρουφηγμα, τι να σκεφτοταν αραγε ο αγαπητος Βανδωνις;
Και είναι καλύτερα έτσι, παρά να έφερνε στο νου του ανεξίτηλη την αναπάντεχη (όσο και αμαρτωλή), αίσθηση.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
jason0 έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:20Μπορεί να φέρει κάνα ασβερκο μπλιετ μαζί της αν της πει ότι γουστάρει τρίοΠρετεντέρης έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:08 πες της ότι γουστάρεις τρίο να δούμε τι θα πει.
Μάλλον ψάχνει το κορόιδο χορηγό.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Και αυριο πρωί του έρχεται το μπιλιέτο για κατάταξη στη Βάγκνερnick έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:27 Εμένα για κατάσκοπος του Πούτιν μου κάνει. Έχει αμολύσει πολλές μναρες σε όλη την Ευρώπη. Μην πέφτετε στην παγίδα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ροή αίματος στα γεννητικά όργανα;Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:21 Στα 8 δευτερα που κρατησε το ρουφηγμα, τι να σκεφτοταν αραγε ο αγαπητος Βανδωνις;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κατέβηκε σε εντελώς άλλο δήμο, από αυτόν του αεροδρομίου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:17Τύπε έχει συγκρότημα κατοικιών για κωλομπαρούδες πλησίον του αεροδρομίου;vantono έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:52 Κάτι που σκέφτηκα μετά, ηταν πως ίσως να μην πηγαινε στη δουλεια της, όπως μου ειπε, αλλά να σχόλαγε. Στην καλύτερη περίπτωση, να ειναι καμια χορεύτρια κωλόμπαρου που ντράπηκε να μου το πει και μου ειπε "καθαριστρια"![]()
Μιλάμε για λεωφορείο που ξεκινάει από Ροσινιολ* τώρα, πιάνει εθνική, περνάει από Μαρουσι κτλ. Κάπου εκεί κοντά αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κατέβηκε αυτή.
Εκεί στο δαχτυλίδι κοντά στα babivoviστικα δεν έχει ένα σωρό ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικες, τον ΟΤΕ κτλ?
Παίζει να δουλεύει πουθενα εκει, αν μου έχει πει αλήθεια.
*η περνάει και από Ροσινιολ. Από πού ξεκινάει από την άλλη πλευρά δεν ξέρω, αλλά η μία πλευρά τερματισμού και αφετηρίας είναι το αεροδρόμιο.
-
stergiosbik
Ο Βαντονο σε νέο ρόλο,του πορνομετανάστη Νο 2.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Bazoomba έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:21 Στα 8 δευτερα που κρατησε το ρουφηγμα, τι να σκεφτοταν αραγε ο αγαπητος Βανδωνις;
Αν μόλις πάει σπίτι και ανοίξει νήμα, στον τίτλο μετά το "στερνό μαρκάρισμα" πρέπει να βάλει το νούμερο 4 με κλασική αρίθμηση ή λατινική και ερεθίστηκε με το όλο δίλημμα
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Στα λεωφορεία αεροδρομίου επιτρέπεται η αποβίβαση μόνο στο αεροδρόμιο. Την έπεσε και στον οδηγό και συμφωνήσανε για πίσω πόρτα;vantono έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:38Κατέβηκε σε εντελώς άλλο δήμο, από αυτόν του αεροδρομίου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:17Τύπε έχει συγκρότημα κατοικιών για κωλομπαρούδες πλησίον του αεροδρομίου;vantono έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:52 Κάτι που σκέφτηκα μετά, ηταν πως ίσως να μην πηγαινε στη δουλεια της, όπως μου ειπε, αλλά να σχόλαγε. Στην καλύτερη περίπτωση, να ειναι καμια χορεύτρια κωλόμπαρου που ντράπηκε να μου το πει και μου ειπε "καθαριστρια"![]()
Μιλάμε για λεωφορείο που ξεκινάει από Ροσινιολ* τώρα, πιάνει εθνική, περνάει από Μαρουσι κτλ. Κάπου εκεί κοντά αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κατέβηκε αυτή.
Εκεί στο δαχτυλίδι κοντά στα babivoviστικα δεν έχει ένα σωρό ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικες, τον ΟΤΕ κτλ?
*η περνάει και από Ροσινιολ. Από πού ξεκινάει από την άλλη πλευρά δεν ξέρω, αλλά η μία πλευρά τερματισμού και αφετηρίας είναι το αεροδρόμιο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι ρε 'συ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:42Στα λεωφορεία αεροδρομίου επιτρέπεται η αποβίβαση μόνο στο αεροδρόμιο. Την έπεσε και στον οδηγό και συμφωνήσανε για πίσω πόρτα;vantono έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:38Κατέβηκε σε εντελώς άλλο δήμο, από αυτόν του αεροδρομίου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:17
Τύπε έχει συγκρότημα κατοικιών για κωλομπαρούδες πλησίον του αεροδρομίου;![]()
Για το χ93 μιλάμε?

Εμενα με ρωτανε '' τον εχεις καθαρο '' οι γυφτοπουλες νεαρες Ρομα κ τους απαντω ''ναι κ δεν θελω να τον μαγαρισω ''GoBack έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:18 Μου εχει συμβει κατι παρομοιο εξω απο το σουπερμαρκετ.Μονο που ηταν ρομα,μαξ 14 και δεν εφτανε για γλωσσοφιλο.Με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος αν μενω εκει κοντα κλπ.
μηπως ειμαι ρατσιστης ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άλλη λέξη είχαμε κατα νούΑγις έγραψε: 19 Απρ 2023, 17:00Εμενα με ρωτανε '' τον εχεις καθαρο '' οι γυφτοπουλες νεαρες Ρομα κ τους απαντω ''ναι κ δεν θελω να τον μαγαρισω ''GoBack έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:18 Μου εχει συμβει κατι παρομοιο εξω απο το σουπερμαρκετ.Μονο που ηταν ρομα,μαξ 14 και δεν εφτανε για γλωσσοφιλο.Με ρωταγε αν ειμαι παντρεμενος αν μενω εκει κοντα κλπ.
μηπως ειμαι ρατσιστης ;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις