!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Προτείνω να συγκροτηθεί άμεσα φορουμικό κοινοβούλιο
Just saying, σκέψου πόσες φορές γινόμαστε για βδομάδες παραμάγαζο του κάθε ψεκομέσου που τυχαίνει να γράφει ο αρίστος, και σκέψου τι θα γινόταν αν είχαμε δύο ή τρεις αρίστους, αν π.χ. το πληκτρολόγιο του δε ρεμπελ είχε και άλλα κουμπιά εκτός από ctrl, c και z. Ή πόσα νήματα στο main είναι κάποιος να σπαμάρει twitter για να γεμίσει τα quota του. Ή ότι έχουν ξανακανονικοποιηθεί τα hate νήματα για ευαίσθητες ομάδες τύπου τρανς και πρόσφυγες, ή ότι η σκατοψυχία έχει ξεφύγει από κάθε όριο στο νήμα της Ουκρανίας.Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 11:28Πολύ ισοπεδωτικός και άδικος είσαι φίλε. Μεγάλη προσπάθεια και πάμπολλες ώρες αφιέρωναν τα παιδιά της διαχείρισης τότε, για να κρατάνε το πχώρουμ σ' ένα επίπεδο, όπως κάνουνε και τώρα. Γενικά, στο καλάθι δεν χωράτε, στο κοφίνι περισσεύετε είστε μερικοί.
Τα πράγματα φαίνονται λίγο βελτιωμένα επειδή καθιερώσαμε άτυπα τα megathreads επικαιρότητας που μαζεύουν πολύ από το ψεκοσπαμ που παλαιότερα θα ήταν σε δικά του νήματα, αλλά αυτά.
Από κει και πέρα είναι φυσικά πρακτικά αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα διαχείρισης να κάνει ελέγχει για εγκυρότητα οτιδήποτε ποστάρεται, αλλά αν το να ποστάρεις συνέχεια ψευτιές δεν έχει συνέπειες, τότε δεν έχουμε και κίνητρο άλλοι πχωρουμίτες να τρώμε την ώρα μας να δείξουμε την ψευτιά, αφού ο άλλος θα ποστάρει άλλες δέκα την επόμενη μέρα/ώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stalker την 19 Απρ 2023, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί θέλεις να κλείσει το πχορουμ;Σενέκας έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:07 Είναι προτιμότερο να το βγάλουμε απ'τη μιζέρια του απο το να κυκλοφορεί σαν ζόμπι; thoughts?![]()
Δεν είναι αρκετό να μην συμμετέχεις ξανά;
Εφόσον δεν σου αρέσει εδώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πάντως, κατά την γνώμη μου, τα κομματικά φερέφωνα υποβιβάζουν λίγο το Phorum...
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές ένα φόρουμ ανοιχτό και φιλελεύθερο (με όλες τις παθογένειες που μπορεί να υπάρχουν σ' ένα χαλαρό διαδικτυακό φόρουμ), από ένα φόρουμ αποστειρωμένο.Stalker έγραψε: 19 Απρ 2023, 11:58Just saying, σκέψου πόσες φορές γινόμαστε για βδομάδες παραμάγαζο του κάθε ψεκομέσου που τυχαίνει να γράφει ο αρίστος, και σκέψου τι θα γινόταν αν είχαμε δύο ή τρεις αρίστους, αν π.χ. το πληκτρολόγιο του δε ρεμπελ είχε και άλλα κουμπιά εκτός από ctrl, c και z. Ή πόσα νήματα στο main είναι κάποιος να σπαμάρει twitter για να γεμίσει τα quota του. Ή ότι έχουν ξανακανονικοποιηθεί τα hate νήματα για ευαίσθητες ομάδες τύπου τρανς και πρόσφυγες, ή ότι η σκατοψυχία έχει ξεφύγει από κάθε όριο στο νήμα της Ουκρανίας.Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 11:28Πολύ ισοπεδωτικός και άδικος είσαι φίλε. Μεγάλη προσπάθεια και πάμπολλες ώρες αφιέρωναν τα παιδιά της διαχείρισης τότε, για να κρατάνε το πχώρουμ σ' ένα επίπεδο, όπως κάνουνε και τώρα. Γενικά, στο καλάθι δεν χωράτε, στο κοφίνι περισσεύετε είστε μερικοί.
Τα πράγματα φαίνονται λίγο βελτιωμένα επειδή καθιερώσαμε άτυπα τα megathreads που μαζεύουν πολύ από το ψεκοσπαμ που παλαιότερα θα ήταν σε δικά του νήματα, αλλά αυτά.
Από κει και πέρα είναι φυσικά πρακτικά αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα διαχείρισης να κάνει ελέγχει για εγκυρότητα οτιδήποτε ποστάρεται, αλλά αν το να ποστάρεις συνέχεια ψευτιές δεν έχει συνέπειες, τότε δεν έχουμε και κίνητρο άλλοι πχωρουμίτες να τρώμε την ώρα μας να δείξουμε την ψευτιά, αφού ο άλλος θα ποστάρει άλλες δέκα την επόμενη μέρα/ώρα.
