!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήπως να καταργήσουμε τις καμπάνες;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καρολίνα

Re: Μήπως να καταργήσουμε τις καμπάνες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

taliban έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:07 Μήπως να καταργήσουμε τον Έκτορα ;
:smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

lonelyrider έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:06
Εκτωρ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:01 Δεν πάει άλλο. Ειδικά σήμερα μου'χουν σπάσει τ'αρχίδια.

Στοιχηματίζω ότι τους περισσότερους τους ενοχλούν. Αξίζει να κρατάμε αυτή τη συνήθεια για να μη στεναχωρηθούν καμιά δεκαριά γιαγιάδες;

Τι λέτε να κάνουμε; Να μαζέψουμε υπογραφές; Να προσπαθήσω ν'απευθυνθώ στον τοπικό βουλευτή της περιοχής μου να του ζητήσω να το προτείνει στο Κοινοβούλιο;
Καμία δεκαριά γιαγιες είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα πάνε στους ναούς σήμερα?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ »

gassim έγραψε: 14 Απρ 2023, 20:17
Εκτωρ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:13
gassim έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:10 Καλά σήμερα είναι ειδική ημέρα που είναι μια φορά τον χρόνο αλλά υπάρχουν κάτι εκκλησίες με ηλεκτρικές καμπάνες σε πάρα πολύ μεγάλη ένταση, που βαράνε καθημερινά και αν μένεις κοντά είναι όντως ενοχλητικές
Οπότε τι κάνουμε γι'αυτό;
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Ξέρω περιπτωση που έγινε μήνυση, το δικαστήριο κερδήθηκε και οι καμπάνες συνέχισαν να βαράνε.
Ν'απευθυνθώ στον βουλευτή της περιοχής μου να ζητήσω να προτείνει νομοσχέδιο στη Βουλή;
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

ένα free app και να βαράνε οι καμπάνες στο κινητό σου. Όλα εγώ πχιά;
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”