κάπως έτσι ισχυρίζονται οτι έγινεArisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 20:42 Δηλαδή πήγε δικηγόρος στις βελγικές αρχές και είπε οτι με βιασε κάποιος και με ξυλοφόρτωσε αλλά δεν λέω το όνομα και θα το πω οταν θέλω εγώ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωϊμέ !!! Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο όμορφος Αλέξης
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ωϊμέ !!! Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο όμορφος Αλέξης
Αν πήγε σε ιατροδικαστή, δεν παίζει με τίποτα να έγινε κάτι τέτοιο.dna replication έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:03κάπως έτσι ισχυρίζονται οτι έγινεArisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 20:42 Δηλαδή πήγε δικηγόρος στις βελγικές αρχές και είπε οτι με βιασε κάποιος και με ξυλοφόρτωσε αλλά δεν λέω το όνομα και θα το πω οταν θέλω εγώ?
Άλλο η αναφορά του ονόματος του φερόμενου ως δράστη από το θύμα και άλλο η δημοσιοποίηση του.
Στην τελική, αν έπαιζε Κανένας δεν θα έπαιζε και καθυστέρηση των διαδικασιών.
Στοιχειώδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Απρ 2023, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:10Αν πήγε σε ιατροδικαστή, δεν παίζει με τίποτα να έγινε κάτι τέτοιο.dna replication έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:03κάπως έτσι ισχυρίζονται οτι έγινεArisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 20:42 Δηλαδή πήγε δικηγόρος στις βελγικές αρχές και είπε οτι με βιασε κάποιος και με ξυλοφόρτωσε αλλά δεν λέω το όνομα και θα το πω οταν θέλω εγώ?
Άλλο η αναφορά του ονόματος του φερόμενου ως δράστη και άλλο η δημοσιοποίηση του.
Δεν έδωσε το ονομα στις αρχές άμεσα. Το εδωσε μετά από 4 μήνες.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δλδ μπορεί μια γυναίκα αν πέσει π.χ. στις σκάλες να κάνει μια ανώνυμη καταγγελία και να την αφήσει κάβα για το μέλλον για γκόμενο/σύζυγο/εργοδότη που τυχόν θα τη δυσαρεστήσει?
Ε, προφανώς η καταγγελία έγινε στην αστυνομία και οι αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης ήταν οι κοινοβουλευτικές αρχές ή κάτι σχετικό, από την στιγμή που για τους πολιτικούς παίζει ασυλία.Arisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:11Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:10Αν πήγε σε ιατροδικαστή, δεν παίζει με τίποτα να έγινε κάτι τέτοιο.
Άλλο η αναφορά του ονόματος του φερόμενου ως δράστη και άλλο η δημοσιοποίηση του.
Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορείς να καταγγείλεις τον Κανένα στην αστυνομία.
Εκτός αν θεωρείτε ότι μπορεί να έγινε κάτι άλλο. Να είπε στην αστυνομία ότι μου επιτέθηκε κάποιος άγνωστος και μου έκανε αυτό κι αυτό και μετά από 4 μήνες θυμήθηκα ότι τον ήξερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για ξυλοδαρμό και για κακώσεις θεωρητικά μπορεί να το κάνει. Για βιασμό όμως πρέπει να υπάρχουν και άλλα στοιχεία.dna replication έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:13 δλδ μπορεί μια γυναίκα αν πέσει π.χ. στις σκάλες να κάνει μια ανώνυμη καταγγελία και να την αφήσει κάβα για το μέλλον για γκόμενο/σύζυγο/εργοδότη που τυχόν θα τη δυσαρεστήσει?
Μα αυτό είπε στη δήλωση της η Χρονοπούλου. Τη διάβασες πριν λίγο. Οτι έκανε καταγγελία αλλά δεν έδωσε το ονομα και το έδωσε 4 μήνες μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:18Ε, προφανώς η καταγγελία έγινε στην αστυνομία και οι αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης ήταν οι κοινοβουλευτικές αρχές ή κάτι σχετικό, από την στιγμή που για τους πολιτικούς παίζει ασυλία.Arisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:11Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:10
Αν πήγε σε ιατροδικαστή, δεν παίζει με τίποτα να έγινε κάτι τέτοιο.
