Αν καταφέρεις να επιδικαστούν τόσα, ναι. Αν θα καταφέρουν να σου τα δώσουν δεν ξέρω, αλλά δεν είναι αυτή η συζήτησή μας. Σίγουρα πάντως είναι πιο εύκολο από αναλήψεις που έγιναν με fishing από τρίτες χώρες.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:56Είναι δυνατόν να σου δώσουν όσα σου έκλεψαν;hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:52Σε αυτές τις περιπτώσεις, με τις συνηθισμένες νομικές διαδικασίες. Αγωγή, μαρτυρίες, καταθέσεις, ό,τι αποδείξεις υπάρχουν. Δεν θα κάτσουν να σου δώσουν πίσω το χαρτονόμισμα με τον ίδιο σειριακό αριθμό που σου έκλεψαν. Έλεος κιόλας, δηλαδή.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:31 Πώς θα πάρεις όμως τα κλεμμένα σου χαρτονομίσματα δεν μας λες, όταν αυτοί που πιάστηκαν έχουν κλέψει 100.000 και βρέθηκαν να έχουν 20.000
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η επικίνδυνη εξάρτηση από το πλαστικό χρήμα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Η επικίνδυνη εξάρτηση από το πλαστικό χρήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μετά από ξέρω γω πόσες ανταλλαγές μηνυμάτων, ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς είναι η συζήτησή μας, ότι και καλά είναι πιό πιθανόν να πάρεις πίσω λεφτά έναντι χαρτονομισμάτων που σου έκλεψαν παρά να ακυρώσεις μία κακόβουλη συναλλαγή, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Φυσικά, και τα δύο είναι δύσκολες περιπτώσεις.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:20Αν καταφέρεις να επιδικαστούν τόσα, ναι. Αν θα καταφέρουν να σου τα δώσουν δεν ξέρω, αλλά δεν είναι αυτή η συζήτησή μας. Σίγουρα πάντως είναι πιο εύκολο από αναλήψεις που έγιναν με fishing από τρίτες χώρες.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:56Είναι δυνατόν να σου δώσουν όσα σου έκλεψαν;hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:52 Σε αυτές τις περιπτώσεις, με τις συνηθισμένες νομικές διαδικασίες. Αγωγή, μαρτυρίες, καταθέσεις, ό,τι αποδείξεις υπάρχουν. Δεν θα κάτσουν να σου δώσουν πίσω το χαρτονόμισμα με τον ίδιο σειριακό αριθμό που σου έκλεψαν. Έλεος κιόλας, δηλαδή.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ όποτε πάω στο ΑΤΜ δεν μου κρατάει προμήθεια. Κάνω κάτι λάθος;nemo έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:10παρε ενα δεκαρικο και αρχισε να κανεις συναλλαγες αλλα καπου θα σημειωνεις την προμηθεια της τραπεζαςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:58Αυτό από πού προκύπτει;nemo έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:55 δεν καταλαβαινω τους εξυπνους ηλιθιους που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το πλαστικο χρημα ειναι εξαρτηση ειναι ψηφιακο χρημα
και πληθωριστικο που εγινε μονο και μονο για να κερδιζουν οι τραπεζες και για να δινουν μια πλασματικη εικονας αναπτυξης στους ηλιθιους
πολιτες ..επισης ειναι ενας αμεσος εξαναγκασμος και για αλλα πραγματα
Πόσες φορές σου έτυχε να κάνεις ανάληψη από ατμ και να σου βγάλει καραμέλες;
οταν θα συμπληρωσεις τα δεκα ευρω για την προμηθεια στειλε μου μηνυμα να το ξανασυζητησουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 13 Απρ 2023, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Μα ΔΕΝ είναι 3%. Διαίρεσες τον τζίρο ενός μέρους των μεγάλων εταιρειών (των 100 μεγαλύτερων) με το σύνολο των φόρων από εταιρείες, όπου φυσικά εμπεριέχονται ΟΛΕΣ οι εταιρείες.foscilis έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:04 Ναι ρε μαλακα εκανα μια απλη διαιρεση γιατι οπως σου ειπα αν εχουν κερδος 10% ειναι λογικο ο φορος να ειναι περιπου 3%, ποσο θες να πληρωνουν, 50?
Ας πούμε, ο Σκλαβενίτης την τελευταία 5ετία πλήρωσε σε φόρους λιγότερο από το 0,2% του τζίρου του. Βασικά όλα τα ΣΜ λιγότερο από 1% πληρώνουν, περίπου 0,5%-0,7%.
