1:36 τα χαράματα έμεινες ξύπνιος για να γράψεις και να την πεις σε κάποιον ανώνυμο που διαφωνείς. Αντί να κοιμάσαι ή έστω να πιάνεις το πισινό καμιάς Θεσσαλονικιάς εσύ είχες το άγχος να απαντήσεις. Μάντεψε ποιος χρειάζεται βοήθεια επαγγελματία.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2023, 01:36 Αλήθεια, νιώθεις τέτοιο κόμπλεξ για το χρώμα σου που για να νιώσεις καλύτερα θέλεις να βλέπεις τους πάντες γύρω σου μελαμψούς;![]()
Ίσως χρειάζεται να αναζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Δεν είναι κακό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
-
Εμπεδοκλής
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Και μαλιστα για να μας εξηγησει οτι ειναι λευκος.
Ως προς τα χαρακτηριστικά εννοείς; Γιατί ως προς το χρώμα είναι όντως λευκός, κατάλευκος, χασές πώς το λένε;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 20:33Λευκός δεν είναι. Πώς να το κάνουμε.Bic έγραψε: 13 Απρ 2023, 20:33Μα, αυτό σου λέω. Ότι για τον Χέλη δεν είναι θέμα φωτισμού.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 20:31
Ε, πώς να το κάνουμε. Και ο μελαμψός δεξιά έτσι και φωτιζόταν το ίδιο θα ήταν.
Και η φωτογραφία είναι κανονική, αμοντάριστη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Εμπεδοκλής
Λευκός ως προς τι; Ως προς τον Πακιστανό; Έναν Αιθίοπα; Έναν Αιγύπτιο; Έναν Σκωτσέζο; Ή τον ηθοποιό;Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:27Ως προς τα χαρακτηριστικά εννοείς; Γιατί ως προς το χρώμα είναι όντως λευκός, κατάλευκος, χασές πώς το λένε;
Δεν μπορώ άλλο με τα κόμπλεξ σας. Εσείς μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας και σαν λευκό Φινλανδό. Εδώ στη νευρική ανορεξία κοπέλες 30 κιλά βλέπουν τον εαυτό τους σαν 300 κιλά.
Τι λες μωρέ; Τι κόμπλεξ και λοιπές πίπες μου τσαμπουνάς; Διάβασες καν τι σου έγραψα ή απαντάς αυτόματα ό,τι σου κατέβει;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:36Λευκός ως προς τι; Ως προς τον Πακιστανό; Έναν Αιθίοπα; Έναν Αιγύπτιο; Έναν Σκωτσέζο; Ή τον ηθοποιό;Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:27Ως προς τα χαρακτηριστικά εννοείς; Γιατί ως προς το χρώμα είναι όντως λευκός, κατάλευκος, χασές πώς το λένε;
Δεν μπορώ άλλο με τα κόμπλεξ σας. Εσείς μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας και σαν λευκό Φινλανδό. Εδώ στη νευρική ανορεξία κοπέλες 30 κιλά βλέπουν τον εαυτό τους σαν 300 κιλά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Άλλος με κόμπλεξ χρώματος. Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί που είστε σκουρόδερμοι, δεν σημαίνει τίποτα.
Μουσική ακούω και ταυτόχρονα προσπαθώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ δηλαδή, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 10:081:36 τα χαράματα έμεινες ξύπνιος για να γράψεις και να την πεις σε κάποιον ανώνυμο που διαφωνείς. Αντί να κοιμάσαι ή έστω να πιάνεις το πισινό καμιάς Θεσσαλονικιάς εσύ είχες το άγχος να απαντήσεις. Μάντεψε ποιος χρειάζεται βοήθεια επαγγελματία.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2023, 01:36 Αλήθεια, νιώθεις τέτοιο κόμπλεξ για το χρώμα σου που για να νιώσεις καλύτερα θέλεις να βλέπεις τους πάντες γύρω σου μελαμψούς;![]()
Ίσως χρειάζεται να αναζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Δεν είναι κακό.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aπ'οτι είδα στη facebook σελίδα του Netflix πέφτει μεγάλο κράξιμο απο πολίτες του Δυτικου κόσμου.
-
Εμπεδοκλής
Αποκλείεται. Εσύ είσαι επαγγελματίας σε όλα. Ξέρεις τα πάντα.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:10Άλλος με κόμπλεξ χρώματος. Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί που είστε σκουρόδερμοι, δεν σημαίνει τίποτα.
