εγω δεν θα ξεκινησω τιποτε ... υπαρχουν κρατη και ανθρ ποι που θα πατησουν στις μαλακιες της ρητορικης φυλετικου μισους και θα το κανουνεDante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:03Όχι. Μπορείς να ξεκινήσεις γυρίσματαnostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:59Dante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:48
Όχι. Δεν αφορά την ιστορική πραγματικότητα, είναι ταινία.
αφου δεν αφορα την ιστορικη πραγματικοτητα δεν θα σε ενοχλησει μια ταινια με τον Χιτλερ ανθρωπιστη ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Εαν ηταν fantasy η κωμωδια η ταινια δεν θα με ενοχλουσε.nostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:59Dante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:48southern έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:47
τι και λοιπόν; δεν θα διαμαρτυρηθουμε για την διαστρεβλωση της ιστορικής πραγματικότητας; Η Κλεοπάτρα ήταν ελληνικής καταγωγής και λευκή .τέλεια και παύλα
αφου δεν αφορα την ιστορικη πραγματικοτητα δεν θα σε ενοχλησει μια ταινια με τον Χιτλερ ανθρωπιστη ...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dante Alighieri
Γιατί να μην το κάνουν; Ας το κάνουν κι όποιος θέλει αγοράζει.nostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:07εγω δεν θα ξεκινησω τιποτε ... υπαρχουν κρατη και ανθρ ποι που θα πατησουν στις μαλακιες της ρητορικης φυλετικου μισους και θα το κανουνεDante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:03Όχι. Μπορείς να ξεκινήσεις γυρίσματαnostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:59
αφου δεν αφορα την ιστορικη πραγματικοτητα δεν θα σε ενοχλησει μια ταινια με τον Χιτλερ ανθρωπιστη ...![]()
Hec est vipera versa in viscera genitricis
zteo έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:08Εαν ηταν fantasy η κωμωδια η ταινια δεν θα με ενοχλουσε.nostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:59Dante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:48
αφου δεν αφορα την ιστορικη πραγματικοτητα δεν θα σε ενοχλησει μια ταινια με τον Χιτλερ ανθρωπιστη ...
οχι για ιστορικη ταινια μιλαμε ...η μια αλλη με τον Σταλιν να ειναι παιδοφιλος
θα το κανουνε ... ειναι θεμα χρονουDante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:11Γιατί να μην το κάνουν; Ας το κάνουν κι όποιος θέλει αγοράζει.nostromos έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:07εγω δεν θα ξεκινησω τιποτε ... υπαρχουν κρατη και ανθρ ποι που θα πατησουν στις μαλακιες της ρητορικης φυλετικου μισους και θα το κανουνε
Στην παρακάτω ταινία (made in Greece) - που δύσκολα θα την βρείτε γιατί σατιρίζει τον Βαρδινογιάννη - κάντε ένα κόπο και στεφτείτε στη θέση του Χάρυ Κλίν τον Λένιν ή τον Μάο ή τον Στάλιν ή ακόμα και τον Ζαχαριάδη...
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Έκαναν πριν λίγα χρόνια τον Θάνατο του Στάλιν που ήταν τρελή σάτιραOANNHSEA έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:30 Στην παρακάτω ταινία (made in Greece) - που δύσκολα θα την βρείτε γιατί σατιρίζει τον Βαρδινογιάννη - κάντε ένα κόπο και στεφτείτε στη θέση του Χάρυ Κλίν τον Λένιν ή τον Μάο ή τον Στάλιν ή ακόμα και τον Ζαχαριάδη...
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βαριά σάτιρα και μάλιστα σάτιρα πάνω σε πραγματικά γεγονότα, γιατί το έχω δει, αλλά όχι γελοίο.Beria έγραψε: 16 Απρ 2023, 21:38 Έκαναν πριν λίγα χρόνια τον Θάνατο του Στάλιν που ήταν τρελή σάτιρα
Εδώ μιλάμε όμως για την γελοιότητα της αρκούδας...
.
Bellum omnium contra omnes
Παρουσιάζει τον ήρωα του Κόκκινου στρατού, τον Στρατάρχη Ζούκοφ ως ένα δειλό ανθρωπάκι
Το λες και γελοίο
Άσε που δείχνει πολύ άσχημη εικόνα για τον συνονόματό μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
talaipwros
NewModelArmy έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:04 Δραματική σειρά είναι. Δικαίωμα τους να την κάνουν μαυρη η Ινδιανα η Κινεζα. Μην το βλέπεις αν δεν γουστάρεις. Δεν εμποδίζει κανένας το Βεργινα tv ξερω εγω να κάνει τη δική της σειρά για την Κλεοπάτρα και να την παρουσιάζει σαν Ποντια Χριστιανη.
Χαλαρώστε!Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:22Για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Σενέκας έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:21Και? Καλλιτεχνική απόδοση είναι, όπως θέλουν την φαντάζονται. Ποιος είναι ο κριτής της ιστορικής ακρίβεια και γιατί πρέπει να παρέμβει ένα κυβερνητικό όργανο για να υπερασπιστεί την "ιστορική ακρίβεια" σε μια τυχαία τηλεοπτική παραγωγή?
Το έκαναν ήδη οι Αιγύπτιοι και έχουν ξεφτιλίσει την Σμίθαινα, να'ναι καλά οι άνθρωποι. Όλα καλά!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ξέχασες το πανυψηλοι...Αρίστος έγραψε: 13 Απρ 2023, 16:02
Λευκοι, ξανθοι και γαλανοματηδες ηταν οι Δαναοι που την εφεραν.
.
Παρατηρητής...
Dante Alighieri έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:48southern έγραψε: 16 Απρ 2023, 20:47τι και λοιπόν; δεν θα διαμαρτυρηθουμε για την διαστρεβλωση της ιστορικής πραγματικότητας; Η Κλεοπάτρα ήταν ελληνικής καταγωγής και λευκή .τέλεια και παύλα
Ήταν Ελληνίδα!Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:31Από που και ως που είναι πολιτιστική σου κληρονομιά μια Αιγύπτια βασίλισσα της Ρωμαϊκής εποχής;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 3 Απαντήσεις