Επίσης ΚΑΙ το μισθολογικό κόστος είναι αναλογικά μεγαλύτερο για μια μικρή εταιρεία. Οι μεγάλες εταιρείες έχουν λιγότερους υπαλλήλους ανά μονάδα τζίρου. Γι' αυτό είπα ότι είναι άκυρο αυτό που είπες για τον ΦΜΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποιό είναι το αληθινό χρήμα; Ολα fiat money είναι.nemo έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:14εσυ και εγω δεν θα ζουμε να δουμε πως λειτουργει το συστημα οταν θα σταματησει εντελως η χρηση του αληθινού χρηματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:07Ναι θα μας στερήσουν τη φοβερή ελευθερία που έχουμε να σχολιάσουμε το σερβαιβορ.nemo έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:55 δεν καταλαβαινω τους εξυπνους ηλιθιους που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το πλαστικο χρημα ειναι εξαρτηση ειναι ψηφιακο χρημα
και πληθωριστικο που εγινε μονο και μονο για να κερδιζουν οι τραπεζες και για να δινουν μια πλασματικη εικονας αναπτυξης στους ηλιθιους
πολιτες ..επισης ειναι ενας αμεσος εξαναγκασμος και για αλλα πραγματα
οποτε σταματω εδω
1.
Ενώ πόσο έπρεπε να πήρώνει;hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:25Μα ΔΕΝ είναι 3%. Διαίρεσες τον τζίρο ενός μέρους των μεγάλων εταιρειών (των 100 μεγαλύτερων) με το σύνολο των φόρων από εταιρείες, όπου φυσικά εμπεριέχονται ΟΛΕΣ οι εταιρείες.foscilis έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:04 Ναι ρε μαλακα εκανα μια απλη διαιρεση γιατι οπως σου ειπα αν εχουν κερδος 10% ειναι λογικο ο φορος να ειναι περιπου 3%, ποσο θες να πληρωνουν, 50?
Ας πούμε, ο Σκλαβενίτης την τελευταία 5ετία πλήρωσε σε φόρους λιγότερο από το 0,2% του τζίρου του. Βασικά όλα τα ΣΜ λιγότερο από 1% πληρώνουν, περίπου 0,5%-0,7%.
Αυτό δεν σημαίνει και ότι οι μικροί πληρώνουν αναλογικά περισσότερο ΦΜΥ. Εξαρτάται από τους μισθούς που δίνουν οι μεν και οι δε.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:25Επίσης ΚΑΙ το μισθολογικό κόστος είναι αναλογικά μεγαλύτερο για μια μικρή εταιρεία. Οι μεγάλες εταιρείες έχουν λιγότερους υπαλλήλους ανά μονάδα τζίρου. Γι' αυτό είπα ότι είναι άκυρο αυτό που είπες για τον ΦΜΥ.
1.
- hellegennes
Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα στον Σκλαβενίτη, αλλά είναι δεδομένο ότι παίζουν ένα μάτσο τρόποι απόκρυψης, που είναι αυτό που συζητάμε απ' την αρχή, γιατί δεν γίνεται μια τεράστια αλυσίδα με μονοπωλιακού τύπου έλεγχο στην αγορά να έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους από μια μικροσκοπική εταιρεία, όσα παραπάνω λειτουργικά έξοδα κι αν έχει. Μιλάμε για καθαρό δηλωμένο κέρδος.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:15 Φυσικά, άνετα μπορεί κι'εδώ να πεί κάποιος ότι όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Σκλαβενίτης κρύβει τα κέρδη του, αλλά δεν έχω τα στοιχεία διαθέσιμα γιά να το αποδείξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί κόλλησες στον ΦΜΥ; Το συνολικό μισθολογικό κόστος δεν βολεύει στην συζήτηση;Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:30 Αυτό δεν σημαίνει και ότι οι μικροί πληρώνουν αναλογικά περισσότερο ΦΜΥ. Εξαρτάται από τους μισθούς που δίνουν οι μεν και οι δε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί γιά τον ΦΜΥ μίλησε ο foscilis. Εσύ γύρισες το θέμα στο μισθολογικό κόστος, άγνωστο γιά ποιόν λόγο.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:32Γιατί κόλλησες στον ΦΜΥ; Το συνολικό μισθολογικό κόστος δεν βολεύει στην συζήτηση;Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:30 Αυτό δεν σημαίνει και ότι οι μικροί πληρώνουν αναλογικά περισσότερο ΦΜΥ. Εξαρτάται από τους μισθούς που δίνουν οι μεν και οι δε.
