Παρ' όλα αυτά 1 τρισεκατομμυριάκι θα άλλαζε λίγο τα δεδομένα. Σωστά;brb και tyt έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:27Λειτουργεί σαν τα δισεκατομμύρια του Σώρρα δηλαδή αποπροσανατολιστικά. Αν δεν κάνω λάθος, η Κύπρος συμφώνησε με τις εταιρείες εξόρυξης να πάρει το 20% του πετρελαίου που θα βρεθεί και μάλιστα θεωρήθηκε πολύ καλό ποσοστό.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:21
Μόνο μια σχετική πληροφορία; Εγώ σου λέω οτι έχουμε πετρέλαιο αξίας 5 τρισεκατομμυρίων στο Αιγαίο. Πες οτι το βγάζουμε μεθαύριο. Τι θα γίνει;
Ας υποθέσουμε ότι εμείς θα πάρουμε το ίδιο ή ακόμα και περισσότερο. Εγώ πιστεύω ότι τα λεφτά θα καταλήξουν στο ΤΑΙΠΕΔ για να πληρώνουμε τους δανειστές μας. Αποικία χρέους.
Επί πλέον τα αποτελέσματα της εξόρυξης θα υπάρξουν σε 20 χρόνια, δεν είναι άμεσα και φυσικά δεν θα βγει όλο το πετρέλαιο αμέσως αλλά σε διάστημα δεκαετιών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν δεν είναι γενοκτονία, τότε τι είναι;
Re: Αν δεν είναι γενοκτονία, τότε τι είναι;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Dwarven Blacksmith
Ε όχι ρε φίλε, παπαριές λες.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:28Τσαρλατάνοι...Highlander έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:25Σίγουρα τα πάντα είναι εξαιρετικά ρευστά. ΟΙ δημογράφοι απλώς επεξεργάζονται τα υπάρχοντα δεδομένα και σου λένε τι θα γίνει σε χ χρονικό διάστημα αν αυτά διατηρηθούν ως έχουν. Αυτό εννοείται ότι δε σημαίνει ότι τα δεδομένα αυτά δε θα αλλάξουν, απλώς σου δίνεται μία εικόνα.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:03
Εγώ πιστεύω πως οι καταστάσεις στην οικονομία και την πολιτική είναι ένας ζωμός που είναι πολύ ρευστός. Γενικά το τα προβλέπεις το μέλλον είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Λόγω του ανταγωνισμού. Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις αλλαγές είναι να μπορείς να τις προκαλέσεις.
Και άμα ήταν όπως τα λες δεν θα γινόταν ποτέ καμία επένδυση γιατί "ποιος ξέρει αν θα βγάλει τα λεφτά της".
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Συγκινητική η προσπάθεια σου να αποδομήσεις την έκθεση της βουλής. Το κάνουν και οι δικηγόροι στις δίκες στους αντίπαλους μάρτυρες. Όμως ήδη είναι γεγονός ότι 300 χιλιάδες νέοι έχουν μεταναστεύσει, ότι το ισοζύγιο γννήσεις-θάνατοι είναι πολύ περισσότερο αρνητικό από την περίοδο πριν την κρίση, ότι ακόμα και παιδικά θνησιμότητα αυξήθηκε για πρώτη φορά από το 1950.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 13:58 Τι πάει να πεί αυτό; Εγώ δεν ξέρω τι έφαγα χτές και τι θα φάω αύριο. Ποιοί είναι αυτοί οι "ειδικοί" που προβλέπουν με τόση ακρίβεια τι θα γίνει μέχρι το 2050;
Το κακό είναι ότι έχει ήδη προδιαγραφεί το μέλλον με τα πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060. Το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει υπέρ της αύξησης των γεννήσεων μέσω επιδομάτων και άλλων δημοσίων δαπανών. Στις τελευταίες να βάλουμε και την ύπαρξη παιδικών σταθμών που είναι πολλαπλασιαστικός παράγοντας της αύξησης του πληθυσμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 21 Οκτ 2018, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το οποίο θα κατέληγε στις τσέπες των Γερμανών.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:31Παρ' όλα αυτά 1 τρισεκατομμυριάκι θα άλλαζε λίγο τα δεδομένα. Σωστά;
Ήδη έχει καθοριστεί η περιοριστική πολιτική μέχρι το 2060 άρα η πρόβλεψη της μείωσης του πληθυσμού έχει γερή βάση. Προσωπικά βρίσκω και αισιόδοξη την μείωση μόνο κατά δυόμισι εκατομμύρια και ότι θα είναι μεγαλύτερη.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις λέμε σε βάθος δεκαετιών. Τουλάχιστον αυτές. Και αν κάποιοι μπορούν να το κάνουν αυτό να είσαι σίγουρος πως δεν θα έρθουν να το πούν σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:32Ε όχι ρε φίλε, παπαριές λες.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:28Τσαρλατάνοι...Highlander έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:25
Σίγουρα τα πάντα είναι εξαιρετικά ρευστά. ΟΙ δημογράφοι απλώς επεξεργάζονται τα υπάρχοντα δεδομένα και σου λένε τι θα γίνει σε χ χρονικό διάστημα αν αυτά διατηρηθούν ως έχουν. Αυτό εννοείται ότι δε σημαίνει ότι τα δεδομένα αυτά δε θα αλλάξουν, απλώς σου δίνεται μία εικόνα.
Και άμα ήταν όπως τα λες δεν θα γινόταν ποτέ καμία επένδυση γιατί "ποιος ξέρει αν θα βγάλει τα λεφτά της".
