!!! DEVELOPMENT MODE !!!

52 Χρόνη πυρπόλησε τον άντρα της!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: 52 Χρόνη πυρπόλησε τον άντρα της!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

δεν πιστεύω να παίζουν πολλές γυναίκες κάτω των 40 που να μην έχουν βγάλει έστω ένα ΕΠΑΛ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:11
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:08 Οι περισσότερες είμαστε αγωνιστριες και πατάμε στα δικά μας πόδια.
Καλά, αυτό είναι πασιφανές.

Καλό βόλι στους φεμ αγώνες. :lol:
Να είσαι καλά ΓΑΛΗ μου και να ξέρεις πάντα υπάρχει χώρος για μια ακόμη.
Εγώ έχω αμιγώς αντρική νοοτροπία στο δούναι και λαβείν, γλυκειά μου.

Σε όλα τα επίπεδα.

Όταν οι φεμ που παίζουν με ψιλοπαπάρες/ψιλοινσέλ/ψιλοινσέλ/ψιλοπατριάρχες τα ξεπεράσουν, τότε θα αντιληφθούν το τι σημαίνει αποδοχή της πατριαρχίας.

Τους τυπάκους που τσιμπάνε σ' αυτό το πλαίσιο, σαφώς και δεν τους θεωρώ πατριάρχες.

Τους ρίαλ σταφ θα τους τιμήσω, οι υπόλοιποι στην καλύτερη παίζουν στο πλαίσιο της κουταβικής ζωοφιλίας. Είναι γλυκύτατα και ιδιαιτέρως εύκολα στη χειραγώγηση τα κουταβάκια, το σωστό να λέγεται. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:11

Καλά, αυτό είναι πασιφανές.

Καλό βόλι στους φεμ αγώνες. :lol:

Σε όλα τα επίπεδα.

Όταν οι φεμ που παίζουν με ψιλοπαπάρες/ψιλοινσέλ/ψιλοινσέλ/ψιλοπατριάρχες τα ξεπεράσουν, τότε θα αντιληφθούν το τι σημαίνει αποδοχή της πατριαρχίας.

Τους τυπάκους που τσιμπάνε σ' αυτό το πλαίσιο, σαφώς και δεν τους θεωρώ πατριάρχες.

Τους ρίαλ σταφ θα τους τιμήσω, οι υπόλοιποι στην καλύτερη παίζουν στο πλαίσιο της κουταβικής ζωοφιλίας. Είναι γλυκύτατα τα κουταβάκια, το σωστό να λέγεται. :lol:

Αυτό το ότι έχεις αντρική νοοτροπία το έχεις ξαναπεί πολλές φορές. Υποθέτω θεωρείς ανώτερη την αντρική νοοτροπία. Τι είναι αντρική νοοτροπία βέβαια δεν ξέρω, αλλά μάλλον βαφτιζεις αντρική νοοτροπία την παριαρχική. Την οποία θεωρείς ότι έχεις ως άντρας και όχι ως γυναίκα μέσα σε πατριαρχικό πλαίσιο.
Α καλάααα, μάλλον ο κουτάβος της πατριαρχιας είσαι εσύ ΓΑΛΗ μου :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:28

Σε όλα τα επίπεδα.

Τους ρίαλ σταφ θα τους τιμήσω, οι υπόλοιποι στην καλύτερη παίζουν στο πλαίσιο της κουταβικής ζωοφιλίας. Είναι γλυκύτατα τα κουταβάκια, το σωστό να λέγεται. :lol:

Αυτό το ότι έχεις αντρική νοοτροπία το έχεις ξαναπεί πολλές φορές. Υποθέτω θεωρείς ανώτερη την αντρική νοοτροπία. Τι είναι αντρική νοοτροπία βέβαια δεν ξέρω, αλλά μάλλον βαφτιζεις αντρική νοοτροπία την παριαρχική. Την οποία θεωρείς ότι έχεις ως άντρας και όχι ως γυναίκα μέσα σε πατριαρχικό πλαίσιο.
Α καλάααα, μάλλον ο κουτάβος της πατριαρχιας είσαι εσύ ΓΑΛΗ μου :lol:
Θεωρώ ανώτερη την οποιαδήποτε αντρική ή γυναικεία νοοτροπία μπορεί να ανταπεξέλθει στις ευθύνες που επιλέγει, χωρίς να βασίζεται σε κλισεδιές που τη βολεύουν.

Τα υπόλοιπα, θα θεωρώ ως αρσενική ή θηλυκή βωμολοχία για παρλαπίπες ανεξαρτήτως φύλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Απρ 2023, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 18:05 μιας και οι γυναίκες δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άντρες.
Και επειδή δεν θα βαρεθώ ποτέ να το λέω, οι γυναίκες πράγματι δεν είχαν ΙΔΙΩΣ την ευκαιρία να στρατευθούν, κι έτσι (για να περιοριστώ στη γενιά μου, που υπηρέτησα 28 μήνες φορσέ γιατί έτσι) κάτι σαν κι εμένα έμειναν εκτός πεδίου εργασίας για τόσο χρόνο τη στιγμή που οι φίλες και γνωστές συμφοιτήτριές μου μετρούσαν ήδη 28 μήνες προϋπηρεσία :o
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:38
Θεωρώ ανώτερη την οποιαδήποτε αντρική ή γυναικεία νοοτροπία μπορεί να ανταπεξέλθει στις ευθύνες που επιλέγει, χωρίς να βασίζεται σε κλισεδιές που τη βολεύουν.