1.
Γιατί τον Σκλαβενίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιό είναι το κέρδος σαν ποσοστό του τζίρου, καθώς τον τζίρο μπορεί να τον αυξήσει πολύ αν τα καταφέρει να γυρίζει τα αποθέματα σε πολύ σύντομο χρόνο. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι το ποσοστό του κέρδους επί των ιδίων κεφαλαίων. Και αυτό είναι μετά φόρων 61.081/162.165 = 37,7% που είναι όχι μόνο καλό, αλλά εντυπωσιακό.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:31Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα στον Σκλαβενίτη, αλλά είναι δεδομένο ότι παίζουν ένα μάτσο τρόποι απόκρυψης, που είναι αυτό που συζητάμε απ' την αρχή, γιατί δεν γίνεται μια τεράστια αλυσίδα με μονοπωλιακού τύπου έλεγχο στην αγορά να έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους από μια μικροσκοπική εταιρεία, όσα παραπάνω λειτουργικά έξοδα κι αν έχει. Μιλάμε για καθαρό δηλωμένο κέρδος.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:15 Φυσικά, άνετα μπορεί κι'εδώ να πεί κάποιος ότι όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Σκλαβενίτης κρύβει τα κέρδη του, αλλά δεν έχω τα στοιχεία διαθέσιμα γιά να το αποδείξω.
1.
- hellegennes
Ε, ναι, αφού δεν πληρώνει φόρους εντυπωσιακό θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να προσθέσω ότι αυτό είναι τελείως άκυρο. Πρώτον γιατί είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο πολύ βραχυπρόθεσμα, δεύτερον γιατί ο δείκτης κέρδους/τζίρου θα συνεχίσει να είναι ίδιος, άσχετα της ταχύτητας κίνησης. Αυτό που επηρεάζεται είναι ο δείκτης κέρδους/αγορών.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:41 Γιατί τον Σκλαβενίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιό είναι το κέρδος σαν ποσοστό του τζίρου, καθώς τον τζίρο μπορεί να τον αυξήσει πολύ αν τα καταφέρει να γυρίζει τα αποθέματα σε πολύ σύντομο χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Εν τω μεταξύ οι ίδιες οι τράπεζες υποστηρίζουν το μαύρο χρήμα αφού για παράδειγμα, για δάνειο για αγορά ή επισκευή σπιτιού δε σου ζητούν τις αποδείξεις πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων αλλά ένα απλό κοστολόγιο...
Θα έκλεγαν με μαύρο δάκρυ οι εργολάβοι έτσι και ήταν αναγκασμένοι να προσκομίσουν αποδείξεις για τη δανειοδότηση...
Θα έκλεγαν με μαύρο δάκρυ οι εργολάβοι έτσι και ήταν αναγκασμένοι να προσκομίσουν αποδείξεις για τη δανειοδότηση...
Eν τω μεταξύ, ο Σκλαβενίτης πλήρωσε το 2021 φόρους 34,0% επί των κερδών, αλλά εσύ ξέρεις ότι δεν πληρώνει, αλλά δυστυχώς δεν έχεις διαθέσιμα τα στοιχεία γιά να το αποδείξεις.
1.
Δεν καταλαβαίνεις ότι ο δείκτης κέρδους/τζίρου είναι αδιάφορο το πόσο χαμηλός είναι. Μπορεί να τον κάνει πολύ χαμηλό γιά να παίρνει μερίδιο αγοράς. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο δείκτης κέρδη/ίδια κεφάλαια, γιατί αυτός δείχνει αν συμφέρει να επενδύσεις τα λεφτά σου στο σούπερ μάρκετ, ή να πάρεις ομόλογα, ή να κάνεις άλλη δουλειά.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:57Να προσθέσω ότι αυτό είναι τελείως άκυρο. Πρώτον γιατί είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο πολύ βραχυπρόθεσμα, δεύτερον γιατί ο δείκτης κέρδους/τζίρου θα συνεχίσει να είναι ίδιος, άσχετα της ταχύτητας κίνησης. Αυτό που επηρεάζεται είναι ο δείκτης κέρδους/αγορών.Leporello έγραψε: 13 Απρ 2023, 19:41 Γιατί τον Σκλαβενίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιό είναι το κέρδος σαν ποσοστό του τζίρου, καθώς τον τζίρο μπορεί να τον αυξήσει πολύ αν τα καταφέρει να γυρίζει τα αποθέματα σε πολύ σύντομο χρόνο.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-
- 2 Απαντήσεις