Την αξία στους άλλους χρήστες την δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Αν μάς ενοχλεί ένα νήμα, απλά δεν το νομιμοποιούμε συμμετέχοντας σ' αυτό.
Τα διαδικτυακά φόρα είναι χώροι ανοιχτής συζήτησης. Λογικό είναι να υπάρχουν και κάποια τρολς, κάποια μποτ, κάποιοι ψεκασμένοι, κάποιοι κακοήθεις, γενικά διάφοροι τύποι χρηστών. Εσύ επιλέγεις πότε και με ποιους θα ασχοληθείς, δεν είναι σχολείο να βάλουμε παιδονόμους, ούτε στρατόπεδο να έχει λοχίες.
Το φόρουμ σού έχει δώσει εργαλεία διαμαρτυρίας, χρησιμοποίησέ τα. Απ' εκεί και πέρα, υπάρχει μια ομάδα που εξετάζει κάθε αναφορά, σταθμίζοντας την σοβαρότητά της.
Αν κάποια στιγμή αισθανθούμε ότι το περιβάλλον στενεύει υπερβολικά ή χαλαρώνει υπερβολικά, αν τέλος πάντων χαλαστούμε για κάποιον λόγο, υπάρχει ο πολύ απλός τρόπος να αποχωρήσουμε, είτε προσωρινά είτε μόνιμα, χωρίς δράματα. Έχει συμβεί και σ' εμένα, διαφώνησα με μια απόφαση κι έφυγα (νομίζω αρκετά ήσυχα) για έναν χρόνο. Όλα καλά.
Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:44
εγώ πάλι θεωρώ ότι το πχώρουμ έχει άνετα πολύ καλύτερο επίπεδο από το 99% των υπολοίπων φόρουμ στο ίντερνετ
Των σόσιαλ γενικότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
επειδή δε θέλω να χρωστάω υποχρέωση,Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
ποιος πληρώνει?
- Space_Passenger
Σοποιον δεν αρεσει ας φυγει αυτος. Γιατι να κλεισει το φορουμ?Σενέκας έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:07 Είναι προτιμότερο να το βγάλουμε απ'τη μιζέρια του απο το να κυκλοφορεί σαν ζόμπι; thoughts?![]()
Ο διαχειριστής του φόρουμ, Spiros252.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:28επειδή δε θέλω να χρωστάω υποχρέωση,Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
ποιος πληρώνει?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι.
Το ξέρω ότι έχει πολύ λιγότερα μέλη πια αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά για να μπορούν να γίνουν συζητήσεις.
Το ξέρω ότι έχει πολύ λιγότερα μέλη πια αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά για να μπορούν να γίνουν συζητήσεις.
και αυτοί που κάνουν κριτική πληρώνουν κατά κάποιο τρόπο.το λιβάνισμα της φορουμικής τελειότητας είναι τζάμπαΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
Τι ακριβώς πληρώνουν "αυτοί που κάνουν κριτική", κύτταρα φαιάς ουσίας ή το υστέρημα της γκρίνιας τους;nowhere έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:32και αυτοί που κάνουν κριτική πληρώνουν κατά κάποιο τρόπο.το λιβάνισμα της φορουμικής τελειότητας είναι τζάμπαΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
Κατά τα λοιπά, οι αλυσίδες που σε κρατάνε αιχμάλωτο μέσα στο φόρουμ είναι φανταστικές, στην πραγματικότητα είσαι ελεύθερος.
Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι σήμερα, ως διαχειρίστρια στο παρελθόν σε άλλο φόρουμ και ως συμμετέχουσα σ' αυτό, είναι ότι η σκληρότερη κριτική και τάση χρησικτησίας γίνεται πάντα σε ό,τι παρέχεται δωρεάν.
Και δυστυχώς δεν ισχύει μόνο για τα φόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δε μ'αρέσει να είμαι στο έλεος κάποιου διαχειριστή μετα την εμπειρία με τον ανεκδιήγητο pumpkinΝαύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:30Ο διαχειριστής του φόρουμ, Spiros252.dna replication έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:28επειδή δε θέλω να χρωστάω υποχρέωση,Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:11 Γενικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ σοβαρά, την πλάκα μας κάνουμε όλοι μέσα σ' έναν χώρο που κάποιοι άλλοι πληρώνουν για να υπάρχει και να μας φιλοξενεί.
ποιος πληρώνει?
Πόσα δινει να συνεισφέρω και εγώ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:36 Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι σήμερα, ως διαχειρίστρια στο παρελθόν σε άλλο φόρουμ και ως συμμετέχουσα σ' αυτό, είναι ότι η σκληρότερη κριτική και τάση χρησικτησίας γίνεται πάντα σε ό,τι παρέχεται δωρεάν.
Γράφων έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:08 Πάντως, κατά την γνώμη μου, τα κομματικά φερέφωνα υποβιβάζουν λίγο το Phorum...
Ναι αλλά έχουν και πλάκα, γελάμε με την βλακεία τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις