!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως να καταργήσουμε τις καμπάνες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Μήπως να καταργήσουμε τις καμπάνες;
lonelyrider έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:06Καμία δεκαριά γιαγιες είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα πάνε στους ναούς σήμερα?Εκτωρ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:01 Δεν πάει άλλο. Ειδικά σήμερα μου'χουν σπάσει τ'αρχίδια.
Στοιχηματίζω ότι τους περισσότερους τους ενοχλούν. Αξίζει να κρατάμε αυτή τη συνήθεια για να μη στεναχωρηθούν καμιά δεκαριά γιαγιάδες;
Τι λέτε να κάνουμε; Να μαζέψουμε υπογραφές; Να προσπαθήσω ν'απευθυνθώ στον τοπικό βουλευτή της περιοχής μου να του ζητήσω να το προτείνει στο Κοινοβούλιο;

Ν'απευθυνθώ στον βουλευτή της περιοχής μου να ζητήσω να προτείνει νομοσχέδιο στη Βουλή;gassim έγραψε: 14 Απρ 2023, 20:17Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Ξέρω περιπτωση που έγινε μήνυση, το δικαστήριο κερδήθηκε και οι καμπάνες συνέχισαν να βαράνε.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
ένα free app και να βαράνε οι καμπάνες στο κινητό σου. Όλα εγώ πχιά;
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις
- 2931 Προβολές