Εκτός αν θεωρείτε ότι μπορεί να έγινε κάτι άλλο. Να είπε στην αστυνομία ότι μου επιτέθηκε κάποιος άγνωστος και μου έκανε αυτό κι αυτό και μετά από 4 μήνες θυμήθηκα ότι τον ήξερα.![]()
Αλλού έδωσε το όνομα την πρώτη φορά και αλλού μετά 4 μήνες. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό ότι τα ονόματα των καταγγελόμενων δεν δημοσιεύονται στο χαλαρό με την πρώτη καταγγελία;Arisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:19Μα αυτό είπε στη δήλωση της η Χρονοπούλου. Τη διάβασες πριν λίγο. Οτι έκανε καταγγελία αλλά δεν έδωσε το ονομα και το έδωσε 4 μήνες μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:18Ε, προφανώς η καταγγελία έγινε στην αστυνομία και οι αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης ήταν οι κοινοβουλευτικές αρχές ή κάτι σχετικό, από την στιγμή που για τους πολιτικούς παίζει ασυλία.Arisvilla έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:11
Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.
Εκτός αν θεωρείτε ότι μπορεί να έγινε κάτι άλλο. Να είπε στην αστυνομία ότι μου επιτέθηκε κάποιος άγνωστος και μου έκανε αυτό κι αυτό και μετά από 4 μήνες θυμήθηκα ότι τον ήξερα.![]()
Στην τελική και μετά 4 μήνες να το έδωσε, παρέμεινε σ' αδράνεια η φάση για τα υπόλοιπα 2 (πάνω κάτω) χρόνια. Δεν θυμάμαι ακριβείς ημερομηνίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάθε περίπτωση, πάλι μπλέκετε τα θέματα.
Κάποιοι το βλέπουν "μιτού" (εγώ αδελφή μου σε πιστεύω), κάποιοι το βλέπουν "τουτού" (εγώ αδελφέ μου σε πιστεύω) ανάλογα με την κομματική προσέγγιση που διαφέρει σε παρόμοιες περιπτώσεις και κάποιοι απλώς χαίρονται που την πάτησε ο Γεωργούλης που τον γούσταραν τα γκομενάκια.
Κάποιοι το βλέπουν "μιτού" (εγώ αδελφή μου σε πιστεύω), κάποιοι το βλέπουν "τουτού" (εγώ αδελφέ μου σε πιστεύω) ανάλογα με την κομματική προσέγγιση που διαφέρει σε παρόμοιες περιπτώσεις και κάποιοι απλώς χαίρονται που την πάτησε ο Γεωργούλης που τον γούσταραν τα γκομενάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
και εσυ γεωργουληδες ψαχνεις ρε συ Γαλη ομωςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:37 Σε κάθε περίπτωση, πάλι μπλέκετε τα θέματα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν ψάχνω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:38και εσυ γεωργουληδες ψαχνεις ρε συ Γαλη ομωςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2023, 21:37 Σε κάθε περίπτωση, πάλι μπλέκετε τα θέματα.
Κάποιοι το βλέπουν "μιτού" (εγώ αδελφή μου σε πιστεύω), κάποιοι το βλέπουν "τουτού" (εγώ αδελφέ μου σε πιστεύω) ανάλογα με την κομματική προσέγγιση που διαφέρει σε παρόμοιες περιπτώσεις και κάποιοι απλώς χαίρονται που την πάτησε ο Γεωργούλης που τον γούσταραν τα γκομενάκια.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
γεωργουληδες? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όταν επιλέγεις υποψηφίους με όρους lifestyle , αυτά παθαίνεις.
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου, Έθνι;
Παίξε στην κατηγορία σου, παίζω στη δική μου.
Και διευκρίνησε σε ποιον πρέπει να δίνω αναφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 88 Απαντήσεις