Οι "σύμμαχοι" μας μας κάνουν συστηματικό βρώμικο πόλεμο.
Οικονομικό πόλεμο.
Οικονομικό πόλεμο.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Dwarven Blacksmith
Ποιες πολιτικές εξελίξεις άνθρωπε μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έργο περιλαμβάνει προβολή πληθυσμού στο μέλλον. Οποιοδήποτε.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:37Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις λέμε σε βάθος δεκαετιών. Τουλάχιστον αυτές. Και αν κάποιοι μπορούν να το κάνουν αυτό να είσαι σίγουρος πως δεν θα έρθουν να το πούν σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:32Ε όχι ρε φίλε, παπαριές λες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω άμα το πήρες χαμπάρι, αλλά ακόμα και μετανάστες, που έχουν πάνω απο 20 χρόνια στην Ελλάδα, ξενιτεύονται. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κοινωνικά τοξικό τοπίο.Kostis έγραψε: 21 Οκτ 2018, 13:48 Θα μας αναπληρώσουν οι μεταναστες. Κανένας λόγος ανησυχίας.
Θα γίνουμε πολυπολιτισμικη χώρα όπως όλα τα προηγμένα κράτη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τι δεν καταλαβαίνεις; Για να κάνω οικογένεια εγώ μεθαύριο πρέπει να έχω ένα εισόδημα που να βγαίνω. Αν δεν βγαίνω δεν θα κάνω οικογένεια, ούτε και εσύ και ο πληθυσμός θα μειωθεί. Το αν θα έχω λεφτά έχει άμεση σχέση με μια σειρά από πράγματα. Κυρίως αν θα παλεύεται η οικονομία της χώρας μου. Οι πολιτικές, οι οικονομικές, οι τεχνολογικές, οι στρατιωτικές εξελίξεις επηρεάζουν ολα τα κράτη. και την χώρα μου. Αυτές είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να τις προβλέψεις. Οκ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:47Ποιες πολιτικές εξελίξεις άνθρωπε μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έργο περιλαμβάνει προβολή πληθυσμού στο μέλλον. Οποιοδήποτε.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:37Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις λέμε σε βάθος δεκαετιών. Τουλάχιστον αυτές. Και αν κάποιοι μπορούν να το κάνουν αυτό να είσαι σίγουρος πως δεν θα έρθουν να το πούν σε σένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:32
Ε όχι ρε φίλε, παπαριές λες.
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με στατιστική φίλε μου, είναι εμφανές.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:56Τι δεν καταλαβαίνεις; Για να κάνω οικογένεια εγώ μεθαύριο πρέπει να έχω ένα εισόδημα που να βγαίνω. Αν δεν βγαίνω δεν θα κάνω οικογένεια, ούτε και εσύ και ο πληθυσμός θα μειωθεί. Το αν θα έχω λεφτά έχει άμεση σχέση με μια σειρά από πράγματα. Κυρίως αν θα παλεύεται η οικονομία της χώρας μου. Οι πολιτικές, οι οικονομικές, οι τεχνολογικές, οι στρατιωτικές εξελίξεις επηρεάζουν ολα τα κράτη. και την χώρα μου. Αυτές είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να τις προβλέψεις. Οκ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:47Ποιες πολιτικές εξελίξεις άνθρωπε μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έργο περιλαμβάνει προβολή πληθυσμού στο μέλλον. Οποιοδήποτε.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:37
Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις πολιτικές εξελίξεις λέμε σε βάθος δεκαετιών. Τουλάχιστον αυτές. Και αν κάποιοι μπορούν να το κάνουν αυτό να είσαι σίγουρος πως δεν θα έρθουν να το πούν σε σένα.
Και το αν θα σπάσω το πόδι μου αύριο είναι σχεδόν αδύνατο να το προβλέψεις.
Το πόσοι θα σπάσουν το πόδι τους το 2018 όμως είναι πολύ εύκολο να το προβλέψεις.
Οι μεγάλοι αριθμοί κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.
Μμμ. Οκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:58Δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με στατιστική φίλε μου, είναι εμφανές.Cloud87 έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:56Τι δεν καταλαβαίνεις; Για να κάνω οικογένεια εγώ μεθαύριο πρέπει να έχω ένα εισόδημα που να βγαίνω. Αν δεν βγαίνω δεν θα κάνω οικογένεια, ούτε και εσύ και ο πληθυσμός θα μειωθεί. Το αν θα έχω λεφτά έχει άμεση σχέση με μια σειρά από πράγματα. Κυρίως αν θα παλεύεται η οικονομία της χώρας μου. Οι πολιτικές, οι οικονομικές, οι τεχνολογικές, οι στρατιωτικές εξελίξεις επηρεάζουν ολα τα κράτη. και την χώρα μου. Αυτές είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να τις προβλέψεις. Οκ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 14:47
Ποιες πολιτικές εξελίξεις άνθρωπε μου. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έργο περιλαμβάνει προβολή πληθυσμού στο μέλλον. Οποιοδήποτε.
Και το αν θα σπάσω το πόδι μου αύριο είναι σχεδόν αδύνατο να το προβλέψεις.
Το πόσοι θα σπάσουν το πόδι τους το 2018 όμως είναι πολύ εύκολο να το προβλέψεις.
Οι μεγάλοι αριθμοί κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Γενοκτονία είναι.
Εμείς φταίμε όμως που αφεθήκαμε να γίνουμε ευάλωτοι.
Εμείς φταίμε όμως που αφεθήκαμε να γίνουμε ευάλωτοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 29 Απαντήσεις