!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Να κλείσει;

Ναι
23
20%
όχι
92
80%

Σύνολο ψήφων: 115

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

μπαινω και βλεπω poll αν πρεπει να κλεισει το φορουμ ... μια χαρα ειναι το φορουμ και εχει τεραστια αναγνωσιμοτητα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:02
Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:00
Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:43
:lol: καλά, δεν ήξερα ότι μερικοί πάθατε τέτοιο στερητικό επειδή έκλεισε ο pumpkin το παλιό. Άμα μιλήσουμε θα του τραβήξω έναν εξάψαλμο, να μάθει!
Αν είσαι pumpkin ανέβασε το db κάπου προσωρινά να το κατεβάσει όποιος θέλει και περασμένα - ξεχασμένα :003:
Έχουμε πει ότι είμαι ο Ναύτης. Παρ' όλα αυτά, ξέρω έναν (ενεργό στο νέο πχώρουμ) χρήστη που έχει αποθηκεύσει σχεδόν όλη την db του παλιού. :003:
Ωχ. Ποιος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Gherschaagk έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:03
Αν είσαι pumpkin ανέβασε το db κάπου προσωρινά να το κατεβάσει όποιος θέλει και περασμένα - ξεχασμένα :003:
Έχουμε πει ότι είμαι ο Ναύτης. Παρ' όλα αυτά, ξέρω έναν (ενεργό στο νέο πχώρουμ) χρήστη που έχει αποθηκεύσει σχεδόν όλη την db του παλιού. :003:
Ωχ. Ποιος;
ή ποιά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ωχ. Ποιος;
Δεν μαρτυράω, αν θέλει ας το πει ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Γράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:01
AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:55
Γράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:35

Πώς είσαι τόσο σίγουρος; Και, για να απαντήσω στην δεύτερη ερώτησή σου, παρακολουθούσα το (καινούριο) phorum, πριν φτιάξω λογαριασμό...
Προσωπικά εύχομαι να πληρώνονται τουλάχιστον γιατί αλλιώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Δεν μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να μην πληρώνονται και να κάνουν τόσh προπαγάνδα για ένα κόμμα... Οπως και να έχει, είναι πρόβλημα εν γένει στο phorum
Οι αφισοκολλητές πάντα απλήρωτοι δουλεύουν, αν ζητήσουν λεφτά αυτοστιγμεί θα τους αντικαταστήσει ο επόμενος νεολαίος που ονειρεύεται να μετράει στο κόμμα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Γράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:01

Πώς είσαι τόσο σίγουρος; Και, για να απαντήσω στην δεύτερη ερώτησή σου, παρακολουθούσα το (καινούριο) phorum, πριν φτιάξω λογαριασμό...
Προσωπικά εύχομαι να πληρώνονται τουλάχιστον γιατί αλλιώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Δεν μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να μην πληρώνονται και να κάνουν τόσh προπαγάνδα για ένα κόμμα... Οπως και να έχει, είναι πρόβλημα εν γένει στο phorum
Γενικότερα είναι πρόβλημα αυτό το διάστημα. Μόνο σε εξειδικευμένα φορουμ δεν υπάρχει (που εστιάζουν σε συγκεκριμένες θεματολογίες).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:30

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει μέλος έμμισθο κομματικό φερέφωνο
Εσύ με 45 δημοσιεύσεις πώς ξέρεις τόσα για το φόρουμ;
Δεν είμαι πεπεισμένη, αλλά ειλικρινα δεν το αποκλείω για μερικούς. Και όχι, το θεωρώ προσηλυτισμό, είμαι κατά, 100%.
Το να σχολιάζω νήματα που ανοίγουν μποτάκια, δίχως να κάνουν μια συζήτηση και απλά να ποστάρουν, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Καλή τους βάρδια, αλλά είναι πασιφανείς οι προθέσεις τους. Έλα όξω λέμε. Ας τα πετάξουν τέτοια νήματα σε κανα Καιάδα του ιστότοπου. Σιγά τα ωά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 13:43
:lol: καλά, δεν ήξερα ότι μερικοί πάθατε τέτοιο στερητικό επειδή έκλεισε ο pumpkin το παλιό. Άμα μιλήσουμε θα του τραβήξω έναν εξάψαλμο, να μάθει!
Τι την κάνει, την κρατάει να την χαϊδεύει;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:08 (...) Το να σχολιάζω νήματα που ανοίγουν μποτάκια, δίχως να κάνουν μια συζήτηση και απλά να ποστάρουν, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Και να νομιμοποιείς κάποιους τύπους σαν συνομιλητές, επίσης, ονόματα δεν λέμε, Μένιους δεν θίγουμε. :003:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:10
Τι την κάνει, την κρατάει να την χαϊδεύει;
Την φυλά ως κιβωτό Γνώσης για τις μελλοντικές γενιές. :lol:
Ξέρω 'γω τι την κάνει, ρε φίλε;
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Θα μπορούσε ίσως να υπάρξουν δύο υπο-φόρουμ κάπως με ασαφή οριοθέτηση, που να μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε. Το ένα να είναι πιο πολύ "πολιτικό" και το άλλο όλα τα υπόλοιπα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:04
Ωχ. Ποιος;
Δεν μαρτυράω, αν θέλει ας το πει ο ίδιος.
A καταλαβα ποιον λες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

George_V έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:23 Η αλήθεια είναι ότι έχει παρακμασει λίγο και όλοι αναπολούμε την χρυσή εποχή κάπου εκεί 10 χρόνια πίσω.

Εν τούτοις δεν έχει γίνει τελείως obsolete ακόμα. Έχει ακόμα ένα charm as a relic of a glorious past.
Σχεδον ολα τα forum, εκτος ισως απο αυτά που εχουνε παρα πολύ κόσμο, έχουνε πέσει σε σχέση με την κίνηση που είχαν πριν απο 10-15 χρονια, πλέον η μόδα ειναι περισσότερo chatrooms σε εφαρμογές σαν το discord.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:11
Πασιφάη έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:08 (...) Το να σχολιάζω νήματα που ανοίγουν μποτάκια, δίχως να κάνουν μια συζήτηση και απλά να ποστάρουν, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
Και να νομιμοποιείς κάποιους τύπους σαν συνομιλητές, επίσης, ονόματα δεν λέμε, Μένιους δεν θίγουμε. :003:
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ονόματα. Πχ μόνο ένας συγκεκριμένος από παλιό θα καθόταν να φάει την ομαδική χλεπα για το άνανδρο κλείσιμο και να το ευχαριστιεται κιόλας σαν παράσημο :lol: συνάδει με την αλλοπρόσαλη συντονιστική του """δράση""""
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:08 Πάντως, κατά την γνώμη μου, τα κομματικά φερέφωνα υποβιβάζουν λίγο το Phorum...
Αυτό, και όχι λίγο, πάρα πάρα πάρα πολύ και αν δεν είναι το μοναδικό σίγουρα είναι το μεγαλύτερο, μακράν, πρόβλημά μας τόσο εδώ όσο και irl. Και δεν λέγονται φερέφωνα, δεν έχουνε φωνή, γάβγισμα έχουν εξ ου και κομματόσκυλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”