Δε ξέρεις τί σου γίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:40Να ντραπώ ποιους;
Τους τύπους που αν τους κάνουν λοβοτομή θα ανέβει το αϊκιού τους 1Ο μονάδες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητέρα θύματος στα Τέμπη ζητά τις υπογραφές μας για να ζητήσουμε ν' αρθεί η βουλευτική και Πρωθυπουργική ασυλία
Re: Μητέρα θύματος στα Τέμπη ζητά τις υπογραφές μας για να ζητήσουμε ν' αρθεί η βουλευτική και Πρωθυπουργική ασυλία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Μητέρα θύματος στα Τέμπη ζητά τις υπογραφές μας για να ζητήσουμε ν' αρθεί η βουλευτική και Πρωθυπουργική ασυλία
Ξανά εδώ:
Πώς, για ποιό λόγο, φυσικά δε μας το λένε.
Βάζω το βίντεο, χωρίς σχόλια, και για τη ΓΑΛΗ και τον Όττο, είμαι το "κοράκι".
Πώς, για ποιό λόγο, φυσικά δε μας το λένε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:58Ενώ εσύ πήγες. Πέραν του ότι έχω πολύ καλύτερη πληροφόρηση (ειδικά σε τέτοια θέματα) από σένα, βρίσκομαι σε κεντρικότατο σημείο του Πειραιά κάθε μέρα.
Βλέπω ασθενοφόρα να περνάνε (μη ιδιωτικά). Αν ήταν μόνο ένα θα έπρεπε να τρέχει με 300χλμ για να προλαβαίνω να το βλέπω τόσες φορές.
Οι ιδιοι οι εργαζομενοι του ΕΚΑΒ εβγαλαν ανακοινωση και μετα τους υποστηριξε το Εργατουπαλληλικο Κεντρο.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
δεν ξέρω. η κυρά μας η Γαλή που χει τόσον αέρα να μας πει από πού τον πήρε.Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:44Και τι ορίζεται ως φοβερό;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:43όταν διαρκώς γράφεις από το ψηλότερο σκαλί κοιτώντας προς τα κάτω, θα πίστευε κανείς πως έχεις καταφέρει φοβερά πράγματα στη ζωή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:40
Να ντραπώ ποιους;
Τους τύπους που αν τους κάνουν λοβοτομή θα ανέβει το αϊκιού τους 1Ο μονάδες;![]()
(Απάντα γιατί θα ρωτάω συνέχεια, έχω άφθονο χρόνο λόγω εφημερίας)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μια που έχεις χρόνο, απάντησέ μου σε παρακαλώ εδώ:Otto Weininger έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:44Και τι ορίζεται ως φοβερό;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:43όταν διαρκώς γράφεις από το ψηλότερο σκαλί κοιτώντας προς τα κάτω, θα πίστευε κανείς πως έχεις καταφέρει φοβερά πράγματα στη ζωή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2023, 18:40
Να ντραπώ ποιους;
Τους τύπους που αν τους κάνουν λοβοτομή θα ανέβει το αϊκιού τους 1Ο μονάδες;![]()
(Απάντα γιατί θα ρωτάω συνέχεια, έχω άφθονο χρόνο λόγω εφημερίας)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Δεν είσαι κοράκι σίγουρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είναι απ'τις λίγες φορές που στηρίζω νήμα του Χέλωνου. Θεωρώ πως άσχετα με την όποια προτίμησή του σε κομματικό επίπεδο, ( που μάλλον θα διαφωνώ..), προσέγγισε το θέμα με ευπρέπεια. Δεν έχει πρόβλημα νομίζω να ανοίξει άλλα 50, απλά για να κουρελιάσει την όποια συστημικότητα. ΔΕΝ θα το έκανε εδώ.
Κοράκια είναι όλοι οσοι προσπαθούν διαρκώς και διακαώς να πείσουν, πως η δολοφονία 57 ανθρώπων δεν αγγίζει την εκάστοτε κομματική καρέκλα που υπηρετούν.
Κοράκια είναι όλοι οσοι προσπαθούν διαρκώς και διακαώς να πείσουν, πως η δολοφονία 57 ανθρώπων δεν αγγίζει την εκάστοτε κομματική καρέκλα που υπηρετούν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ευχαριστώ.Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:24 Είναι απ'τις λίγες φορές που στηρίζω νήμα του Χέλωνου. Θεωρώ πως άσχετα με την όποια προτίμησή του σε κομματικό επίπεδο, ( που μάλλον θα διαφωνώ..), προσέγγισε το θέμα με ευπρέπεια. Δεν έχει πρόβλημα νομίζω να ανοίξει άλλα 50, απλά για να κουρελιάσει την όποια συστημικότητα. ΔΕΝ θα το έκανε εδώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν κάνει τίποτα. Την αλήθεια είπα. Και δεν με λες και μαλάκα.Kauldron έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:28Ευχαριστώ.Πασιφάη έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:24 Είναι απ'τις λίγες φορές που στηρίζω νήμα του Χέλωνου. Θεωρώ πως άσχετα με την όποια προτίμησή του σε κομματικό επίπεδο, ( που μάλλον θα διαφωνώ..), προσέγγισε το θέμα με ευπρέπεια. Δεν έχει πρόβλημα νομίζω να ανοίξει άλλα 50, απλά για να κουρελιάσει την όποια συστημικότητα. ΔΕΝ θα το έκανε εδώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-