Μουσική ακούω και ταυτόχρονα προσπαθώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ δηλαδή, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 10:081:36 τα χαράματα έμεινες ξύπνιος για να γράψεις και να την πεις σε κάποιον ανώνυμο που διαφωνείς. Αντί να κοιμάσαι ή έστω να πιάνεις το πισινό καμιάς Θεσσαλονικιάς εσύ είχες το άγχος να απαντήσεις. Μάντεψε ποιος χρειάζεται βοήθεια επαγγελματία.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2023, 01:36 Αλήθεια, νιώθεις τέτοιο κόμπλεξ για το χρώμα σου που για να νιώσεις καλύτερα θέλεις να βλέπεις τους πάντες γύρω σου μελαμψούς;![]()
Ίσως χρειάζεται να αναζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Δεν είναι κακό.![]()
-
Εμπεδοκλής
Ε συγνώμη. Δε μοιάζετε με τους βορεοευρωπαίους. Οκ μπορεί να είπε ο Καραμανλής ότι ανήκουμε στην Ευρώπη αλλά μοιάζουμε με παλαιστίνιο ή Τούρκο επενδυτή. Κρίμα. Από την άλλη υπάρχει και η λύση μάικλ τζάκσον αλλά κοστίζει.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:44Τι λες μωρέ; Τι κόμπλεξ και λοιπές πίπες μου τσαμπουνάς; Διάβασες καν τι σου έγραψα ή απαντάς αυτόματα ό,τι σου κατέβει;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:36Λευκός ως προς τι; Ως προς τον Πακιστανό; Έναν Αιθίοπα; Έναν Αιγύπτιο; Έναν Σκωτσέζο; Ή τον ηθοποιό;Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:27
Ως προς τα χαρακτηριστικά εννοείς; Γιατί ως προς το χρώμα είναι όντως λευκός, κατάλευκος, χασές πώς το λένε;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- hellegennes
Καταλαβαίνω ότι έχεις κόμπλεξ που είσαι σκουρόδερμος και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η σκέψη ότι οι Έλληνες γενικά είναι σκουρόδερμοι για να μην νιώθεις άσχημα, αλλά δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Είναι σοβαρό πρόβλημα να σκέφτεσαι έτσι.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:24 Ε συγνώμη. Δε μοιάζετε με τους βορεοευρωπαίους. Οκ μπορεί να είπε ο Καραμανλής ότι ανήκουμε στην Ευρώπη αλλά μοιάζουμε με παλαιστίνιο ή Τούρκο επενδυτή. Κρίμα. Από την άλλη υπάρχει και η λύση μάικλ τζάκσον αλλά κοστίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Γιατι ποιος ειπε πως οι Ελληνες μοιαζουνε με βορειοευρωπαιους;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:24Ε συγνώμη. Δε μοιάζετε με τους βορεοευρωπαίους. Οκ μπορεί να είπε ο Καραμανλής ότι ανήκουμε στην Ευρώπη αλλά μοιάζουμε με παλαιστίνιο ή Τούρκο επενδυτή. Κρίμα. Από την άλλη υπάρχει και η λύση μάικλ τζάκσον αλλά κοστίζει.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:44Τι λες μωρέ; Τι κόμπλεξ και λοιπές πίπες μου τσαμπουνάς; Διάβασες καν τι σου έγραψα ή απαντάς αυτόματα ό,τι σου κατέβει;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:36
Λευκός ως προς τι; Ως προς τον Πακιστανό; Έναν Αιθίοπα; Έναν Αιγύπτιο; Έναν Σκωτσέζο; Ή τον ηθοποιό;
-
Εμπεδοκλής
Είτε η Σκωτία είναι στη Μεσόγειο, είτε ο ελληγενής γράφει πίπες. Και επειδή το δεύτερο αποκλείεται, να σε ενημερώσω ότι η γεωγραφία άλλαξε.Αλιόσα έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:31Γιατι ποιος ειπε πως οι Ελληνες μοιαζουνε με βορειοευρωπαιους;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:24Ε συγνώμη. Δε μοιάζετε με τους βορεοευρωπαίους. Οκ μπορεί να είπε ο Καραμανλής ότι ανήκουμε στην Ευρώπη αλλά μοιάζουμε με παλαιστίνιο ή Τούρκο επενδυτή. Κρίμα. Από την άλλη υπάρχει και η λύση μάικλ τζάκσον αλλά κοστίζει.Bic έγραψε: 15 Απρ 2023, 13:44
Τι λες μωρέ; Τι κόμπλεξ και λοιπές πίπες μου τσαμπουνάς; Διάβασες καν τι σου έγραψα ή απαντάς αυτόματα ό,τι σου κατέβει;οι Ελληνες μοιαζουνε με αλλους ευρωπαικους λαους που ζουνε στις ακτές της Μεσογείου.
-
Εμπεδοκλής
Εμείς η σκουρόχρωμοι της Μεσογείου λέγεται ότι έχουμε και μεγαλύτερη ψωλή. Όπως επίσης ότι έχουμε επικρατώντα χρωμοσώματα Οπότε δεν ανησυχώ. Εσύ καλού κακού πήγαινε μετά από το λν ψυχολόγο και για τεστ dna.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:30Καταλαβαίνω ότι έχεις κόμπλεξ που είσαι σκουρόδερμος και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η σκέψη ότι οι Έλληνες γενικά είναι σκουρόδερμοι για να μην νιώθεις άσχημα, αλλά δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Είναι σοβαρό πρόβλημα να σκέφτεσαι έτσι.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Απρ 2023, 14:24 Ε συγνώμη. Δε μοιάζετε με τους βορεοευρωπαίους. Οκ μπορεί να είπε ο Καραμανλής ότι ανήκουμε στην Ευρώπη αλλά μοιάζουμε με παλαιστίνιο ή Τούρκο επενδυτή. Κρίμα. Από την άλλη υπάρχει και η λύση μάικλ τζάκσον αλλά κοστίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 3 Απαντήσεις