Τα υπόλοιπα, θα θεωρώ ως αρσενική ή θηλυκή βωμολοχία για παρλαπίπες ανεξαρτήτως φύλου.
Εγώ βλέπω μια γυναίκα διαρκώς να λέει ότι έχει αντρική νοοτροπία. Υποθέτω θεωρείς τις γυναίκες κάτι κατώτερο. Έλα μου όμως που είσαι γυναίκα. Αλλά ξέχασα εσύ έχεις αντρική νοοτροπία είσαι ισάξια με τους άντρες. Κουταβος της πατριαρχιας κανονικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:39
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 18:05 μιας και οι γυναίκες δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άντρες.
Και επειδή δεν θα βαρεθώ ποτέ να το λέω, οι γυναίκες πράγματι δεν είχαν ΙΔΙΩΣ την ευκαιρία να στρατευθούν, κι έτσι (για να περιοριστώ στη γενιά μου, που υπηρέτησα 28 μήνες φορσέ γιατί έτσι) κάτι σαν κι εμένα έμειναν εκτός πεδίου εργασίας για τόσο χρόνο τη στιγμή που οι φίλες και γνωστές συμφοιτήτριές μου μετρούσαν ήδη 28 μήνες προϋπηρεσία :o
Επ' ευκαιρία ΠΑΓΧΡΗΣΤΕ, προσωπικώς σε θεωρώ σοβαρό αρσενικό, της γενιάς σου και όχι μόνον.

Το αν μετράει ή όχι, δεν έχει σημασία. Προσωπική άποψη εκφράζω και είμαι τέρμα ξεροκέφαλη στις προσωπικές μου απόψεις. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Απρ 2023, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:43Υποθέτω θεωρείς τις γυναίκες κάτι κατώτερο.
Ακριβώς γι΄αυτό σε θεωρώ χύμα έκδοση της θηλυκής αξιολόγησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Φαντάσου και με 28 μήνες περισσότερη προϋπηρεσία οι γυναίκες και πάλι οι άντρες να καταλαμβάνουν περισσότερες θέσεις διευθυντικές, θέσεις ευθύνης και καλύτερους μισθούς. Συν ότι τα χρόνια στρατού υπολογίζονται στη σύνταξη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:47
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:43Υποθέτω θεωρείς τις γυναίκες κάτι κατώτερο.
Ακριβώς γι΄αυτό σε θεωρώ χύμα έκδοση της θηλυκής αξιολόγησης.
Είναι που είμαι γυναίκα με γυναικεία νοοτροπία βρε. Εσύ έχεις την καθαρότητα της αντρικής νοοτροπίας να σε κάνει να υπερέχεις.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:48
Φαντάσου και με 28 μήνες περισσότερη προϋπηρεσία οι γυναίκες και πάλι οι άντρες να καταλαμβάνουν περισσότερες θέσεις διευθυντικές, θέσεις ευθύνης και καλύτερους μισθούς. Συν ότι τα χρόνια στρατού υπολογίζονται στη σύνταξη.
Τα εξαγοράζεις (με πολύ υψηλό κόστος, τόσο που δεν συμφέρει)

Δεν υπολογίζονται έτσι, δώρο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Beria έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:51
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:48

Τα εξαγοράζεις (με πολύ υψηλό κόστος, τόσο που δεν συμφέρει)

Δεν υπολογίζονται έτσι, δώρο
Έστω. Οι γυναίκες από την άλλη δεν έχουν τέτοια δικαιώματα. Αν πχ είναι 28 μήνες άνεργες ή κάνουν παιδιά και μείνουν σπίτι να τα μεγαλώσουν.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 17:15
Kauldron έγραψε: 14 Απρ 2023, 17:01
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 16:45

Πέρναγες από κει;
Μπορεί και να πέρναγα.
Είχαν δεμένα μάτια. Δεν ήξεραν είσαι εσύ.
Τα μάτια δεν έχουν πρόβλημα, ο εγκέφαλός τους δε λειτουργεί.
Μάλλον τον αφαίρεσαν, γιατί είναι αρσενικός. Τον αντικατέστησαν με την εγκεφάλα. Οι μαλακισμένες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:58
Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 17:15
Kauldron έγραψε: 14 Απρ 2023, 17:01

Μπορεί και να πέρναγα.
Είχαν δεμένα μάτια. Δεν ήξεραν είσαι εσύ.
Τα μάτια δεν έχουν πρόβλημα, ο εγκέφαλός τους δε λειτουργεί.
Μάλλον τον αφαίρεσαν, γιατί είναι αρσενικός. Τον αντικατέστησαν με την εγκεφάλα. Οι μαλακισμένες.
Σου εξήγησα πιο πάνω. Δεν στοχοποιεί όλους τους άντρες. Στοχοποιεί την πατριαρχεία ως αιτία για την βια έναντι των γυναικών. Α και δεν αναφερει πουθενά το αντρικό φύλο ως φύλο για τρώγεστε με τα ρούχα σας οι αντρηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 14 Απρ 2023, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Naida έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:53 Έστω. Οι γυναίκες από την άλλη δεν έχουν τέτοια δικαιώματα. Αν πχ είναι 28 μήνες άνεργες ή κάνουν παιδιά και μείνουν σπίτι να τα μεγαλώσουν.
Προσωπικά δεν απορώ καθόλου που συγχέεις ενεπιγνώστως την ενδεχομενικότητα με την πραγματικότητα :g030:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”